7/4/10

Alex D και salilia "Ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία..."



Tα παιδιά της ομάδος Absolute Fetish o Alex D και salilia, επέστρεψαν γεμάτοι εμπειρίες από το ταξίδι που αφορούσε την συμμετοχή τους στο "London Festival of the Art of Japanese Bondage" που έγινε στις 2-5 Απρίλη 2010.

Μια σύντομη περιγραφή έδωσε ο Alex D για την εμπειρία τους:

Μοναδική εμπειρία
Ότι και να γραφεί είναι λίγο...
Είναι όταν το shibari ανάγεται σε επιστήμη...

Να ευχαριστήσω τον μεγάλο Esinem των Torture Garden για την φιλοξενία στο σπίτι του, τους απίστευτους Marc και Jess από το http://www.beshibari.com/ για την γνωριμία και την παρέα, την Shadow με το self suspension, τον Zamil του http://www.kinbaku-art.com/, τρομερό το show του μεγαλύτερου νέου αστεριού του shibari, ιαπωνέζου Kinoko Hajime. H κορυφή όμως του performing ήταν ο μεγάλος δάσκαλος Nawashi Murakawa. To show του πραγματικά σε ταξίδευε στην Ιαπωνία πολλών αιώνων πριν όπως και οι κόμποι του ήταν ασύλληπτοι.

Να ευχαριστήσω την συνδιοργανώτρια Andrex, τρομερό και αεικίνητο παιδί.
Μα πάνω από όλα να ευχαριστήσω την παρτενέρ μου Salilia...

Τα συν:
+ Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου.
+ Τα αναλυτικά workshops σεμιναριακής φύσης.
+ Η ευγένεια και το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων.
+ Η εύκολη πρόσβαση στον χώρο.
Μα πάνω-πάνω από όλα, τα τρομερά shows. Μου φαίνεται θαύμα που καταφέραμε να χειροκροτηθούμε στο δικό μας show, όταν όλα τα υπόλοιπα, το καθένα ήταν μοναδικό σε όλα του.

Τα μείον:
- Η συμπεριφορά του Ολλανδού Guilty, εριστική και επιθετική επειδή το θεώρησε προσβλητικό να διδάξει bondage σε αρχάριους. Δυστυχώς δεν γίνεται να είμαστε όλοι πριμαντόνες.
- Πάνω από τα καμαρίνια πέρναγε ο ηλεκτρικός, με αποτέλεσμα να γίνεται κάτι σαν σεισμός κάθε τρεις και λίγο.

Και του χρόνου...



WELCOME !!

Ο Omega Red γέμισε την μνήμη του εικόνες και εμπειρίες από τις "κορυφές" του είδους που ήταν προσκεκλημένοι εκεί. Ήταν σίγουρο ότι αυτό που θα ζούσαν, θα ήταν μοναδικά υπέροχο, αφού και οι δυο τους βρεθήκαν ανάμεσα σε άτομα που έχουν την ίδια αγάπη για το bondage και τις τεχνικές του.

Η απόφαση της μικρής salilia, να ακολουθήσει τον Alex D σε αυτό το ταξίδι ήταν η σωστή και φυσικά το άξιζε από όλες τις απόψεις! Όπως δήλωσε η ίδια "Ρουφάω την κάθε στιγμή" και αυτό από μόνο του λέει πολλά!!!

Σας ευχόμαστε και του χρόνου να είστε καλά και να συμμετέχετε πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι από ποτέ!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: