27/4/10

Ηλέκτρα Γαλανού & Domina Lola στην Θεσσαλονίκη

Αρκετά συχνά λαμβάνουμε μηνύματα με παράπονα και διαμαρτυρίες φίλων, που αναρωτιούνται γιατί η ομάδα Absolute Fetish ή κάποια από τα μέλη της, δεν επισκεπτόμαστε την Θεσσαλονίκη και γενικά την Βόρειο Ελλάδα για να διοργανώσουμε κάποιο event ή κάποιο άλλο γεγονός που να αφορά τον χώρο μας και γενικά αυτά που μας εκφράζουν.

Εξηγώ σε όλους που ενδιαφέρονται, ότι αυτό το εγχείρημα, για εμάς της ομάδας που μένουμε Αθήνα έχει ένα κόστος σε χρόνο και χρήμα, Η διάθεση υπάρχει πραγματικά και είναι και τρελή και πολύ!

Από την ομάδα Absolute Fetish, σκεφτήκαμε να αξιοποιήσουμε μια από τις προτάσεις που έγιναν από το Club SOL (Γιαννιτσών 110, Θεσσαλονίκη) στην Ηλέκτρα Γαλανού και στην Domina Lola, για να εμφανιστούν την Παρασκευή 30/4 και το Σάββατο 1/5.

Θεωρήσαμε ότι αυτή η κίνηση είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνουμε μια καλή αρχή και με τον τρόπο αυτό να μηδενίσουμε τις αποστάσεις που μας χωρίζουν. Βέβαια είναι βασική προϋπόθεση να δούμε και στην πράξη πόσο πραγματικά ενδιαφέρεστε οι Βορειοελλαδίτες για να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε από κοντά και στην προκειμένη περίπτωση μιλώ γι αυτές τις δυο αγαπημένες όλων όμορφες Κυρίες που θα είναι σύντομα κοντά σας.
Για ένα διήμερο οι δύο Κυρίες θα επισκεφθούν την Θεσσαλονίκη. Όσοι λοιπόν μένετε εκεί και στα περίχωρα, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά τους, να τις θαυμάσετε και να τις απολαύσετε σε ένα ιδιαίτερο χώρο όπου θα σας περιμένουν και πολλές εκπλήξεις!

Προσωπική μου επιθυμία είναι να καλοδεχτείτε και τα δυο αυτά αστέρια και να τους δείξετε ότι δεν είσαστε απλά και μόνο cyber θαυμαστές τους και ότι αυτά που λέτε και εκφράζετε στα μηνύματα σας, δεν είναι μόνο λόγια υπερβολικού ενθουσιασμού.

Η ομάδα Absolute Fetish και ιδιαίτερα οι δυο Κυρίες Ηλέκτρα Γαλανού και Domina Lola κάνουν μια καλή αρχή. Είναι μια καλή ευκαιρία να διαπιστώσουμε αν πράγματι υπάρχει από μέρους σας ενδιαφέρον. Αν η επίσκεψη τους αυτή στεφθεί με επιτυχία, τότε θα ανοίξουν οι δρόμοι και για αλλά φετιχιστικά, Kinky και BDSM γεγονότα στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη και φυσικά άλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: