30/5/09

Έμπνευση και Alternative Lifestyle



Ο ρυθμός της ζωής, ο τρόπος της διασκέδασης μας την νύχτα άλλαξε, διαφοροποιήθηκε και αν αυτό δεν συνέβη τότε στους ήδη υπάρχοντες τρόπους προστεθήκαν και άλλοι…διαφορετικοί και ιδιαίτεροι. Είναι πλέον ανάγκη, να αλλάξει και ο τρόπος που τα δρώμενα αντιπροσωπεύουν τον χώρο μας και θα λαμβάνουν χώρα από εδώ και πέρα.



Κατά την γνώμη μας αυτοί οι νέοι τρόποι διασκέδασης, θα πρέπει να σταματήσουν να σέρνονται και να πάψουν να είναι δέσμιοι ενός λαμπρού και κακού παρελθόντος, που θα συνεχίζει με εμφανή κορεσμό και κούραση, να εξυπηρετεί εθιμοτυπικά θα λέγαμε ανάγκες και νοοτροπίες, που τίποτα και κανένα πλέον δεν εξυπηρετούν.

Πρέπει να δούμε τις καινούριες ανάγκες που έχουν προκύψει, την καινούρια πραγματικότητα που ζούμε και μέσα σε αυτά τα πλαίσια, να διαμορφώσουμε τις συνθήκες αυτές που θα δώσουν φρεσκάδα, πνοή και όραμα σε κάθε εκδήλωση τέτοιου τύπου, που θα λαμβάνει χώρα στην πόλη μας.

Πρέπει να κάνουμε τους ανθρώπους ακόμη και έξω από το alternative lifestyle, να νιώσουν άνετα κοντά μας. Ακόμη ίσως θα πρέπει να τους προτρέψουμε να συμμετέχουν κι αυτοί στις light και Κinky εκδηλώσεις μας. Να καταφέρουμε αν είναι δυνατόν να αισθανθούν τη κάθε εκδήλωση σα δική τους και όχι σαν μια "καπελωμένη" εκδήλωση του τάδε ατόμου ή του δείνα club.

Πιστεύω ότι αυτοί οι επισκέπτες με τη σειρά τους, θα είναι εκείνοι που θα αποτελέσουν τη ζωντανή διαφήμιση μας και η γνώση θα βγει χωρίς ντροπή παραέξω από την ψυχή, όπως επίσης και από την κρεβατοκάμαρα. Αυτό θα το επιτύχουμε αν καταφέρουμε να αποβάλουμε κάθε εσωστρέφεια και να βγούμε με σταθερά αλλά και δυναμικά βήματα προς τα έξω. Να γίνουμε όσο μπορούμε, η έμπνευση τους!

Το να φτιάξουμε κάτι από την αρχή δεν είναι δύσκολο. Το να εξελίξουμε όμως κάτι που ήδη υπάρχει και είναι βαθιά ριζωμένο στην ψυχή των ανθρώπων, είναι δύσκολο. Κάθε νέα προσπάθεια τέτοιου τύπου, θα πρέπει κατά τη γνώμη μας να ακολουθήσει τη παλιά αλλά πετυχημένη τακτική ενός "διαβήτη". Το ένα πόδι δηλαδή να μένει σταθερό, ακούνητο επάνω στο βιωμένο μας παρελθών και τα λάθη του, ρουφώντας όλες τις γνώσεις που απορρέουν από αυτά και το άλλο πόδι να στηρίζεται στο πρώτο και ταυτόχρονα να ψάχνει να βρει το κατάλληλο σημείο να σταθεί, ώστε να κάνει ένα καινούριο επιτυχημένο κύκλο.

Με λίγα λόγια, αυτή τη καινούρια αρχή, δε μπορεί να τη κάνει ένας άνθρωπος, μια ομάδα ή μία παρέα. Χρειάζονται εμπνευσμένα και πρόθυμα άτομα από κάθε γωνία, που θα πιστέψουν στο όραμα και θα παραμερίσουν την κάθε ευκαιριακή επιδίωξη προσωπικής προβολής και προσωπικού κέρδους.

Είναι μία προσπάθεια που κάτω από συγκεκριμένο πλαίσιο θα πρέπει να υποστηριχθεί για να επιβιώσει, από όλους όσους ασχολούνται με την alternative διασκέδαση. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι σημαντικότερο ένα σώμα εθελοντών, από μια ομάδα ατόμων καταξιωμένων στο χώρο μας, που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε παραπάνω στην πράξη και παραμένουν απτόητοι στην φιλοσοφία, την θεωρία αλλά και στις πάγιες τακτικές, χωρίς με αυτά που γράφουμε, να έχουμε σαν σκοπό να υποτιμήσουμε την πολύτιμη προσφορά τους. Απλά αυτή η προσφορά, περιορίζεται εδώ!

Όσοι λοιπόν έχουν όρεξη και κίνητρο, ας ασχοληθούν σοβαρά για τη διαχρονικά επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος που αφορά την προώθηση του alternative lifestyle, αλλά και άλλων που πρόκειται να γίνουν στο προσεχές μέλλον.

Συγγραφέας: Fetish Goddess Eva