11/6/13

Αγαπητές γυναίκες, όχι άλλα πόδια στο ελληνικό internet

Το ONEMAN υψώνει το λάβαρο ενάντια στις πατούσες και τις γόβες σε Instagram και Facebook. Αν είχαν λαλιά οι server να μιλήσουν, θα φώναζαν μαζί μας.


Όταν είδαμε για πρώτη φορά πριν μερικά χρόνια τα πρώτα πόδια να περιτριγυρίζουν το διαδίκτυο, χαμογελάσαμε. Ναι, εντάξει, αστείο ήταν να βλέπεις γυναικείες πατούσες να βγαίνουν ξεδιάντροπα online...

 Κάποια πόδια μάλιστα ήταν και ωραία και οι πρώτες που άρχισαν να μοστράρουν τα πόδια τους απέκτησαν το κοινό τους. Αλλά εν έτει 2013 το θέμα έχει τερματιστεί πέρα από κάθε λογική.
Να ξεκαθαρίσουμε όμως πρώτα τι εννοούμε “πόδια”. Για να μην παρεξηγούμαστε και κυρίως για να μην κατεβάσετε φωτογραφίες που μας αρέσουν.
ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ.
ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ. 
 

Μπούτια για τους πιο μυημένους. Εδώ πανηγυρίζαμε τις προάλλες που βλέπαμε έναν διαγωνισμό που κάνει το Fashionism σε συνεργασία με την Philips και προκαλεί κορίτσια να βγάλουν τα μπούτια τους φωτογραφία. Ευτυχώς υπάρχει το απαραίτητο φιλτράρισμα και τα μπούτια που φτάνουν στα μάτια μας είναι εξαιρετικά. Από εκεί είναι η φωτό που προηγήθηκε και αυτή που ακολουθεί.
 

Δεν εννοούμε επίσης τα πατουσάκια μωρών κλπ. Εντάξει, μας ενοχλούν λίγο και αυτά αλλά γιατί να σας το στερήσουμε; Τα αγαπάμε τα μωρά. Και κάποτε θα κάνουμε και δικά μας. Και θα τα φωτογραφίζουμε κι εμείς συνεχώς.
Τρίτον και σημαντικότερον. Δεν μας νοιάζει καθόλου ας πούμε τα πόδια σου να μην είναι το σημαντικότερο στοιχείο της φωτογραφίας. Όπως εδώ.


Τα πόδια που πρέπει να απαγορευτούν

Αλλά επειδή ξεφύγαμε, ας σου εξηγήσουμε τι ακριβώς πρέπει να εκλείψει.
Τα πόδια που πρέπει να απαγορευτούν δια ροπάλου από το internet είναι τα άλλα. Αυτές οι πατούσες, αυτά τα κακοφορμισμένα δάχτυλα, αυτές οι ανεκδιήγητες γάμπες, αυτό το εξωγήινο κότσι, αυτή η αδιανόητη πίστη ότι “αν το παπούτσι μου είναι ωραίο θα δείχνει ωραίο και το πόδι μου”. Όχι.

 
Δεν αρέσει στην συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών να βλέπουν κοντινές λήψεις των αστραγάλων σας.
 
Από την άλλη θα μου πεις υπάρχει και το wikifeet. Για μία αρκετά μεγάλη κατηγορία ανδρών που το έχουν το φετίχ τους με τα πόδια. Αλλά εδώ μάλλον χρειάζεται να εξηγήσουμε το αυτονόητο. Ότι είναι άλλο να βλέπεις τα πόδια της Megan Fox που ήδη την υπεργουστάρεις και οπότε οκ ας δούμε και τα πόδια της και άλλο να βρίσκεσαι στο κρεβάτι σου, να έχει μόλις ξυπνήσει και εκεί που σκρολάρεις στο Instagram να νιώθεις τον εμμετούλη να σου ανεβαίνει στον λάρυγγα.


Να σημειωθεί επίσης ότι είναι από τις κλασικές περιπτώσεις που μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά. Γιατί υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω στο διαδίκτυο που βγάζουν πολύ ωραίες φωτογραφίες τα πόδια τους, που έχουν πραγματικά ωραία πόδια, ωραίες πατούσες ωραία δάχτυλα και φοράνε και εξαιρετικές γόβες.
Υπάρχουν και αυτές που δεν θα θέλαμε να σταματήσουν να ανεβάζουν τα πόδια τους online. Δεν θα ήθελα να δώσω συγκεκριμένα accounts γιατί ενδεχομένως να αδικήσω και πολλές άλλες που δεν τις γνωρίζω. Αλλά επειδή αποτελούν μία πεφωτισμένη μειοψηφία σε αυτή τη θάλασσα της ζοφερής ποδαρίλας, θα πρέπει και εκείνες να κρύψουν τα πόδια τους μια και καλή.


Το ξέρω ότι στεναχωρώ τους ποδολάτρεις φίλους του ONEMAN αλλά πραγματικά το όριο έχει χαθεί και πλέον κάθε κορασίδα θεωρεί αναφαίρετο δικαίωμά της να ανεβάζει τα πόδια της σε κοινή θέα. Δεν θα την κάνεις unfollow, όχι. Γιατί είναι φίλη σου και την συμπαθείς. Ή γιατί κατά τα άλλα μπορεί οι υπόλοιες φωτογραφίες της να είναι εξαιρετικές.

Οπότε η λύση είναι οριζόντια και απλή. Όχι άλλα πόδια στο ελληνικό internet.

Πάρε μέρος στην εκστρατεία μας

Αν είσαι άντρας tweetαρε αυτό:
 Αν είσαι γυναίκα και κατάλαβες το λάθος σου tweetαρε αυτό:
#nomorepodia

Αν είσαι γυναίκα και θεωρείς ότι ανήκεις στην εξαιρετική κατηγορία γυναικών που έχουν ωραίες πατούσες, tweetαρε αυτό:
#nomorepodia


Χρήστος Χατζηιωάννου
oneman.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: