9/11/09

Τον αγαπά κι ας φοράει ψηλά τακούνια!


 
Ο σύντροφος της Katie Price*, πρώην ηθοποιός και μαχητής cagefighting** υφίσταται "εκβιασμό" για το πιο κρυφό του μυστικό: Το ότι είναι cross dresser. Ο γεροδεμένος και αρρενωπός Alex Reid είναι επίσης γνωστός και σαν "Roxanne" και φοράει make up, γυναικεία ρούχα, περούκες και ψηλοτάκουνα - αναγκάστηκε να αποκαλύψει τον άλλο του εαυτό για να εμποδίσει την πρών του Marie Thornett να αποκαλύψει το μυστικό του.
Η 29χρονη πρώην του Marie φέρεται να εξανάγκασε τον Alex να παραδεχτεί το μυστικό του στην Katie, έπειτα από ένα μήνυμα που της έστειλε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Στο μήνυμα αυτό άφηνε αιχμές για το φετίχ του Alex για τα γυναικεία ρούχα.
Ο 34χρονος Alex είπε σε ένα φίλο του: "Δεν έχω κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπομαι. Είναι σχεδόν εκβιασμός αυτό. Θέλω ο κόσμος να ξέρει την αλήθεια, αλλά να την ξέρει με τους δικούς μου όρους. Δεν θα την αφήσω να διαστρεβλώσει τα πράγματα και να κάνει αυτό που κάνω να ακούγεται εντελώς ανώμαλο και βρώμικο".
 
Παρόλο που ο μυώδης αθλητής λατρεύει να εξερευνά την γυναικεία πλευρά του με make up και πολύ κουτσομπολιό, αρνείται πως παίζει τον γυναικείο ρόλο στο κρεβάτι. Όπως αποκάλυψε ένας ανώνυμος στενός φίλος του Alex, στην βρετανική εφημερίδα Daily Mirror: "Η Jordan (Katie) μπορεί να νομίζει πως αυτό έχει να κάνει με kinky sex, αλλά αυτό είναι παντελώς αναληθές.
Ο Alex δεν έκανε ποτέ σεξ, παρά μόνο σαν Alex. Αντίθετα, προτιμούσε τις γυναικείες βραδιές μέσα στο σπίτι, δοκιμάζοντας το κραγιόν της φίλης του και απολαμβάνοντας ένα καλό κουτσομπολιό". "Όταν δεν ντύνεται, ο Alex είναι το ακριβώς αντίθετο και ένα πραγματικό κτήνος στο κρεβάτι. Είναι γεμάτος πάθος και ένας πολύ θερμός εραστής. Είναι πραγματικά μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση."
Στο ίδιο άρθρο γίνεται η αποκάλυψη πως στην πραγματικότητα ο Alex είναι το ακριβώς αντίθετο από το γκλαμουράτο alter ego του.
Όπως αποκαλύπτει ο φίλος του: "Ο Alex ζει πολύ υγιεινά, δεν καπνίζει, αλλά όταν μεταμορφώνεται σε Roxanne, καπνίζει σαν θεριακλής. Επίσης η Roxanne είναι φανταστική μαγείρισσα και πολύ καλή νοικοκυρά. Κάνει συνεχώς πάρτι για τους φίλους της και φοράει πάντα τα καλύτερα της ρούχα".
Ο πρώην σύζυγος της Katie, και τραγουδιστής Peter Andre, ικέτευσε το μοντέλο να μην αφήσει τα παιδιά τους να μεγαλώσουν σε αυτό το περιβάλον. Ο 7χρονος Harvey, ο 4χρονος Junior και η μικρή Princess Tiaamii, έχουν δει τον Alex να ντύνεται σαν Roxanne.
Όπως είπε ο τραγουδιστής: "Ότι κι αν κάνουν οι άνθρωποι στην ιδιωτική τους ζωή, σας παρακαλώ να μην το κάνετε μπροστά στα παιδιά. Γιατί ότι και αν γίνει μπροστά τους το υιοθετούν.
Είμαι πολύ εκνευρισμένος, αλλά τι να κάνω;"
 
* H Katie Price, περισσότερο γνωστή ως Jordan, είναι πρώην glamour μοντέλο, και TV persona στην Αγγλία. Είναι γνωστή σε εμάς σαν η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή Peter Andre.
 
** Το Cage Fighting είναι το πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών πλήρους επαφής UFC, το οποίο χρησιμοποιεί διαφορετικά συστήματα μάχη, όπως το Box, το βραζιλιάνικο Jiu-Jitsu, το Muay Thai (Ταϊλανδέζικο box), και την ελεύθερη πάλη.