30/5/09

Absolute Fetish Night... The Next Day!


Αγαπημένοι μας φίλοι,

Η ομάδα μας Absolute Fetish είμαστε ειλικρινά συγκινημένοι και δεν έχουμε λόγια να σας εκφράσουμε την χαρά μας και τις ευχαριστίες μας για όλη αυτή την όμορφη και M O N A Δ Ι Κ Η εμπειρία που ζήσαμε όλοι μαζί, την Κυριακή 4 Μαρτίου στο TEXAS Club.

Η βραδιά αυτή ήταν απλά... Σ Υ Ν Α Ρ Π Α Σ Τ Ι Κ Η!

Από τα άτομα που παρευρέθηκαν εκεί υπήρξε έκδηλο ενδιαφέρον για όλες τις σκηνές που εξελίχθησαν on stage αλλά και στο Dungeon από τους συμμετέχοντες σε αυτό!
Αν και λόγο της ημέρας έλειπε αρκετός κόσμος που θα ήθελε να παρευρίσκετε κοντά μας, δεν διστάζουμε να πούμε ότι η βραδιά ήταν καθόλα Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Μ Ε Ν Η!

Η επιτυχία της μέσα από την συμμέτοχη του κοινού στα δρώμενα, έφερε ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους μας, για μια καλύτερη BDSM και Fetish σκηνή στην Ελλάδα!

Το Dungeon γέμισε με αγαπημένους φίλους γνωστούς και αγνώστους, που απήλαυσαν την Ποδολατρία, το Τrampling, το S/M, το Spanking και άλλου τύπου παιχνίδια, στο St Antrew’s Cross, στο Spanking Bench, στο Pillory, στο πάτωμα και αλλού!
Tην έκπληξη την έκαναν οι πολλές άγνωστες φίλες (Mistress), που θέλησαν να πάρουν μέρος στα παιχνίδια, προτείνοντας τα μαστίγια τους στους επίδοξους σκλάβους, αλλά και τα πόδια τους για λατρεία στους ποδολάτρες, που δεν προλάβαιναν να ανακουφίζουν τα πόδια τους από την κούραση της βραδιάς! Αυτό ήταν και μια πραγματική έκπληξη!
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν σε αυτό το εγχείρημα τον αγαπημένο μας hermis, άξιο της κληρονομιάς του Mαρκήσιου Ντε Σαντ, την γλυκύτατη και πρόθυμη φίλη μας Μadame A και τον nikolaο, τον Dungeon Master Αpollyon και την επάξια βοηθό του και σύντροφο του calista, που η συμβολή και των δυο τους ήταν καταλυτική στο Dungeon που λειτούργησε άψογα.
 
Ευχαριστούμε τους φωτογράφους μας jt3 (John Tsilidis) και Angel (Photographer) που αποστήθισαν τις όμορφες στιγμές μας, τις πανέμορφες Fetish Dancers, Zirgonia και Facking Deity για το κέφι τους, αλλά και για την έκδηλη αδυναμία τους στο trampling που το έκαναν σε κάποιους φίλους χορεύοντας επάνω στα κορμιά τους (!) Ευχαριστούμε τους Djs Χander Moss (Toxica) και Plastique που ξεσήκωσαν τον κόσμο με τους έντονους μουσικούς ρυθμούς τους και που συνόδευαν τα session μας, μέσα από τα "μυστήρια" ένστικτα μας!
Επίσης ευχαριστούμε και όλους εσάς, που η παρουσία σας ήταν ότι πιο ευχάριστο, όπως επίσης και όσους φίλους ήρθαν από άλλες πόλεις εκτός Αθηνών και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Λυπόμαστε που δεν τους χαρήκαμε όσο θα θέλαμε και ελπίζουμε να κατανοήσουν την δυσκολία μας για επικοινωνία την συγκεκριμένη βραδιά!

Λυπόμαστε επίσης που πολλοί φίλοι ήθελαν να είναι κοντά μας, αλλά λόγο των εορταστικών ημερών έλειπαν από Αθήνα. Μας έλειψαν και από ότι μαθαίνουμε τους λείψαμε και εμείς….! Δεν πειράζει και σε άλλα με υγεία, αφού ο χρόνος είναι μπροστά μας και….τα καλύτερα έρχονται!!

Προς όλους όσους αγαπούν αυτές τις ιδιαίτερες εκφράσεις του ερωτισμού και τρόπου ζωής, σας οι Absolute Fetish σας υποσχόμαστε, ότι τα πράγματα για την σκηνή μας, θα πάνε καλύτερα στην Ελλάδα. Έχουμε σημαντικούς λόγους πλέον για να το πιστεύουμε σε αυτό το γεγονός και για να αισιοδοξούμε! Όλα αυτά τα οφείλουμε φυσικά σε σας, τον ενθουσιασμό σας, την αγάπη σας και την συμμέτοχη σας στα δρώμενα.

Το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας του στόχου και της επιθυμίας μας, προκειμένου να επιτευχτεί ο στόχος μας είναι ότι, χρειαζόμαστε εκτός από την δεδομένη αγάπη για τον χώρο μας, το μεράκι, το κέφι, την διάθεση, την επιμονή, την υπομονή, τον εθελοντισμό, την ανιδιοτέλεια, αλλά και το σημαντικότερο όλων την ομόνοια μεταξύ μας.

Ραντεβού και πάλι, θα δώσουμε στο φεστιβάλ Αbsolute Fetish & BDSM στην Εrotica, στις 14-17 Μαΐου 2009, όπου οι εκπλήξεις που θα σας περιμένουν εκεί, θα είναι ανάλογες της αγάπης μας προς το BDSM τα Fetishes και κυρίως προς όλους εσάς, που μας αγαπάτε και στηρίζεται τα βήματα μας!!