19/9/16

Θεανώ, η Αφέντρα των αισθήσεων


Καθώς στέκεσαι μπροστά της, τα πόδια σου αρχίζουν να τρέμουν και τα γόνατα σου να λυγίζουν, η φυσική σου θέση είναι γονατιστός και η μόνη σου απόλαυση η επιβλητική θέα της εκλεπτυσμένης δυναμικής παρουσίας μιας πραγματικής Θεάς, έτοιμη να Κυριάρχηση και να επιβληθεί στης αίσθησης σου…


Η κορύφωση μεγαλώνει όταν καταλαβαίνω ότι κοντεύω να σπάσω τα όρια της αντοχής του και ετοιμάζεται να εκλιπαρήσει για έλεος.
     
Θεανώ, ξεκινώντας θα ήθελα να σε ρωτήσω τι είναι αυτό που σε συναρπάζει στον ρόλο της Κυρίαρχης γυναίκας?

Δεν είναι ακριβώς ρόλος θα έλεγα είναι στάση ζωής ! Η αίσθηση ότι κάποιος εκπρόσωπος του «κυρίαρχου» φύλλου βρίσκεται απόλυτα παραδομένος στις ορέξεις σου είναι μοναδική και γίνεται ακόμα πιο μοναδική όταν του επιτρέψεις να σηκώσει το βλέμμα του από το έδαφος και τον κοιτάξεις στα μάτια διαπιστώνοντας ότι έχει παραδοθεί οριστικά. Έχει γίνει έρμαιο !

 Κατά την γνώμη σου τι πιστεύεις πως γοητεύει περισσότερο τους υποτακτικούς άντρες πάνω σε μια Κυρίαρχη γυναίκα?

Η προσωπικότητα και η αίσθηση ότι έχει υπάρξει μία αντιστροφή ρόλων. Το αρσενικό παύει να έχει τον φαινομενικά κυρίαρχο ρόλο πάνω στο άλλο φύλλο και αυτό από μόνο του δημιουργεί μια εκστατική κατάσταση.


  
 Αν χαρακτήριζες τον εαυτό σου με τρεις λέξεις ποιες θα ήταν?

Μόνο 3 λέξεις ; Πιστεύεις ότι φτάνουν ; Ο.Κ θα προσπαθήσω. Αυθόρμητη. Γενναιόδωρη . Αυθάδης με τον δικό μου ιδιαίτερο τρόπο .

 Θεωρείς πως ένα χαρακτηριστικό για μια Κυρίαρχη γυναίκα είναι να είναι σκληρή και απαιτητική με τους υποτακτικούς της?

Το απαιτητική είναι αυτονόητο ! Το σκληρή εξαρτάται πως θέλεις να το ερμηνεύσεις. Σίγουρα δε χαϊδεύω με το μαστίγιο μου αλλά από την άλλη ο υποτακτικός δε θέλει χάδια ! Σε μία τέτοια περίπτωση τελικά τι είμαι σκληρή ή «καλή» μαζί του αφού πήρε αυτό που επιζητούσε και είπε και ευχαριστώ ! Αν τώρα η ερώτηση είναι εάν είμαι σαδίστρια ναι είμαι δεν το κρύβω, η αίσθηση ότι μπορώ να δίνω πόνο (κατά την προσφιλή έκφραση) ασχέτως εάν το απολαμβάνει ο υποτακτικός με εξιτάρει. Η κορύφωση μεγαλώνει όταν καταλαβαίνω ότι κοντεύω να σπάσω τα όρια της αντοχής του και ετοιμάζεται να εκλιπαρήσει για έλεος.
  
    …Δε φτάνει απλά να τον μαστιγώσεις, να τον πατήσεις η να τον στραπονάρεις πρέπει να του μεταφέρεις την αίσθηση ότι είναι πραγματικά κάτι άβουλο και εντελώς αναλώσιμο…
     

Πιστεύεις πως η Κυριαρχία απαιτεί εγωισμό?

Όλες οι γυναίκες λίγο πολύ είναι εγωίστριες από τη φύση τους αυτό δεν τις κάνει και όλες απαραίτητα κυρίαρχες. Η κυριαρχία απαιτεί σωστή χημεία, ο υποταχτικός έχει αποδεχτεί το ρόλο του και έρχεται για να τον ερμηνεύσει γνωρίζοντας ότι με την απόλυτη συναίνεση του θα υποταχθεί σε κάτι ανώτερο από αυτόν.

Μπορείς να μου περιγράψεις το συναίσθημα σου την ώρα που ο υποτακτικός σέρνεται στα πόδια σου?

Νομίζω ότι αυτοί που έχουν συρθεί θα μπορούσαν να το περιγράψουν καλύτερα. Χα χα ,ΟΚ ακούγεται τετριμμένο και έχει ακουστεί πολλές φορές , το παιχνίδι είναι πρωτίστως εγκεφαλικό. Δε φτάνει απλά να τον μαστιγώσεις, να τον πατήσεις η να τον στραπονάρεις πρέπει να του μεταφέρεις την αίσθηση ότι είναι πραγματικά κάτι άβουλο και εντελώς αναλώσιμο. Από τον τρόπο που θα συρθεί στα πόδια μου μπορώ να καταλάβω σε τι βαθμό κατάφερα να κυριαρχήσω επάνω του. Το συναίσθημα είναι μοναδικό και «αρχέγονο» ιστορικά αν το δείτε αυτός ήταν ο τρόπος για να δείξει κάποιος την απόλυτη υποταγή του. .

 Τι είναι αυτό που απολαμβάνεις να κάνεις στον υποτακτικό σου?

Ήμουν προετοιμασμένη για αυτή την ερώτηση ! Δεν ξέρω εάν θα απογοητεύσω κάποιος αλλά μιλάμε για εναλλακτικό ερωτισμό ένα ταξίδι όπου τα όρια δεν είναι προκαθορισμένα. Απολαμβάνω πολλά φετίχ τα οποία όμως είναι ανάλογα με το τι μου βγάζει ό άλλος . Θα μεταμορφώσω με μεγάλη χαρά έναν αρσενικό σε τσουλί, θα ευχαριστηθώ το ίδιο μαστιγώνοντας ασταμάτητα κάποιον άλλον και θα έχω τρελή χαρά ποδοπατώντας το σώμα και τον «ανδρισμό» κάποιου άλλου με τα ψηλοτάκουνα μου
.
 Ποιό είναι το ποιό ακραίο που σου έχουν ζήτηση να κάνεις?

Το ακραίο είναι σχετικό . Το να τοποθετήσω τη μύτη από το τακούνι μου στη βάλανο για κάποιον μπορεί να είναι ακραίο για άλλον όχι. Θα πω λοιπόν τι με έχει ενοχλήσει , κάποτε μου ζήτησαν αν μπορώ να ποδοπατήσω μικρά ζωάκια. Με το που το άκουσα έγινα έξαλλη εάν τον είχα μπροστά μου θα τον έκανα να το μετανιώσει και μόνο που το σκέφτηκε. Επίσης για μένα είναι απαραίτητο να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, οτιδήποτε ξεφεύγει από αυτό το πλαίσιο με αφήνει αδιάφορη.

 Ποιόν διάσημο Έλληνα θα ήθελες να έχεις στα πόδια σου?

Με εξιτάρει να υποτάσσω άντρες καλλιεργημένους στην κανονική τους ζωή . Από διάσημους (δεν ξέρω γιατί) λέω Μάριο Φραγκούλη και Παπαϊωάννου. Συνειρμός άβυσσος !!! χα χα χα

 Τέλος θα ήθελα να μας πεις μια φαντασίωση που δεν έχεις εκπλήρωση ακόμα…


Φαντασιώνομαι να παρευρεθώ σε ένα club με αποκλειστικά BDSM κοινό. Να εμφανιστώ με πολλά σκυλάκια πίσω μου για να διασκεδάσω σε ένα όργιαστικό BDSM party. Δεν εννοώ club με BDSM show και BDSM friendly κοινό οτιδήποτε vanilla μακριά μιλώ για κάτι ανάλογο με το OWK στην Τσεχία την εποχή της ακμής του, δυστυχώς όμως τώρα πια υπολειτουργεί.

Συνέντευξη Σταύρος Κάππα

Πληροφορίες και επικοινωνία με την Θεανώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: