30/5/09

Το Absolute Fetish BDSM Festival Έγραψε Ιστορία!!!





Το Absolute Fetish BDSM Festival ήταν μια απόλυτα επιτυχημένη γιορτή του BDSM και των φετίχ. Τέσσερις μοναδικές μέρες και νύχτες, σε συνεργασία με την Megadance και με την ευγενική παραχώρηση του χώρου, από τον διοργανωτή της Athens Erotica τον όποιο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για δεύτερη χρονιά. Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας Fetish GR, Greek Foot, SaMe Place Club, και Panic Project, X stream που μας διαφήμισαν όπως μπορούσαν και με τον καλύτερο τρόπο.

Mέσα στον ιδιαίτερο χώρο της Αthens Erotica Expo, τα μάτια των επισκεπτών διψασμένα για τις τέχνες ρούφηξαν εικόνες στην Art Of Sin Gallery, που φιλοξένησε τα γυναικεία γυμνά σε ζωγραφικη της Divina doll όπως επίσης και τα ερωτικά γλυπτά του Εξηκία. Την Gallery επίσης κοσμούσαν οι καλλιτεχνικές φετιχιστικές φωτογραφίες των αγαπημένων μας φωτογράφων Focus (jt3) και Photographer που καθόλη τηςν διάρκεια του festival,
έτρεχαν ασταμάτητα για να μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν με τις φωτογραφίες τους τις στιγμές μας.

Τα υπέροχα και εντυπωσιακά performing παρέλασαν από το stage συνεχόμενα και όλες τις μέρες το Dungeon πλημμύρισε από λαγνεία, πόνο, Κυριαρχία, υποταγή και ατελείωτες συγκινήσεις, η Foot Fetish Area ξεχείλιζε από αισθησιασμό και λατρεία, και για πρώτη φορά σε χρήση το Dark Room δέχθηκε να εκτονώσει τις ηδονές μας.
Όλα αυτά ήταν γεγονότα που γέμισαν την ψυχή μας και ικανοποίησαν τις αισθήσεις μας.

Με αυτό το εγχείρημα μας επιβεβαιώσαμε ότι το πιο δυνατό μας σημείο είναι οι ομόνοια μεταξύ μας η αλληλοϋποστήριξη και η αλληλοκατανόηση, η συλλογική εργασία έχοντας κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για τον χώρο. Όλα αυτά είναι που μπορούν να καταφέρουν το ακατόρθωτο.

Το άψογο αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η επιτυχία που ξεσήκωσε και εντυπωσίασε τους πιο απαιτητικούς θεατές και έκανε όλους όσους συμμετείχαμε εκεί να τα δώσουμε όλα, υπερβαίνοντας κατά πολύ τα όρια μας…

Το Festival αυτό σφράγισε μια εποχή και γέμισε με αναμνήσεις όλους εμάς που σαν σκοπό και όραμα το θεωρούμε πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης μας. Μια πηγή ζωής, χαράς και υπερηφάνειας για όσα ζήσαμε όσοι παραβρεθήκαν και όσοι βοήθησαν για να πάρει αυτήν την τελική μορφή.

Ευχαριστούμε όλοι ανεξαιρέτως, την αγαπημένη μας Madame A! Tον σπάνιο άνθρωπο με καρδιά διιαμάντι! Tην ευγνωμονούμε όλοι, αφού πίστεψε στο όνειρο μας και σε εμάς τους ιδίους. Μας βοήθησε στα πάντα, επενδύοντας επάνω στην αγάπη και τον ενθουσιασμό μας, υλικά αγαθά και πολλή ψυχική δύναμη. Γεγονός είναι ότι χωρίς αυτήν την αγέρωχη και στην πραγματικότητα σιδηρά Κυρία, τίποτε δεν θα είχε συμβεί.
Υποκλινόμαστε όλοι Κυρία, στο μεγαλείο της ψυχής σου!

Ευχαριστούμε τον Master Pier που στην προκειμένη περίπτωση ήταν "θεόσταλτος", αφού κανείς δεν τον περίμενε κοντά μας…Εννοούμε όχι τουλάχιστον τόσο κοντά μας!
Ηγετικός, αγέρωχος, έτσι όπως πρέπει να είναι ένας πράγματος Κυρίαρχος του παιχνιδιού! Μακριά από τα λόγια και την κάθε μιζέρια, μας έκανε να ζηλέψουμε όλοι τις οργανωτικές του ικανότητες, την ψυχραιμία του, το ακούραστο βλέμμα και το ατελείωτο περπάτημα του, που έσκαψε στην κυριολεξία κάθε χιλιοστό του χώρου των 460τμ. που μας αναλογούσε και το έκανε ατελείωτες φορές όλο το τετραήμερο και όχι μόνο.
Αν δεν κοντά στην ομάδα να τονώνει το ηθικό δίνεοντας κουράγιο σε όποιον αισθανόταν αδυναμία και κούραση, λύνοντας τα επί μέρους προβλήματα, ίσως να είχαμε διαλυθεί αποκαμωμένοι, πριν το τέλος του ατελείωτου τετραήμερου!
Έχετε τα σέβη μας Κύριε Pier!

Πολλές αυχαριστίες επίσης στον "ουρανοκατέβατο" και υπέροχο Captain Morgan που εκτός από γοητευτικός Μaster είναι και ένας όμορφος άνθρωπος, Το αστείρευτο ταλέντο του στο στήσιμο του χώρου μας, οι ιδέες στα σκηνικά και η χρήση της κάμερας ήταν γι αυτόν παιχνιδάκι που αποστήθισε τα καμώματα μας! Μας έκανε διάσημους στους κύκλους των ηθοποιών, που διακριτικά ήρθαν σαν επισκέπτες και που πηρέ το μάτι γύρω μας και κοντά μας. Έβλεπα την επιθυμία της συμμετοχής τους στα μάτια τους, αλλά και συνάμα την έκπληξη και την αμηχανία που ένιωθαν!

Ευχαριστούμε όσους από εσάς αγαπημένους φίλους, γνωστούς και άγνωστους που ήρθαν και μας είπαν λίγες καλές κουβέντες, μας έδωσαν κουράγιο και δύναμη, μας συνεχάρησαν και βιώσαν μαζί μας δυνατές εμπειρίες. Επίσης σας ευχαριστούμε, που παρά την όποια κακή προπαγάνδα μας έγινε από μια μικρή ευτυχώς μερίδα κόσμου, τους αψηφήσατε και τρέξατε κοντά μας, να μας συμπαρασταθείτε και να απολαύσετε τις μοναδικές στιγμές που προσέφερε το Festival!!

Ευχαριστούμε όσους εθελοντικά πρόσφεραν την ψυχή και… το κορμί τους… Δεν ήσασταν λίγοι όπως είδατε…και ξέρουμε βαθιά μέσα μας, ότι ποτέ δεν θα ήσαστε λίγοι… Κράτησαμε στην καρδιά μας την αγάπη σας, δεχθήκαμε την προσφορά σας, φυλάκισαμε τα συναισθήματα σας, απελευθερώσαμε το είναι σας και σας δίνουμε υπόσχεση ότι θα πορεύομαστε μαζί με αυτά στο μέλλον και θα τα χρησιμοποιούμε όποτε νοιώθουμε αδυναμία και φόβο.

Ευχαριστούμε τους καταπληκτικούς μας Dj Xander Moss, (Toxxica) , U-ri και Plastique που έδωσαν ρυθμούς στα βήματα μας και με τους ήχους τους κάλυπταν τις κραυγές μας και τους έντονους παλμούς της καρδιάς μας. Ελπίζουμε να σας συναντήσουμε κάπου πάλι πολύ σύντομα.
Πολλά οφείλουμε στον Apollyon. Τον έμπειρο πλέον Dungeon Master που πρόσεχε τα παιχνίδια που εξελίσονταν στο Dungeon και που ήταν παρών, όπου και όποτε κάποιοι ή και η ομάδα ολόκληρη τον είχε ανάγκη!

Ιδιαίτερα θα ευχαριστήσουμε τους αφανείς ήρωες, nikolao Isnogood, Ερμή, Blindford, Panic, calista, subman4men, capeaway, Pacotta of Doom, skia, sotiri, γε.....ΟΡΓΙΟΣ, που πλαισίωσαν το γεγονός και ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο και μας απέδειξαν ότι άπαντες σε τέτοιους εκδηλώσεις έχουν εξέχουσα και σημαντική θέση.

Αγαπημένοι φίλοι Performer του Absolute Fetish…
Τι να πoύμε και τι να πρωτοθυμηθούμε από όλα όσα μας δώσατε!!!
Κάθε performance που έβγαινε στην σκηνή, ήταν ένας καινούριος κόσμος, νέα συναισθήματα κατέκλυζαν το κοινό, βιώναμε καινούριες αισθήσεις. Ένας προς έναν, ήσασταν υπέροχοι, πανέμορφοι, λαμπεροί, καταπληκτικοί!! Μας συγκινήσατε με την παρουσία σας στην σκηνή, μας βάλατε στο κλίμα του festival άλλοτε σκληρά και σαδιστικά, άλλοτε αισθησιακά και Κinky, άλλοτε με παιχνιδιάρικη διάθεση, άλλοτε εντελώς Bizarre και άλλοτε με τα φετίχ κάνατε το δικό σας πάρτι on stage!

Lola, phoenixxx, Enfer Bride, Dennis, little slut[Pier], Alex D, Elizabeth, Afrodite, tyfeas, Divina doll, Prema, philippa, Goddess Isabelle, Jacqueline!

Γενικότερα η παρουσία σας στα δρώμενα ήταν από τις σημαντικές και απαραίτητες! Αυταπάρνηση και εργατικότητα… Ζωντάνια και ενθουσιασμός. Υπερπηδήσατε ότι σας χάλαγε, ξεχάσετε την κούραση, ξεπεράσατε τους φόβους και τους δισταγμούς σας και μας αποδείξατε πόσο δυνατοί και ενωμένοι μπορούμε να είμαστε όταν το θέλουμε!! Τα λόγια είναι πολύ φτωχά μπροστά σε αυτά που μας προσφέρατε.
Δεχτείτε απλά τις ευχαριστίες και την αγάπη από τις καρδιές όλων μας.

Λυπόμαστε που κάποιοι φίλοι ήθελαν να έρθουν να ζήσουν από κοντά αυτήν την εμπειρία, αλλά οι συνθήκες και κάποια γεγονότα που τους πρόεκυψαν δεν τους το επέτρεψαν. Δεν πειράζει... σας είχαμε στην σκέψη μας και νιώθαμε την αγάπη σας που ερχόταν από μακριά! Του χρόνου όλα θα γίνουν, αρκεί να υπάρχει διάθεση και να είμαστε καλά...

Τώρα είμαστε σίγουροι και απόλυτα πεπεισμένοι, ότι αυτές τις μέρες το Absolute Fetish ...
EΓΡΑΨE ΙΣΤΟΡΙΑ!!!