2/5/13

Bianca Beauchamp: Από δασκάλα…. φετιχίστρια του latex!!



Η Μπιάνκα Μποσάμ γεννήθηκε μια βροχερή μέρα του Οκτώβρη του 1977 στο Μόντρεαλ του Καναδά. Σχεδόν όλη την παιδική ηλικία της την πέρασε παίζοντας μπάλα με τα αγοράκια και σκαρφαλώνοντας στα δέντρα. Οι γονείς της δεν είχαν μεγάλη οικονομική άνεση, αλλά πάντα της παρείχαν ότι επιθυμούσε, χωρίς να την κακομαθαίνουν.


 
Γύρω στο γυμνάσιο, ξύπνησαν μέσα της τα πρώτα σεξουαλικά ερεθίσματα. Όταν ήταν στο 15ο έτος της ηλικίας της είχε την πρώτη της ερωτική επαφή με ένα αγόρι και… με ένα κορίτσι. Αισθανόταν περίεργα για αυτές τις εμπειρίες και, εξαιτίας αυτού, με το που τελείωσε το σχολείο, έφυγε από το σπίτι και τη γενέτειρα της για να σπουδάσει.

Ήθελε να γίνει δασκάλα αλλά η ζωή της έκρυβε μια απρόσμενη έκπληξη. Στα 17 της γνωρίστηκε με τον φωτογράφο Μάρτιν Περό, ο οποίος την έπεισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. «Με είχε κάτι σαν τη μούσα του, αλλά εγώ αισθανόμουν άβολα να με φωτογραφίζουν. Τελικά κατάφερε να με πείσει, ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια όμως…»


 
Περίπου εκείνο τον καιρό, η Μπιάνκα ανακάλυψε το φετίχ της με τα ρούχα λάτεξ. Τα «επέβαλλε» στις εκάστοτε φωτογραφήσεις της και με τον Περό έφτιαξαν μάλιστα και το προσωπικό τους site, αφιερωμένο στο λάτεξ. Η ίδια αναφέρει ότι βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν ανακάλυψε πόσος κόσμος αγαπούσε το λάτεξ, αφού οι επισκέπτες της ιστοσελίδας της πολλαπλασιάζονταν συνεχώς. Όταν όμως οι δάσκαλοι συνάδελφοί της πήραν χαμπάρι τις κρυφές προτιμήσεις της Μπιάνκα, αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία στη ζωή της και να παρατήσει το καθηγητηλίκι .

 

Ασχολήθηκε πιο ενεργά με τη μανία της και το μόντελινγκ και λίγο αργότερα μεγάλωσε το νούμερο του σουτιέν της από C σε DD για να ταιριάζει με τους πλούσιους γλουτούς της. Μετά τη στροφή στην καριέρα της, δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Και δεν υπήρχε και κανένας λόγος να μετανιώνει αφού η μοίρα της έφερε φωτογραφήσεις για το Playboy, το Penthouse και πολλά άλλα.

Η πληθωρική Μπιάνκα Μποσάμπ τρελαίνεται να ασφυκτιά μέσα στο βινύλιο, και να μεταμφιέζεται προκλητικά σε ηρωίδες του κινηματογράφου.
 
 
Απολαύστε την …EΔΩ