3/1/16

Η Mistress Εύα στο Kinky Life (Interview)

Οι περισσότεροι στον χώρο του BDSM την γνωρίζουμε, αν όχι προσωπικά σίγουρα έχουμε ακούσει για την Εύα, μια Κυρίαρχη γυναίκα με πολλές εμπειρίες στο χώρο του ΒDSM,έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει πάρα πολλά στην Ελληνική BDSMσκηνή. Στο kinky life κάναμε μια συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν το BDSMτην κοινωνία και το μέλλον της χώρας…


Eύα, πες μας λίγα πράγματα για εσένα? 
 Είχα υπέροχα παιδικά χρόνια και θαυμάσιους γονείς. Είμαι μια ανεξάρτητη γυναίκα και τώρα ακόμη που η τύχη τόφερε να γίνω μια νέα σε ηλικία γιαγιά, είμαι μάχιμη και χορτασμένη από τη αγάπη των ανθρώπων και ευχαριστημένη από τον εαυτό μου, καθώς όλα αυτά τα χρόνια κατάφερα να κάνω πολλά πράγματα. Ίσως μικρά αλλά πολλά. Δεν μου αρέσει να επανέρχομαι σε εκείνα, ούτε να τα αναλύω περισσότερο. Έχω περάσει όμορφες στιγμές, αλλά έχω κάνει και λάθη. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Λάθη μπορεί να τα κάνει ο καθένας, λόγω έλλειψης εμπειρίας και εμπειρία όπως ξέρουμε, είναι η συσσώρευση των λαθών μας.

 Τι είναι για εσένα το BDSM? 

Κάποτε πίστευα πως το BDSM ήταν τρόπος ζωής που είχα την τύχη να τον ζήσω. Μεγαλώνοντας, αποκτώντας εμπειρίες και ταυτόχρονα και υποχρεώσεις, ζώντας καταστάσεις μέσα από την συναναστροφή μου με ανθρώπους του χώρου, κατάλαβα πως κάτι τέτοιο, που κατά βάση προσδιορίζει τις σχέσεις κυριαρχίας και υποταγής, όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα μπορέσει να γίνει αποδεκτό από το κοινωνικό σύνολο, οπότε και είναι αδύνατον να επιβιώσουν. Οι ρόλοι και τα status μέσα στην σκληρή καθημερινότητα, χάνονται, αλλοιώνονται και τα όρια γίνονται ευαίσθητα και ρευστά. Πιστεύω ακόμη πως και να θέλουν επίμονα κάποιοι να ζήσουν με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι δεν είναι ακόμα έτοιμοι να το δεχτούν μέσα στις σχέσεις τους.

 Πως σε επηρεάζει στην καθημερινότητα σου? Δεν το σκέπτομαι σαν κάτι διαφορετικό που αλλοιώνει την προσωπικότητα μου ή σαν κάτι που θα με έκανε να φέρομαι διαφορετικά, αν δεν γνώριζα το BDSM. Είμαι σαν πολλές άλλες γυναίκες, φυσιολογική και δυναμική που ξέρω να παίρνω και να δίνω αγάπη, να προστατεύω ότι μου ανήκει και με περιβάλει και να διεκδικώ τα δικαιώματα μου. Είχα καταφέρει με τον τρόπο μου να γίνω γνωστή στην Ελλάδα και ήθελα ο κόσμος να με θυμάται σαν μια όμορφη, αξιοπρεπή γυναίκα, που δεν το έβαλε ποτέ κάτω και που κυνηγούσε το ανέφικτο.

 Πώς ανακάλυψες ότι σε εκφράζει η γυναικεία Κυριαρχία? 

 Ακόμα και πριν γνωρίσω και εντρυφήσω στα «άδυτα» του χώρου, ένοιωθα το ίδιο κυριαρχική. Ενεργούσα δηλαδή πάνω σε πρόσωπα και καταστάσεις, με τον ίδιο δυναμικό τρόπο. Είναι στον χαρακτήρα μου και αφορά την προσωπικότητα μου. Τώρα απλά ξέρω πως οι δυναμικοί, χαρακτήρες ή αντίθετα οι υποτακτικοί, έχουν μια κοινή συνισταμένη και μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά και αρμονικά, μέσα από την αυτογνωσία που τους προσφέρει η φιλοσοφία του χώρου. Νομίζω πως δεν πρέπει να υπάρχει κάτι πιο ιδανικό από αυτό.

 Τι σε έκανε να σταματήσεις την ενασχόλησή σου ως Professional Μistress? 

