22/5/13

Παράλογες και αναχρονιστικές οι απόψεις του Ασκητή


Σας παραθέτουμε συνοπτικά τις παράλογες και αναχρονιστικές απόψεις του Θάνου Ασκητή για τη σεξουαλικότητα, για την ταυτότητα φύλου, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τις σεξουαλικές πρακτικές:



1. Η σεξουαλικότητα είναι κάτι αυστηρώς προσωπικό, είτε είσαι gay, είτε straight. Δεν έχει να κάνει με την κοινωνική ζωή και το άτομο δεν πρέπει να την εκφράζει.

2. Κάποιοι ομοφυλόφιλοι άνδρες προκαλούν ανοήτως, επειδή έχουν θηλυπρεπή στάση.

3. Η ανδρική πορνεία, τα φετίχ και οι τρανς αγγίζουν τα όρια της ψυχοπαθολογίας.

4 . Διακρίνει δύο τύπους γυναικείας ομοφυλοφιλίας: τον λεσβιακό (η γυναίκα που φέρεται ως άνδρας) και τον θηλυκό (ομοφυλόφιλες παροδικού χαρακτήρα). Συγκεκριμένα για την δεύτερη περίπτωση: Υπάρχουν κορίτσια που μεγαλώνουν σε κακό περιβάλλον, φεύγουν από το σπίτι και πέφτουν στην αγκαλιά μιας λεσβίας. Πρόκειται για όμορφα και θηλυκά πλάσματα, τα οποία πέφτουν στον ιστό της λεσβίας-αράχνης, γιατί είναι άτομα αδύναμα και εξαρτημένα, που το σπίτι τους δεν φρόντισε να ωριμάσει.  Αυτό συμβαίνει μέχρι να βρεθούν μπροστά σε έναν άνδρα τον οποίο θα ερωτευθούν. Προφανώς θεωρεί ώριμη μία γυναίκα η οποία έχει επαφές μόνο με άνδρες. Οι λεσβίες για αυτήν, δηλαδή, λειτουργούν ως ρεζέρβα.

5. Η αμφιφυλοφιλία,το ομαδικό σεξ, ο σαδομαζοχισμός και το σεξ με τρανσέξουαλ αποτελούν διαταραχές. Τα άτομα που επιδίδονται στα παραπάνω έχουν συναισθηματικό έλλειμμα.

lgbtqgreece.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: