30/5/09

Εθελοντισμός στο Absolute Fetish BDSM Festival at Erotica 14-17 Μαΐου


 
Ήλθε ξανά επιτέλους η στιγμή που περιμέναμε πολλοί από εμάς....
Η 2η Αthens Erotica ανοίγει τις πύλες της από τις 14 μέχρι τις 17 Μαΐου 2009.
Μέσα σε αυτή την διοργάνωση, εξασφαλίσαμε και φέτος έναν τεράστιο χώρο στον 1ο όροφο της έκθεσης, αποκλειστικά δικό μας... Σε αυτό τον χώρο θα διοργανωθεί το πρώτο BDSM Festival στην Ελλάδα. Το όνομα του είναι Absolute Fetish BDSM Festival at Erotica


Μας περιμένει ένα τετραήμερο γεμάτο BDSM, φετίχ, Bizzare και kinky παιχνίδια, ανάμεσα στον ερωτισμό, τον πόθο, τις λαγνείες, τον πόνο και την ηδονή. Θα είναι ένας χώρος δικός μας, στον οποίο θα διοργανωθούν συνεχόμενα performing, εκθέσεις με θέμα τα φετίχ και το BDSM, αλλά και πολλά δρώμενα, με την συμμετοχή του κοινού. Δεν θα είναι απλά ένα event, αλλά μια διαδραστική εμπειρία, μια απόδραση από την πραγματικότητα σε ένα ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο θα μπορούμε όλοι ανεξάρτητα, να ζήσουμε ελεύθερα τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες μας πάντα εντός των ορίων της ασφάλειας της λογικής και της συναίνεσης όπως επίσης και των κανόνων λειτουργίας της έκθεσης.
Ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός, έχει ανάγκη την συμμετοχή όλων μας.
Για αυτό τον λόγο δεχόμαστε εθελοντές! Ατομα τα οποία θα έχουν να προσφέρουν κάτι. Άτομα που μπορούν και θέλουν να συμμετέχουν σε κάτι τόσο μεγάλο...αποκομίζοντας τεράστια και μοναδική εμπειρία. Η συμμετοχή αυτή μπορεί να είναι από την απλή συμμετοχή στο dungeon ορισμένες ώρες και ημέρες, μέχρι και την γενικότερη συμμετοχή στα δρώμενα, την βοήθεια στο στήσιμο του χώρου και ακόμη την βοήθεια στα performing και πολλά άλλα.

Κάθε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη: Τεχνικοί, μακιγιέρ, σκηνογράφοι, performer, ενδυματολόγοι και άτομα γενικών καθηκόντων. Αν έχετε λοιπόν κάτι να δώσετε σε αυτήν την κίνηση, επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα ή στο e mail
info@absolute-fetish.com

Καθώς έμειναν λίγες ημέρες ακόμα από την έναρξη του μοναδικού αυτού γεγονότος, ο χρόνος μας πιέζει. Για αυτό θα τον λόγο παρακαλούμε τα άτομα τα οποία θέλουν να συμμετέχουν, να δηλώσουν την συμμετοχή τους άμεσα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να οργανωθούμε καλύτερα.

Αυτό που ζητάμε απαραίτητα από εσάς είναι το κέφι, η καλή διάθεση, αρκετή τόλμη, πολλή φαντασία και φυσικά πνεύμα συνεργασσίας!

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.