29/6/13

Δροσερή καλοκαιρινή γλαρόσουπα για επίδοξους σκλάβους



Λόγο οικονομικής κρίσης αλλά και λόγο έλλειψης Κυρίαρχων Γυναικών της καθημερινότητα σας, πολλά σκλαβάκια ζητούν, να γίνουν οι προσωπικοί σκλάβοι και στέλνουν μηνύματα με φωτογραφίες τους,  αναλύοντας τα προσόντα τους σε ξεκάθαρα δηλωμένες Επαγγελματίες Αφέντρες!!!
Αν σας αρέσει η γλαρόσουπα καλοκαιριάτικα... συνεχίστε να το κάνετε, αλλά προσωπικά το βρίσκω μεγάλη π@π@ρι@! Και για να το βρίσκω εγώ... πιστέψτε το..... Είναι!!

Δεν θέλω να σας απογοητεύσω, μα είναι απορίας άξιο, πως είναι δυνατόν να σκέπτεστε πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο!! Είναι προφανές πως όταν κάποια Κυρία δηλώνει εξ αρχής πως είναι "επαγγελματίας", δεν θέλει προσωπικές παρτίδες με υποτακτικούς, πέρα από ένα προκαθορισμένο session. Ίσως να αγαπά το BDSM, αλλά έχει περισσότερο ανάγκη τα χρήματα και όχι τις διαπροσωπικές σχέσεις που μπορεί να είναι καλυμμένες. Διαφορετικά  ποιος είναι ο λόγος που δηλώνει ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΑΣ!! Με τις προσφορές που δέχεται καθημερινά μέσα από τις γνωριμίες της, θα μπορούσε κάποια να κάθεται σπιτάκι της, με 5 -10 σκλαβάκια που θα την ταΐζουν στο στόμα, θα της κάνουν τις δουλειές, θα ψωνίζουν και θα πληρώνουν λογαριασμούς, θα την λατρεύουν και θα την υπηρετούν και αυτή να νοιώθει Βασίλισσα! 
Κάποιες Κυρίες - που σήμερα δεν είναι και λίγες- δεν είναι του χώρου, αν και έχουν μάθει κατά κάποιο τρόπο το παραμύθι του και κάνουν session μόνο για τα χρήματα, οπότε αυτές κατά πάσα πιθανότητα δεν θέλουν σκλάβους στην προσωπική τους ζωή, αλλά "άλλου τύπου" άνδρες.
Κάποιες άλλες, μπορεί να είναι στην προσωπική τους ζωή lifestyler, αλλά να ασχολούνται και με το BDSM και επαγγελματικά! Το σίγουρο όμως πως και αυτές θα έχουν δικούς τους σκλάβους που τους έχουν επιλέξει οι ίδιες και που πληρούν κάποια standards και επιθυμίες τους!!!!  
Βέβαια υπάρχουν και κάποιες Κυρίες που δεν δηλώνουν επαγγελματίες για δικούς τους λόγους, αλλά τα "παίρνουν" με το γάντι... Ίσως με αυτές ... έχετε κάποια καλύτερη τύχη... Δοκιμάστε... αλλά το οικονομικό και όποιο άλλο ρίσκο δικό σας!!

Αν τώρα.... βρείτε κάποια Κυρία, που ασχολείται με τον χώρο αποκλειστικά και μόνο για το κέφι της, τότε έχει καλώς. Ίσως και να έχετε κάποιες πιθανότητες να σας δει και διαφορετικά!  Για να μην απογοητεύεστε όμως, θα πρέπει να γνωρίζετε πως η προσφορά είναι μεγάλη και η ζήτηση μικρή!!
Προσοχή όμως μην γίνεστε ενοχλητικοί. Να σέβεστε τις επιλογές των Κυριών όποιες και να είναι. Να αντιλαμβάνεστε την άρνηση. Να κατανοείτε τον δισταγμό. Φυσικά να δέχεστε οποιαδήποτε απόφαση τους χωρίς θυμό!
Μην ξεχνάτε πως καμιά Κυρία δεν υποχρεωμένη να δει κανένα, ή να τον χρησιμοποιήσει,  ή να κάνει παιχνίδι μαζί του, επειδή απλά και μόνο εκείνη δηλώνει Αφέντρα και εσείς υποτακτικός ή σκλάβος!

 Όμως μην το βάζετε κάτω! Να έχετε υπομονή, να είστε έξυπνοι και να έχετε τάκτ...! Κάποτε μπορεί να υπάρξετε και τυχεροί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: