9/3/13

Vanilla vs Femdom



 "Έτσι ήταν πάντα"
 

Μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις των vanilla ανδρών (από τις ελάχιστες που έχουν) είναι μία αυταρχική γυναίκα Αφέντρα που θα τους "τιμωρεί" επειδή ήταν "κακά παιδιά". Φυσικά αυτή θα πρέπει να φοράει στενά ρούχα και κατά προτίμηση, δερμάτινα, ή latex και στο χέρι θα κρατάει οπωσδήποτε χάρακα, μαστίγιο, βίτσα, ζώνη, pandle, ή τριαντάφυλλο με αγκάθια ή οτιδήποτε άλλο τους κάνει κλικ. Δεν τους νοιάζει αν ίσως υστέρα από λίγες ώρες, η Μαριώ τρίβεται στον ώμο τους και τους νιαουρίζει: "Κωστάκη μουυυυυυυ… θα βγούμε αύριο παρέα με τον Στελάκο και την Κουλίτσαααα?" (Το σκάσιμο της τσιχλόφουσκας είναι προαιρετικό). Αυτό που επεδίωκαν και οι δυο το είχαν πιο πριν: ένα καλό πήδουλο και ύστερα από αυτό, πάντα επιστροφή στις θέσεις τους αφου ο στόχος τους επετεύχθη.

Γιατί ο Κωστάκης της, ανάθεμα αν θα έπαιρνε χαμπάρι τι του συμβαίνει, αν η Μαριώ του μπαίνοντας στο αυτοκίνητο του έλεγε με σταθερή και κοφτή φωνή: "Α! θέλω να σου πω για να μην το ξεχάσω…..!! Αύριο θα βγούμε με τον Στέλιο και την Κούλα. Σε παρακαλώ στις 10 να είσαι κάτω από το σπίτι μου. Ξέρω ότι μπορείς!"


Δεν είναι κακός ο Κωστάκης. Απλά δεν είναι υποτακτικός. Έτσι σε αυτή την περίπτωση ο καημένος ο Κωστάκης, θα κοίταζε την Μαριώ του με έκπληξη και θα σκεφτόταν ποια εκκλησία θα ήταν ανοιχτή βραδιάτικα για να την πάει και που θα έβρισκε έναν εξορκιστή να διανυκτερεύει. Όλα αυτά γιατί ο Κωστάκης έχει μάθει να είναι ο άνδρας…. Η μανά του, του το χε πει και ο πατέρας του, του το’χε μάθει. 'Εσύ θα μιλάς και εκείνη θα ακούει". Αυτό το παραμύθι το λένε χρόνια και χρόνια στη δική του οικογένεια, αλλά και στου γείτονα! Έτσι ήταν πάντα και πώς να αλλάξει τώρα!!

Από την άλλη, σκέφτεται κανένας και την φτωχή Μαριώ. Για φαντασθείτε λέει, όπως θα έβγαινε από το σπίτι, ο Κωστάκης να της άνοιγε την πόρτα του αυτοκινήτου και να την βοήθαγε να κάτσει στο πίσω κάθισμα σαν αρχόντισσα (μα, στο πίσω κάθισμα????) και όπως θα έβαζε μπρος την μηχανή, να της έλεγε: "Που επιθυμείται να πάμε, Κυρία?" ή ακόμα ….χειρότερα αν έλεγε: "Που επιθυμείται να σας πάω, Αφέντρα?"

Δεν είναι χαζή η Μαριώ… Αφέντρα όμως δεν είναι. Η καημένη η Μαριώ, θα κοίταζε τον Κωστάκη της και θα σκεφτόταν μήπως ο καλούλης της έπαθε εγκεφαλικό από τις πολλές χαρακιές που του έριξε και αν ο Ευαγγελισμός διανυκτερεύει. Γιατί η Μαριώ έχει μάθει ότι αυτή είναι γυναίκα… Ο πατέρας της της το ‘χε πει και η μάνα της της το’χε μάθει. "Αυτός θα αποφασίζει και εσύ θα εκτελείς". Αυτό το παραμύθι το λένε χρόνια και χρόνια στη δική της οικογένεια αλλά και στης γειτόνισσας! Έτσι ήταν πάντα και πώς να αλλάξει τώρα!!

Μία γυναίκα θα ήταν η Αφέντρα του, μόνο για μια νύχτα για έναν vanilla άνδρα?

Μα φυσικά ναι, επειδή ο vanillaκης, αδυνατεί να καταλάβει τις ορμέφυτες τάσεις της Γυναίκας. Ειδικά εκείνη την τάση που χαρακτηρίζει μερικές γυναίκες και αφορούν την άριστη διαχείριση του ελέγχου και ένας vanillaκης αγνοεί τι μπορεί να σημαίνει "έλεγχος" έξω από την κρεβατοκάμαρα. Για αυτόν η Domme, είναι μία αρρενοποιημένη εκδοχή γυναίκας που δεν έχει καμία θηλυκότητα και καμία έλξη.

Ένας άνδρας υποτακτικός, θα ήταν μονο για μια νύχτα για μία vanilla γυναίκα?

Μα φυσικά ναι, επειδή η vanillίτσα αδυνατεί να καταλάβει τον λόγο που μπορεί να έχει δίπλα της έναν άνδρα που θεωρεί "θηλυκοποιημένο". Έτσι τον χαρακτηρίζει αυτή, επειδή της παραδίδει τον έλεγχο και δεν βγάζει αντρίλα. Της είναι αδύνατον να διανοηθεί πως θα βγαίνει καθημερινά ένας υποτακτικός από την κρεβατοκάμαρά της…. Δεν θα τον άφηνε καν να μπει, αφού δεν θα είχε γι αυτήν καμία αρρενωπότητα και δεν θα ένοιωθε γι αυτόν καμία έλξη.
Στο κόσμο των vanilla, οι θέσεις είναι δεδομένες και παγιωμένες. Οι άντρες φέρονται αντρικά και οι γυναίκες φέρονται γυναικεία. Με λίγα λόγια, όπου "αντρικά" σημαίνει "μιλάω – αποφασίζω - διατάζω και όπου "γυναικεία" σημαίνει "ακούω- δέχομαι- εκτελώ".

Τις περισσότερες φορές όμως, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται… Αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο και ας μην το κάνουμε θέμα .....προ παντός … μην το πείτε πουθενά και το μάθει ο γείτονας και η γειτόνισσα…