4/5/13

Eroticradio.gr - Fetish Time & μόνο για ενήλικες

Το Ελληνικό Ερωτικό Ραδιόφωνο του Ιντερνετ 
Aπολαύστετο!!!

 
Ο eroticradio.gr είναι ο πρώτος web ραδιοφωνικός σταθμός που ήρθε για να σπάσει όλα τα ταμπού στην Ελλάδα και όχι μόνο!
Άκρως ερωτικός, μοναδικά αισθησιακός και φυσικά απόλυτα ενημερωτικός, ήρθε κοντά σας για να σας απογειώσει με τον δικό του τρόπο!

Ο έρωτας και το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας και ίσως το πιο ευχάριστο κομμάτι της.. Έτσι, λοιπόν, η ομάδα μας, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μοναδικό site και live εκπομπές, με σκοπό την ενημέρωση και τον απεγκλωβισμό μας από κάθε ταμπού...

Κάνοντας συνεργασίες με έγκυρους και διακεκριμένους ανθρώπους (γιατρούς και όχι μόνο), θέλουμε να σας προσφέρουμε όλη τη γνώση πάνω σε όλα τα θέματα που αφορούν τον έρωτα, το σεξ, τις σχέσεις, την υγεία και πολλά άλλα...

Ασφαλές σεξ, υπέροχες μελωδίες όλη την ημέρα και ερωτισμός λοιπόν! Γιατί μπορεί να φτάσαμε στο 2013, αλλά από το ελληνικό διαδίκτυο λείπει ένα site το οποίο να προσφέρει όλα αυτά στο κοινό με επαγγελματισμό και σύνεση, χωρίς να γίνεται χυδαίο και πορνό.


Οι παραγωγοί του ελληνικού EROTIC Radio



 
Πέτρος Παπαδόπουλος
  
  
Πέτρος Συντελής
  

 
Κωνσταντινα Καρρα


Γιάννης & Κώστας

 
Deni Lazaro
  
  
 Πέτρος Συντελής
  


NK 
 
 
Ανδρέας & Ιπποκράτης
 
 
 
 - Sandy & Dimi
 

Παππού & Βαλεντίνα

 
Listen Eroticradio
 
 

"Fetish Time"
(κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα)
με τη Lady Afrodyte
Είδος μουσικής:  Ξένα Darkwave & Gothic
 
 
  Demos:
 
Η πρωτη εκπομπή Fetish Time με την Lady Afrodyte, η οποια μεταδοθηκε απο το διαδικτυακο ραδιοφωνικο σταθμο Erotic Radio (www.eroticradio.gr) στις 27 Ιανουαριου 2013. H ηχογραφημενη εκπομπή συνοδευεται απο μερικες υπεροχες φωτο της Lady Afrodyte!!
 
 
 
Η δευτερη εκπομπή Fetish Time με την Lady Afrodyte και καλεσμένο της τον Rope Shadow (Rope Studies Team), με θεμα το ιαπωνικο ερωτικο δεσιμο (shibari/kinbaku), η οποια μεταδοθηκε απο το διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμο Erotic Radio (www.eroticradio.gr) στις 24 Φεβρουαριου 2013. Η ηχογραφημενη εκπομπή συνοδευεται απο ενα slideshow με υπεροχες φωτο της Lady Afrodyte και απο την δουλειά της ομαδας Rope Studies.
 
 
 
Η τριτη εκπομπή της σειράς Fetish Time με την Lady Afrodyte και καλεσμενη στο στουντιο την Monika Doll...θεμα της εκπομπής: ο rubber/latex φετιχισμός (και όχι μονο!)...Η εκπομπή μεταδόθηκε στις 31 Μαρτιου 2013, απο τον διαδικτυακο ραδιοφωνικό σταθμό Erotic Radio (www.eroticradio.gr). 
 
 
 
 
 Η τετάρτη εκπoμπή της σειράς Fetish Time με την Lady Afrodyte
και καλεσμένους της στο studio την Artemis Diana και τον συζυγο και σκλαβο της Johnny!!

 
 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ LADY AFRODYTE!!