1/7/13

Gay Christian Europe

 
Η διακονία Gay Christian Europe δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη για χώρο με Ευρωπαϊκή αίσθηση, και για να προσεγγίσει Ευρωπαίους ομοφυλόφιλους (LGBT) Χριστιανούς στη δική τους γλώσσα.



Υποστηρίζουμε ομοφυλόφιλους Χριστιανούς από όλη την Ευρώπη μέσα από ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον. Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε κάθε άτομο, σε οποιαδήποτε Χριστιανική ομολογία και αν ανήκει, και άσχετα με το αν νιώθει ότι έχει καλεστεί σε αγαμία ή αν πιστεύει ότι ο Θεός ευλογεί τη δια βίου δέσμευση ατόμων του ίδιου φύλου. Επίσης θέλουμε να καλοσωρίσουμε εκείνους που εντάχθηκαν στο Χριστιανισμό.

Ένας ακόμα στόχος μας είναι να φέρουμε ομοφυλόφιλους (LGBT) Χριστιανούς από όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες σε επαφή με τοπικές ομάδες, φιλόξενες εκκλησίες και πληροφορίες, και να δημιουργήσουμε μια διαδυκτιακή αλλά και προσωπική κοινότητα.


Το Gay Christian Europe προσφέρει πολύγλωσση υποστήρηξη και πληροφορίες σε Χριστιανούς όλων των ομολογιών της Ευρώπης, που ανήκουν στην ομοφυλοφιλική κοινότητα (GLBT) ή δεν είναι σίγουροι σχετικά με το σεξουαλικό τους προσανατολισμό, στις δικές τους μητρικές γλώσσες.

 Βρείτε εκκλησίες που αποδέχονται τους ομοφυλόφιλους, ομάδες και γραμμές βοηθείας στη χώρα σας, βιβλία σχετικά με το να είσαι ομοφυλόφιλος και Χριστιανός στη γλώσσα σας, και διαβάστε ομολογίες άλλων ομοφυλόφιλων Χριστιανών από τη χώρα σας.

gaychristian-europe.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: