19/3/13

Η υποτακτική-σκλάβα.

Η σκλάβα υπηρετεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει, πως δεν έχει αυτοεκτίμηση ή δεν έχει ανάγκη τον σεβασμό. Και ενώ φαίνεται ότι δεν παίζει τον κύριο ρόλο στο παιχνίδι, παίζει τον μεγαλύτερο ίσως στην διαμόρφωση της σχέσης...
 
 
 
Ο κύριος ρόλος της είναι, να ακολουθεί τις οδηγίες- διαταγές του αφέντη και να τον ευχαριστεί. Η υποτακτική είναι κατεξοχήν η ερωμένη και η συντροφιά του αφέντη. Και πολλές φορές η μαθήτρια του.
 
Ας το αναλύσουμε....


Σαν μαθήτρια η υποτακτική, μαθαίνει. Μαθαίνει από τον αφέντη της, πώς να τον ικανοποιεί... περιμένοντας την ανταμοιβή της. Σε αντίθετη περίπτωση, περιμένει να την διορθώσει και να της δείξει τον τρόπο. Σαν ερωμένη η σκλάβα, κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει τον αφέντη της. Δεν το κάνει όμως γιατί φοβάται την τιμωρία, αλλά γιατί ενδιαφέρεται για το αν αυτός είναι ή περνάει καλά. Θέλει να τον βλέπει ικανοποιημένο αφού και αυτή παίρνει από αυτό ικανοποίηση.
Σαν συντροφιά η σκλάβα αντιμετωπίζεται με σεβασμό και ειλικρίνεια. Όπως σε οποιαδήποτε άλλη σχέση. Συμμετέχει σε δραστηριότητες με τον αφέντη, μιλάει ανοιχτά για τις απόψεις της.
Ο κύριος σκοπός μιας σκλάβας είναι να υπηρετεί, γνωρίζοντας όμως ότι και η καλοζωία της βρίσκεται στα χέρια του. Η σκλάβα πολλές φορές είναι «μαρκαρισμένη» είτε με ένα κολάρο, είτε με ένα τατουάζ είτε με ένα τρύπημα είτε με ένα κόσμημα. Για να δείχνει που ανήκει. Η σχέση μιας σκλάβας με έναν αφέντη, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως σχέση ζωής, μιας και παραδίδει τον έλεγχο της ζωής της και των πράξεων της σε αυτή.

Παγκόσμιοι κανόνες.

Η σκλάβα δεν πρέπει να τραυματιστεί ποτέ πραγματικά. Ναι στον πόνο για την ηδονή, στα εργαλεία κτλ αλλά μέχρι ένα σημείο. Επίσης η σκλάβα δεν πρέπει να τραυματιστεί ποτέ και ψυχικά. Πρέπει από την αρχή να υπάρχει συμφωνία για τα ναι και τα όχι της σκλάβας. Να θέτονται όρια, τα οποία φυσικά με την πάροδο του χρόνου, μπορούν να ανατραπούν και να ισχύσουν άλλοι κανόνες εφόσον το ζευγάρι επιθυμεί. Θα πρέπει πάντα να υπάρχει λέξη κλειδί, λέξη ασφαλείας. Σε περίπτωση που τα πράγματα κατά την διάρκεια του σεξ ξεφύγουν εκτός ελέγχου και η σκλάβα πει την λέξη, τα παιχνίδια σταματούν και αρχίζει η συζήτηση. Αυτό εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη αλλά και την ασφάλεια της σκλάβας και πρέπει να τηρείται αυστηρά.
Τέλος βασικό ρόλο παίζει η επικοινωνία. Η σκλάβα θα πρέπει να μπορεί να μιλάει ανοιχτά για τα θέλω της και τα όρια της και φυσικά για τα συναισθήματα της. Ο αφέντης με την πάροδο του χρόνου θα προσπαθεί να τελειοποιεί την σκλάβα του , η σκλάβα λοιπόν θα πρέπει και αυτή να αρχίσει να τελειοποιείται στα μάτια του αφέντη της. Πάντα τα όρια και οι λέξεις ασφαλείας θα είναι αυτές που θα διασφαλίσουν την απόλαυση και των δυο.
 

