19/9/16

Ναόμι: H εξωτική Αμαζόνα βγαλμένη από τις φαντασιώσεις σου

Η εξωτική εμφάνιση σε συνδυασμό με τον κυρίαρχο χαρακτήρα της, δημιουργούν ένα υπέροχο μίγμα που είμαι σίγουρος πως θα σε αποπλανήσουν αμέσως και θα σου χαρίσουν υπέροχες στιγμές. Υποτάξου και λάτρεψε την όπως της αξίζει, δέξου την τιμή να βρίσκεσαι στα πόδια μιας πραγματικά επιβλητικής Αφέντρας.


1. Ναόμι,τι είναι αυτό που σε συναρπάζει στο BDSM?
Το BDSM έχει να κάνει με την ψυχολογία των συμμετεχόντων σε αυτό και τις φαντασιώσεις τους. Είναι ένα ενδιαφέρον εγκεφαλικό παιχνίδι. Με συναρπάζει η ποικιλομορφία των παιχνιδιών και οι διάφοροι ρόλοι που εκφράζονται μέσα στην όλη διαδικασία ενός session.  Δεν είναι καθόλου εύκολο όλο αυτό. Κάθε φορά για τον κάθε υποτακτικό που έχει διαφορετικές επιθυμίες και φαντασιώσεις, μπαίνω σε διαφόρους κυριαρχικούς ρόλους… Αλλάζω ύφος και στυλ. Οι μεταμορφώσεις με ζωντανεύουν και με κάνουν να σκέπτομαι γρήγορα και να κινούμαι αστραπιαία. Αυτός είναι ο λόγος που με συναρπάζει και με μαγεύει.

2. Πως αποφάσισες να ασχοληθείς επαγγελματικά με αυτό που αγαπάς?
Το BDSM με τράβηξε πολλά χρόνια πριν. Το έζησα στο εξωτερικό, όπου είχε διαμορφωμένους και οργανωμένους χώρους παιχνιδιού, για το κοινό. Με τράβηξε και το ερωτεύτηκα. Περιστασιακά ασχολήθηκα και εκεί με το domination. Αν έκανα παιχνίδι με όσους μου το ζητούν, διαθέτοντας τον πολύτιμο χρόνο μου, αναλώνοντας την ενέργεια μου και τα χρήματα μου, για όλα τα απαραίτητα που χρειάζονται για να εξελιχτούν αυτά τα ιδιαίτερα παιχνίδια, όπως αξεσουάρ, καλσόν, latex, ρούχα, εσώρουχα, παπούτσια, μπότες, περούκες, ειδικά έπιπλα, κλπ χωρίς τον απαραίτητο «φόρο υποτέλειας», το σίγουρο είναι πως σήμερα θα ήμουν οικονομικά στον πάτο, αφού δεν θα έκανα τίποτε άλλο από αυτό και θα το χρηματοδοτούσα. Δυστυχώς τα BDSM session με τα διάφορα φετίχ και τις τόσες πολλές τάσεις, είναι πολυέξοδα για μια αφέντρα, οπότε μεταξύ μας,  κάπως θα πρέπει να μοιράζεται οικονομικά αυτή η κατάσταση.  Θα έλεγα μάλιστα πως και για τις δυο τις πλευρές, όλο αυτό το «θεατρικό» θα έλεγα κομμάτι ενός session, είναι λίγο πολυτέλεια….


3. Ποια χαρακτηριστικά σου αρέσουν και ποια όχι σε ένα υποτακτικό?
Μου αρέσουν οι υποτακτικοί που ξέρουν τον τρόπο που θα εκφράσουν τον θαυμασμό και την λατρεία τους στην Αφέντρα και τον τρόπο που θα φερθούν για να κερδίσουν την εύνοιά της. Μου αρέσουν οι γενναιόδωροι τύποι. Δεν εννοώ απαραίτητα τους γαλαντόμους σε χρήματα, αλλά και στην προσφορά του εαυτού τους. Αντίθετα με ενοχλούν κάτι κουτοπόνηρα τυπάκια, που υποκρίνονται πως είναι υποτακτικοί και νομίζουν πως μέσα από την (υποτιθέμενη) δοτικότητά τους θα φέρουν τούμπα την κυιαρχικότητά μου, θα καθορίσουν το παιχνίδι και θα το οδηγήσουν όπου θέλουν αυτοί. Αμ δε…. !!!! Επίσης με ενοχλούν όσοι μου ζητούν να κάνω sex μαζί τους, επειδή -όπως λένε- κάπου, κάποια «αφέντρα» τους έκατσε. Μάλλον είναι αυτοί που δεν ξέρουν τι εστί πραγματική Αφέντρα, ποια είναι η θέση του υποτακτικού και έως που αυτός μπορεί να φτάσει πάντα με τις εντολές της. Πιστεύω πως αυτοί η μερίδα «υποτακτικών», είναι εκείνοι που έχουν κακομάθει από διάφορες κοπέλες που τις πληρώνουν και κάνουν τα πάντα, κατά παραγγελία. Πρέπει να μάθουν τις διαφορές μεταξύ ενός escort και μιας Αφέντρας.

4. Τι γνώμη έχεις για την Ελληνική BDSM κοινότητα, πιστεύεις πως ο κόσμος που ασχολείται με αυτό είναι γενικά απελευθερωμένος και συνειδητοποιημένος?
Δεν νομίζω να υπάρχει Ελληνική BDSM κοινότητα. Έχω ακούσει από παλιότερα άτομα του χώρου, πως κάποτε ήταν πιο ενωμένοι και πιο οργανωμένοι. Τώρα δεν το βλέπω αυτό Αντίθετα, βλέπω πως δεν υπάρχει τίποτε γύρω από τον χώρο. Γίνονται μόνο κάποια event σε club, όπου κάποια άτομα του χώρου μας κάνουν show με kinky στοιχεία, αλλά γενικά  δεν υπάρχει τίποτε το σοβαρό  και δεν έχουν καμιά σχέση με αυτό που λέμε «κοινότητα». Όλα αυτά τα ξέρω επειδή έζησα την σκηνή της Νέας Υόρκης και βλέπω και τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν εδώ. Η γνώμη μου είναι πως τα περισσότερα άτομα που ασχολούνται μεμονωμένα με το BDSM στην Ελλάδα, δεν είναι καθόλου απελευθερωμένα και μιλάνε για τα γούστα τους, μόνο κεκλισμένων των θυρών ή μεταξύ τους… αν τύχει. Θα έλεγα πως είναι συνειδητοποιημένοι μόνο κατά την ώρα του session. Γενικά, δεν υπάρχει καθόλου ενημέρωση σε όσους θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά  και να μάθουν, είτε την φιλοσοφία του χώρου, είτε να πάρουν τεχνικές γνώσεις από πραγματικούς και έμπειρους γνώστες.  


5. Τι σου αρέσει να κάνεις στους υποτακτικούς σου?
Μου αρέσει να ακούω τις  φαντασιώσεις των υποτακτικών μου και με ασφαλή τρόπο να τους κατευθύνω και να τους οδηγώ στο πως θα τις βιώσουν μαζί μου, στην πραγματικότητα. Πέρα από αυτό, θέλω να είναι μαζί μου ευγενικοί, να με υπακούν και να με εμπιστεύονται. Είναι ο μόνος τρόπος να τους κάνω να θέλουν να μου παραδοθούν,  να ξεπεράσουν τα όρια τους και να ζήσουν πραγματικά όμορφες και αξέχαστες στιγμές

6. Πιστεύεις πως η τιμωρία είναι απαραίτητη για τον υποτακτικό?
Οι υποτακτικοί, είναι σαν τα παιδιά. Η τιμωρία είναι απαραίτητη, όσο και η επιβράβευση.  Αν κάνουν κάτι λάθος, πρέπει να τιμωρηθούν. Αν παρακούσουν τις εντολές μου και δεν τιμωρηθούν θα χάσω τον έλεγχο του παιχνιδιού, αυτοί θα αποσυντονιστούν και θα πάψουν να αισθάνονται σεβασμό για μένα, την Αφέντρα – Κυρίαρχο τους. Σαφώς θα πρέπει να  έχω τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο καθ’ όλη την διάρκεια του session και όχι μόνο. Αυτό είναι ένας από τους άγραφους κανόνες του BDSM  



7. Τέλος θα ήθελα να μας πεις ποιό είναι το ποιό ακραίο που σου έχουν ζητήσει...

Ένα από τα ακραία, μεταξύ πολλών που μου έχουν ζητηθεί, είναι να κάνω ευνουχισμό σε κάποιον που μου το ζήταγε επίμονα.  Μερικοί δεν έχουν καταλάβει πως στο BDSM, είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να περνάμε καλά… Ούτε για να ευνουχίζουμε σώματα είμαστε εδώ, ούτε και μυαλά… Oσοι έχουν άρρωστες η εγκληματικές ορέξεις, ανήκουν στα ψυχιατρεία και δεν έχουν καμιά σχέση με το BDSM


Συνέντευξη Σταύρος Κάππα

Δεν υπάρχουν σχόλια: