30/5/09

Δελτίο Τύπου: Absolute Fetish BDSM Festival at Athens Erotica (GR)


Φεστιβάλ αφιερωμένο στο BDSM, τον Φετιχισμό, το Kinky και το Bizzare,
 στα πλαίσια της έκθεσης Athens Erotica 2009

Η MEGADANCE Show and Entertainment σε συνεργασία με το ABSOLUTE FETISH, παρουσιάζουν ένα 4ήμερο Φεστιβάλ, αφιερωμένο στο BDSM, τον Φετιχισμό, το Kinky και το Bizzare, στα πλαίσια της 2ης Έκθεσης ATHENS EROTICA από τις 14 μέχρι τις 17 Μαΐου 2009!

Σε ένα τεράστιο χώρο παιχνιδιού και διασκέδασης (460 τ.μ.), μόνο για ενήλικες, η φαντασία θα απογειωθεί συναντώντας το πάθος, την λαγνεία, την αμαρτία, τον πόθο, την ηδονή και τον πόνο.

Ο στόχος του Absolute Fetish BDSM Festival, είναι να προσφέρει διασκέδαση στους ενήλικους επισκέπτες της έκθεσης, να τους ενημερώσει για τον εναλλακτικό ερωτισμό και τις ιδιαίτερες αισθησιακές προτιμήσεις, να τους φέρει σε επαφή με τις πιο σκοτεινές και ανείπωτες ερωτικές φαντασιώσεις τους, να αγγίξει τα όρια τους.

Το ενδιαφέρον θα τραβήξουν οι ζωντανές παραστάσεις, που θα γίνουν σε δύο σκηνές από το Absolute Fetish, που θα εξάψουν την φαντασία και θα αγγίξουν τις σκοτεινές επιθυμίες.

Στο Dungeon η συμμετοχή των επισκεπτών στα δρώμενα, θα είναι δυνατή, στα πλαίσια των κανόνων της Έκθεσης και εφόσον τηρούνται οι βασικές αρχές της Ασφάλειας, Λογικής και Συναίνεσης (Safe, Sane & Consensual - SSC).

Στο Dark Room, οι φαντασιώσεις αγγίζουν την πραγματικότητα, σε ένα χώρο ονειρικό και σκοτεινό, όπου ο πόθος και το πάθος βρίσκουν έκφραση.

Στον χώρο του φεστιβάλ, η ART OF SIN Gallery θα εκθέσει τα έργα ταλαντούχων καλλιτεχνών, στα πλαίσια της Φετιχιστικής Ζωγραφικής και Φωτογραφίας.

Το ιδιαίτερο φετιχιστικό ντύσιμο και τα ρούχα με πολύ φαντασία θα είναι επιθυμητό για τους επισκέπτες, αλλά όχι και απαραίτητο.

Γνωστοί DJs θα δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα με Industrial και Electro ακούσματα. Σας προσκαλούμε να ζήστε την εμπειρία…Το σίγουρο είναι ότι θα σας μείνει αξέχαστη!

Ώρες λειτουργίας του Absolute Fetish BDSM Festival at Erotica:
Πέμπτη 14/5 & Παρασκευή 15/5: 17:00 μέχρι 02:00.
Σάββατο 16/5 & Κυριακή 17/5: 14:00 μέχρι 02:00

Ημερήσιο Εισιτήριο για το Φεστιβάλ: 5 Ευρώ
Ισχύει για ελεύθερη πρόσβαση στο χώρο του Absolute Fetish BDSM Festival, ανεξάρτητα του αριθμού των εισόδων σε αυτό.

Απαγορεύεται η Φωτογράφηση μέσα στον χώρο του Φεστιβάλ.
Επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε ενήλικες (18 ετών και άνω)