30/6/16

Ροζίτα Σώκου για Μελίνα Μερκούρη


Ροζίτα Σώκου για Μελίνα Μερκούρη: Στην Κατοχή τα είχε με τον πιο φανερό συνεργάτη των Γερμανών.....


«Τη λάτρεψα όταν έκανε τη Στέλλα», είπε η δημοσιογράφος για την αείμνηστη ηθοποιό και πολιτικό και δεν δίστασε να προβεί σε αποκαλύψεις



Μοναδικές αποκαλύψεις για την ζωή της Μελίνας Μερκούρη έκανε αργά χθες το βράδυ η Ροζίτα Σώκου για την Μελίνα Μερκούρη. Η δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Parole της Αννίτας Πάνια.

Η κυρία Σώκου αναφέρθηκε σε προσωπικά θέματα της αείμνηστης ηθοποιού και πολιτικού και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αντιδράσεις. Είπε χαρακτηριστικά:

«Εμείς τη Μελίνα… τα ξέραμε όλα της τα κουτσομπολιά. Στα 17 της σηκώθηκε κι έφυγε και πήγε στην Κωνσταντινούπολη με τον Γιώργο Παππά, ο οποίος ήταν και κ…λάγνος! Θέλω να πω, ότι εμένα δεν με απασχολούσε καθόλου κι εγώ τη λάτρεψα όταν έκανε τη Στέλλα παρότι σε όλη την Κατοχή τα είχε με τον πιο φανερό συνεργάτη των Γερμανών, τον Γιαδικιάρογλου, ο οποίος έδωσε σε συνάδελφο δικό μου ένα μπουκάλι λάδι κι εκείνος του έδωσε ένα χρυσό μενταγιόν με αλυσίδα και το φορούσε η Μελίνα και καμάρωνε»!



Ροζίτα Σώκου για Μελίνα: «Ήταν πρόστυχη, ανοργασμική, ηθοποιός για να ξερνούν οι πάπιες και εκμεταλλεύτηκε τη χούντα»! (Video)

Μια απίστευτη εικόνα της Μελίνας Μερκούρη δίνει η Ροζίτα Σώκου, χαρακτηρίζοντάς την, ούτε λίγο ούτε πολύ, αμόρφωτη, εκμεταλλεύτρια, κάκιστη ηθοποιό, πρόστυχη και… ανοργασμική.

Δίνοντάς στον εαυτό της την «ελευθερία» να εκτοξεύσει τους παραπάνω χαρακτηρισμούς, με το επιχείρημα ότι «είναι πολύ καλή κριτικός και πολύ αναγνωρισμένη, αλλιώς δεν θα την είχε πλάι της η Ελένη Βλάχου» η Ροζίτα Σώκου διατείνεται ότι μπορεί «να μιλάει άσχημα για όποιον θέλει».

Και «υλοποιώντας» αυτήν της την άποψη, λέει, μεταξύ άλλων, για τη Μελίνα Μερκούρη ότι «τα νάζια που έκανε ήταν πρόστυχα και με έκαναν να ντρέπομαι που είναι γυναίκα», για να συνεχίσει λέγοντας ότι «ο μονόλογος της Μήδειας ήταν για να ξερνάνε οι πάπιες».

Κατά την Ροζίτα Σώκου, η Μελίνα ήταν «ελεεινή ηθοποιός», η οποία της είχε ορκιστεί ότι «δεν είχε τελειώσει ποτέ της ένα βιβλίο» και «δεν ήξερε τι είναι οργασμός». Μάλιστα, λέει, ότι  «την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον Χαροκόπο, της έφερε μια τσόντα για να καταφέρει κάτι.»


Τέλος, πάντα για την Ροζίτα Σώκου, η Μελίνα εκμεταλλεύτηκε στυγνά τη χούντα για να γίνει σταρ, και μάλιστα άσκησε κριτική στη Τζάκι Κέννεντι, η οποία δεν… εκμεταλλεύτηκε αρκούντως τον θάνατο του JFK

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: