5/3/13

O Tζον Τραβόλτα ντύθηκε γυναίκα και δεν είναι για κάποιο ρόλο...


Ο διασυρμός του Τζον Τραβόλτα, που φέρεται να μην έχει αφήσει άντρα για άντρα μασέρ… αναξιοποίητο, «ντύθηκε» και φωτογραφικά! Την ίδια στιγμή κάποιοι μιλούν για deal με τη σύζυγό του Κέλι Πρέστον, ώστε να παραμένουν μαζί.

Το αμερικανικό περιοδικό «National Enquirer» κυκλοφόρησε έχοντας στο πρωτοσέλιδό του φωτογραφία του Τραβόλτα, ντυμένου και βαμμένου σαν γυναίκα, με την επισήμανση ότι δεν πρόκειται για μεταμφίεσή του για τις ανάγκες ρόλου.

Στη φωτογραφία είναι εμφανές ακόμα και το σουτιέν του 58χρονου ηθοποιού μέσα από το πλεκτό φόρεμά του που έχει σεταριστεί με μια καφέ ζώνη, σκουλαρίκια και κολιέ. Σύμφωνα με το περιοδικό, η φωτογραφία αυτή προέρχεται από πάρτι στο Λος Αντζελες που έγινε το 1997, έξι χρόνια μετά τον γάμο του με την Κέλι Πρέστον.

Η τελευταία, όπως αποκαλύπτει το αμερικανικό περιοδικό «Star», ζει μια κόλαση από την στιγμή που άρχισαν να βλέπουν το φως οι καταγγελίες των διάφορων αντρών.

«Ο κόσμος της έχει καταρρεύσει. Περνάει μια κόλαση και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι δεν ξέρει αν θα σταματήσουν αυτές οι αποκαλύψεις» αναφέρει πηγή του φιλικού περιβάλλοντός της στο περιοδικό.

Υπάρχει ωστόσο και η άλλη πλευρά, που αναφέρει πως όλα είναι «θέατρο», αφού η Πρέστον ήξερε από την αρχή τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άντρα της και τις είχε αποδεχτεί, φυσικά με ανταλλάγματα.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

espressonews.gr