BDSM και εργαλεία για δέσιμο.

Στο bdsm χρησιμοποιούνται αρκετά εργαλεία. Συνήθως για να ακινητοποιούν την σκλάβα, ή για να την τιμωρούν.Δέσιμο. Ο αφέντης δένει την σκλάβα του είτε για να την διορθώσει, είτε για να την ευχαριστήσει φέρνοντας την έτσι σε οργασμό, είτε για να έχει τον πλήρη έλεγχο.

 Υπάρχουν πολλοί τρόποι δεσίματος και εργαλεία τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από οποιοδήποτε sexshop. Να θυμάστε μόνο, ότι η σκλάβα δεν θα πρέπει να είναι ποτέ σφιχτά δεμένη γιατί έτσι θα ασχολείται με το σώμα της και όχι με εσάς. Επίσης χρειάζεται η πλήρη διαύγεια και εμπειρία του αφέντη, για να μην τραυματίσει την σκλάβα.

Μπορεί να δέσει την σκλάβα του με σχοινιά, γραβάτες, ή να κρεμάσει το σχοινί πάνω από έναν γάντζο ή σε κάποιο κουρτινόξυλο Ή δένει τα χέρια μεταξύ τους ή πίσω ή στους μηρούς ή δένει μόνο το ένα χέρι. Αυτό εξαρτάται από την διάθεση και το γούστο του αφέντη.

Λουριά- λωρίδες χρησιμοποιούνται επίσης. Φτιάχνονται είτε από νάιλον φάσα είτε από δερμάτινη. Με αυτά ο αφέντης δένει τα χέρια ή τα πόδια της σκλάβας, να θυμάστε ότι, είναι πιο ευαίσθητα και χαλαρώνουν ή φθείρονται, σχετικά εύκολα.
Οι χειροπέδες είναι επίσης διάσημες στο bdsm. Φτιάχνονται είτε από μέταλλο είτε από δέρμα. Με τις χειροπέδες, η σκλάβα δένεται στην μέση, στους αστραγάλους στους μηρούς της. Η ακινητοποιείται με το ένα της χέρι δεμένο σε κάποιο άλλο αντικείμενο. Πολλοί είναι αυτοί που δεν συνιστούν τις αστυνομικές χειροπέδες μιας και όσο περνάει η ώρα σφίγγουν και κόβουν την κυκλοφορία του αίματος.
Αλυσίδες. Επίσης και αυτές διάσημες για την χρήση τους στο bdsm, αν και τώρα τελευταία η χρήση τους δεν συνιστάται απευθείας στο δέρμα, μιας κα προκαλεί τραυματισμούς στο δέρμα ή υπάρχει κίνδυνος να «μαγκώσουν» στο δέρμα. Συνήθως τις βλέπουμε ως συνοδευτική υποστήριξη στις χειροπέδες ή στις συσκευές αναρτήσεις.
Ράβδοι. Οι ράβδοι συνήθως στο τελείωμα τους έχουν είτε ένα κολάρο, είτε χειροπέδες για να ορίζει ο αφέντης τις κινήσεις της σκλάβας καθώς αυτή τα φοράει. Το μήκος της ράβδου είναι θέμα γούστου και των δυο. Τα κολάρα είναι φτιαγμένα είτε από δέρμα είτε από νάιλον και αγκαλιάζουν τον λαιμό της σκλάβας.
Συσκευές αναρτήσεις μετά από παραγγελία σε κάποιο sexshop. Με αυτές τις συσκευές σηκώνεται η σκλάβα από το πάτωμα, σε ένα ορισμένο ύψος αφού την δέσει σωστά ο αφέντης. Επίσης διαθέτουν άλογα γυμναστηρίου, τροχούς βασανιστηρίων, σταυρούς, πάγκους κτλ Αυτές οι συσκευές θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Μπορεί επίσης αν δεν υπάρχει τέτοια συσκευή ο αφέντης να χρησιμοποιήσει, όργανα γυμναστικής, το τραπέζι του καθιστικού, καρέκλες ή ακόμη και ένα γερό σιδερένιο κρεβάτι .

http://www.greeceladies.com/article/5742