30/5/09

Absolute Fetish Goes to...Wasteland




 
Όταν έφτασε η μέρα για το προγραμματισμένο ταξίδι μας στο Amsterdam, ήμασταν σίγουροι πως θα περνάγαμε όλοι υπέροχα! Άλλωστε οι εμπειρίες της Fetish Goddess Eva από τα πολλά ταξίδια της εκεί, δεν μας είχαν αφήσει την παραμικρή αμφιβολία, για το καλό αποτέλεσμα των πόθων μας.

Μια βραδιά στο event του
Wasteland, ήταν αρκετή για να βοηθήσει τον εγκέφαλό μας να θυμηθεί τι πραγματικά σημαίνει ΒD-SM event, τι είναι Kinky, ποιο είναι το Bizzare, και μέσα σε αυτά που είναι τα fetish. Oλ’ αυτά, τα ζήσαμε σε ένα πανδαιμόνιο εθνικοτήτων, χρωμάτων, φαντασίας και ηδονής, σε ένα πολιτισμικό ερωτικοσεξουαλικό overdose.

Μεστά είναι ακόμα τα γεγονότα και πιστεύουμε ότι θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήµη µας, αφού... προσπαθήσαμε να κάνουμε µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πολύ έντονη την παρουσία μας και την συμμετοχή μας στο Wasteland.

Η προετοιμασία για το πάρτυ από το μεσημέρι του Σαββάτου, ήταν για όλους μας μια ιεροτελεστία. Η είσοδος μας εκεί, άνοιξε την πόρτα προς την ελευθέρια της σκέψης, του σώματος και των κινήσεων μας.

Ρουφάγαμε με πάθος και έκσταση το κάθε λεπτό που πέρναγε! Αστειευόμαστε και χαιρόμασταν μεταξύ μας αλλά και με τον κόσμο. Φιλικά χαμόγελα, παιχνίδια, αγκαλιές και φιλιά. Δεν έλειψαν οι γνωριμίες και συστάσεις, με άγνωστα άτομα μέσα στη λάμψη και την ατμοσφαιρική μουσική που είχε έντονα στοιχεία του φετιχισμού, του σεξουαλισμού και του έρωτα.

Το πρωί μας "βρήκε" να ξεφαντώνει ο καθένας με τον τρόπο του (!) και με τις προσωπικές του επιλογές (βάλτε φαντασία)

Μείναμε ενθουσιασμένοι από την όλη διοργάνωση και με έντονη ακόρεστη επιθυμία για την συνέχεα….

Κοιμηθήκαμε ελάχιστα τις πρωινές ώρες και μέχρι το μεσημέρι Μη θέλοντας κανείς από εμάς να βγει από το BDSM mood, πήγαμε από νωρίς το μεσημέρι στο prive
BDSM Pure, του Sameplace.
Εκεί γνωριστήκαμε αρκετά καλά, με τους Ολλανδούς BDSMers της εκεί κοινότητας, αφού παίξαμε μαζί τους στο dungeon και ο ενθουσιασμός υπήρξε ήταν αμφίδρομος.
Αργά το βράδυ πια, ήμασταν αποκαμωμένοι αφού είχαμε δώσει και τα ρέστα μας και καληνυχτίσαμε την έντονη μέρα μας.

Τις επόμενες μέρες φυσικά είχαμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια, βολτούλες στα στενά του Amsterdam, καφεδάκι στις όχθες των καναλιών χαζεύοντας τον κόσμο. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να κάνουμε ότι άλλο θέλαμε, αφού είχαμε προγραμματίσει διάφορες άλλες εξορμήσεις και δραστηριότητες.

Όπως φαντάζεστε τα μαγαζιά με latex, και άλλα φετιχιστικά ρούχα, όπως επίσης και τα sex shop, τα κάναμε άνω κάτω. Αγοράσαμε δώρα και αναμνηστικά για τους φίλους μας, δεν κουραστήκαμε καθόλου και το κέφι μας ήταν αστείρευτο. Αυτό οφείλεται στον πολύ καλή συνεννόηση που είχαμε μεταξύ μας και φυσικά την χημεία που είχαμε σαν παρέα.

Συλλέγοντας τις καλύτερες αναμνήσεις "κλείσαμε" προς το παρόν, πίσω μας την πόρτα στο Amsterdam, με την υπόσχεση όλων που ήμασταν εκεί, να επιστρέψουμε και πάλι σύντομα κάπου προς τον Νοέμβριο.

Αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι και η επαφή μας με το BDSM του εξωτερικού, έγινε η αφορμή να μπορούμε να αντιληφθούμε τα λάθη και τις παραλείψεις μας. Έτσι αποφασίσαμε να το μετατρέψουμε σε ένα σημαντικό θέμα και να το να αναλύσουμε υπερβολικά σε σχέση με τις πράξεις και τις κινήσεις μας ως ομάδα ABOLUTE FETISH
που αντιπροσωπεύει την Ελληνική BDSM "κοινότητα".

Γι αυτόν τον λόγο θα φερθούμε πλέον πολύ σκληρά στον εαυτό μας, αν κάνουμε κάτι λάθος και αρνούμαστε να το παραδεχτούμε ή γινόμαστε αμυντικοί και δεν θέλουμε να συζητήσουμε οτιδήποτε για την βελτίωση μας.

Ελπίζω στο
Absolute Fetish, BDSM Festival at Erotica, να καταφέρουμε να αγγιξουμε έστω και το 1/10 αυτού που ζήσαμε στο Wasteland! Τουλάχιστον από όλους εμάς της ομάδας μας, υπάρχει η υπόσχεση της προσπάθειας.

Domina Lola, tyfea, Fetish Goddess Eva, phoenixxx, Artemis/Diana, Afrodyte, jt3 (focus), Panacotta of Domm...Πάντα τέτοια!