9/11/09

Ντύθηκαν γυναίκες για να της μοιάσουν






To glamour μοντέλο Katie Price, περισσότερο γνωστή ως Jordan, διοργάνωσε την πιο παράξενη φωτογράφηση της, αφού έπεισε τον σύντροφο της και τους φίλους του να εμφανιστούν δημόσια με γυναικεία ρούχα.
Το μοντέλο, κατέπληξε τους περαστικούς όταν κατέφτασε με τις "σωσίες" των Spice Girls σε μια φωτογράφηση με σκοπό να προωθήσει το τελευταίο της βιβλίο. Ο σύντροφος της και μαχητής cage fighting Alex Reid, οδήγησε τους υπόλοιπους καθώς τα αγόρια επέδειξαν κάποιες από τις εμφανίσεις που είχε φορέσει η Katie στο παρελθόν.
Ο αρρενωπός Alex είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη στο παρελθόν, όταν υπήρξε η φήμη πως ντύνεται σαν γυναίκα για ερωτικούς λόγους. Στην φωτογράφηση εμφανίστηκε με μια μακριά μαύρη περούκα, μπλε σκιά ματιών και ένα χρυσό μπικίνι που φορούσε η Jordan νωρίτερα το καλοκαίρι.



Μαζί με τον Alex Reid, εμφανίστηκε ο φίλος του Phil Turner ο οποίος φορούσε μια ξανθιά περούκα και ένα μαύρο catsuit, μια εμφάνιση F1 Pit Girl, που φορούσε η Jordan νωρίτερα στην καριέρα της.

Την ίδια στιγμή, ο αδελφός της Jordan, Danny, φορούσε ένα ροζ φόρεμα και την τιάρα που φορούσε η αδελφή του στην γάμο της με τον Peter Andre. Την τετράδα συμπλήρωσε ο εκπαιδευτής αλόγων Andrew Gould, ο οποίος χώρεσε μέσα μια ροζ στολή ιππασίας, από την σειρά ρούχων της.
 H φωτογράφιση πήγε πολύ καλά και η Katie δήλωσε: «Ο Daniel περπατάει καλύτερα από εμένα με τα τακούνια. Έχει υπέροχα πόδια».
Η 31χρονη Katie, μετά τον χωρισμό της με τον Peter Andre, ανυπομονεί να μπει ο καινούργιος χρόνος για να κάνει μια νέα αρχή με τον Alex, στο νέο υπερπολυτελές σπίτι που χτίζει.