20/11/09

Η Lady Gaga είναι το νέο fashion idol



Tο πραγματικό όνομα της είναι Stefani Germanotta. Τα εκκεντρικά της χτενίσματα, τα προκλητικά της ρούχα και η περίεργη συμπεριφορά της έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου και του Τύπου.

Αυτή τη φορά όμως η Lady GaGa μάς δείχνει ξεκάθαρα ποιο είναι το φετίχ της… ποζάροντας γυμνή για το αμερικανικό περιοδικό V. Το μόνο που φορά είναι ένα διαστημικό καπέλο σχεδιασμένο από τον Nasir Mazhar.


Πρόσφατα πόζαρε στο εξώφυλλο του Rolling Stone γυμνή, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία μόνο με φούσκες.



H 23χρονη αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι το τελευταίο όνομα στην μουσική βιομηχανία. Έχει γίνει γνωστή τόσο για το ταλέντο της όσο και για το περίεργο γούστο της στα ρούχα.



Οι ενδυματολογικές της επιλογές έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως ενώ όλοι έχουν παραδεχτεί ότι πρόκειται για πρωτότυπες και ακραίες εμφανίσεις που λίγοι μπορούν να υποστηρίξουν. Η ίδια υποστηρίζει ότι έχει επηρεαστεί από τις εμφανίσεις των Queen, της Madonna και του Michael Jackson.



Η Lady Gaga είναι το νέο fashion idol για τις νεαρές αμερικανίδες. Πολλοί τη συγκρίνουν με την Christina Aguilera και η ίδια αποδέχεται ευχαριστημένη αυτή τη σύγκριση.

Οι σχέσεις της αποτελούν ένα αίνιγμα, καθώς η Lady Gaga δηλώνει bisexual, όπως εξάλλου και πολλοί ακόμη διάσημοι τον τελευταίο καιρό.