30/5/09

Lola at Kit Kat, Berlin



Τα μέλη του Absolute Fetish Sam (tyfeas) Domina Lola βρίσκονται σήμερα στο Βερολίνο για να διασκεδάσουν σε ένα από τα ξέφρενα party του παγκοσμίως γνωστού club Kit Kat!
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα θέλουν να φύγουν από εκεί αφού όλες οι ανείπωτες σεξουαλικές φαντασιώσεις τους ασφαλέστατα μπορούν να ικανοποιηθούν.

Το Kit Kat είναι ένα κολασμένο club με δυο υπέροχα stage, δερμάτινες κούνιες, πατάρι, καναπέδες, prive χώρους και πολλά άλλα «εργαλεία» και μυστικές γωνίες. Ο κόσμος είναι εξαίσιος και έτοιμος για όλα, περιφέρεται με πονηρούς σκοπούς. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα Sex Club της Ευρώπης, με θεματικές βραδιές και parties με σκοπό φυσικά το sex και όχι μόνο, αφού όπως καταλαβαίνεται ιδιαίτερα έχουν να κάνουν με το fetish, s/m sex.

Ευτυχώς και οι δυο φίλοι μας, είναι εξοικειωμένοι με τα sex parties και δεν χρειάζονται ιδιαίτερο χρόνο για να αισθανθούν κάποια οικειότητα με τους υπόλοιπους θαμώνες μέσα σε αυτό.
Θα παίξουν, θα εξερευνήσουν τον χώρο και τις συμπεριφορές, και θα διαλέξουν συντροφιές.


Μέσα το club είναι ένας πολύ underground ηδονικός χώρος, που όμως η λέξη σεβασμός είναι το κλειδί της καλοπέρασης. Όλοι τα κάνουν όλα, αλλά μόνο και εφόσον το επιθυμούν. Η λέξη σεξουαλική παρενόχληση παίρνει άλλες διαστάσεις σε ένα τέτοιο ελευθέρων ηθών χώρο. Όταν δηλαδή κάποιος η κάποια παίζει μαζί σας μπορεί να το φτάσει μέχρι εκεί που θέλει και αν επιθυμεί να το σταματήσει δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό.

Με αυτήν την έννοια, είναι ο πιο ασφαλής χώρος για την απόλυτη έκφραση και ικανοποίηση της σεξουαλικής σας δίψας. Μπορείτε να εκτεθείτε όσο θέλετε, να κάνετε ότι θέλετε, μπορείτε να κυκλοφορήσετε τελείως γυμνοί, όπως και πολλοί άλλοι, μπορείτε να κάνετε public sex ή ακόμα και να συμμετέχετε σε κάποιο σεξουαλικό δρώμενο που διαδραματίζεται πολύ συχνά δίπλα σας, αλλά δεν μπορείτε να πιέσετε κάποιον ή κάποια, ούτε φυσικά επί χρήμασι να κάνει κάτι που δεν θέλει ή δεν του αρέσει. Με λίγα λόγια συμπεριφορές ασέβειας, δεν υπάρχουν στο χώρο αυτό και είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να βρεθεί κάποιος εκτός club

Πριν λίγα χρόνια, για να μπει κάποιος μέσα, η πόρτα συνήθιζε να είναι πολύ σκληρή. Τα τελευταία χρόνια το face control έχει γίνει πιο cool, αφού απαιτείτε τα minimum dress code. Σίγουρα όμως η φαντασία των επισκεπτών πρέπει να τους επιτρέπει να σκεφτούν ότι κάτι sexy ή kinky πρέπει να κοσμεί την περιβολή τους. Στην είσοδο υπάρχει γκαρνταρόμπα για να αφήσει κάποιος, την καθώς πρέπει κοινωνική του αμφίεση και να αφήσει ελευθέρα να εκφραστούν οι πραγματικές του διαθέσεις.

Σίγουρα είναι από τα must σημεία διασκέδασης του Βερολίνου. Eίναι κάτι σαν τουριστική attraction αλλά μόνο για…. υποψιασμένους τουρίστες!

Σας ευχόμαστε δυνατές Kinky συγκινήσεις και καλή διασκέδαση Lola και Sam