 Σταμάτησα επειδή έτυχε να ζήσω ένα δραματικό γεγονός που με στιγμάτισε σαν άνθρωπο. Με έκανε να αναθεωρήσω πολλές απόψεις για την ζωή που τις θεωρούσα δεδομένες και φυσικά να χάσω την διάθεση μου για παιχνίδι με αγνώστους. Αυτή η ενασσχοληση από μόνη της θέλει σπατάλη ενέργειας, φοβερό αυτοέλεγχο και αυτοσυγκέντρωση κάτι που εκείνη την εποχή και για αρκετό καιρό μέχρι να επανέλθω στους ρυθμούς μου συνειδητοποιώντας την απώλεια, ήταν αδύνατον να τα διαθέσω. Δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να βγάλω μετριότητα προς τα έξω και να υποκριθώ πως ήμουν καλά, κάτι που θα αμαύρωνε την εικόνα μου. Είχα καταφέρει μ ε τον τρόπο μου να γίνω γνωστή στην Ελλάδα και ήθελα ο κόσμος να με θυμάται σαν μια όμορφη, αξιοπρεπή γυναίκα, που
δεν το έβαλε ποτέ κάτω και που κυνηγούσε το ανέφικτο. Ήθελα να με σέβονται και να με εκτιμούν. Είμαι συναισθηματική κάτι που δεν είναι απαγορευμένο για μια Κυριαρχική δυναμική γυναίκα. Αυτό είμαι και δεν θα υποδυθώ κάτι άλλο. Το ότι σταμάτησα να είμαι Professional στον χώρο που αγαπώ και με εκφράζει, δεν σταματά να με κάνει χρήσιμη. Ασχολούμαι με αυτόν, μέσα από άλλες δραστηριότητες. Απλά δεν βρίσκομαι πλέον στην σκηνή και στα φώτα. Βρίσκομαι στα παρασκήνια, που για μένα έχουν επίσης πολύ δουλειά και ενδιαφέρον. …Οι υποτακτικοί δεν ξεγελιούνται εύκολα,δεν είναι κορόιδα. Αντιλαμβάνονται πολύ καλά, αν κάποια κυρία το κάνει μόνο για να εξασφαλίσει τα προς το ζην ή επειδή «το έχει» .

 Πως βλέπεις τον Ελληνικό BDSM χώρο, πιστεύεις πως ο Έλληνας είναι ποιο ανοιχτόμυαλος από ότι παλιότερα? 

 Όσο αφορά το BDSM πιστεύω πως οι Έλληνες άνοιξαν τα μάτια τους και όχι το μυαλό τους. Τα τελευταία χρόνια το BDSM έγινε viral και αυτό είναι κατόρθωμα που ο χώρος το χρωστάει σε ανθρώπους που λάτρεψαν τις διάφορες πτυχές του, πέταξαν τις μάσκες τους, βγήκαν άφοβα μπροστά και έλαβαν μέρος σε διάφορα event, έκαναν show σε club και καθιέρωσαν την παρουσία τους σε εκθέσεις, κυκλοφόρησαν, φωτογραφήθηκαν, έδωσαν συνεντεύξεις σε περιοδικά και εφημερίδες, μίλησαν ανοιχτά. Αυτό σημαίνει, πως απενεχοποίησαν μέσα από την δημοσιότητα, κάποιες ιδιαίτερες και ανομολόγητες στιγμές και τάσεις των ανθρώπων, που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν taboo. Ομολογώ πως σε όλο αυτό το γεγονός, έπαιξα και γω ένα σημαντικό ρόλο. Τώρα όσο αναφορά το μυαλό… πιστεύω πως αυτό, θέλει πολύ δρόμο ακόμα, πολύ σκέψη και διάβασμα για να πω ότι άνοιξε, έστω και λίγο…. Το πρώτα βήματα όμως έγιναν…

 Μέσα από την εμπειρία σου, τι θα έλεγες στην γυναίκες που εκφράζονται από την Κυριαρχία και σκέφτονται να το κάνουν και επαγγελματικά? 

 Το να εκφράζεται μια γυναίκα μέσα από την Κυριαρχία, δεν σημαίνει αυτόματα πως μπορεί να γίνει και επαγγελματίας. Η επαγγελματική Γυναικεία Κυριαρχία δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων μαζί και δεν αρκεί να είναι όμορφη μια γυναίκα, πρέπει να έχει χάρισμα, να είναι γοητευτική και όποια αποφασίσει να ασχοληθεί, θα πρέπει να είναι σίγουρη, ότι αυτό που θα κάνει, θα το αγαπά και θα το σέβεται. Μέσα στο μυαλό της θα πρέπει να συμβαδίζει το εφικτό με το ανέφικτο. Να μπορεί να καθοδηγεί και να μην καθοδηγείται, να μπορεί να ψυχολογεί άμεσα όποιον άγνωστο την επισκέπτεται, να είναι έξυπνη και ευέλικτη σε καταστάσεις, να έχει
ταλέντα σαν ψυχαγωγός, αστείρευτη φαντασία και καλό λέγειν. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζει τεχνικές για την ασφάλεια την δική της και των πελατών της. Είναι απαραίτητο να είναι ανοιχτόμυαλη, εχέμυθη και γεμάτη κατανόηση για το ιδιαίτερο, το διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Όλα αυτά είναι προσόντα, που δυστυχώς, ελάχιστες επαγγελματίες τα έχουν στην πραγματικότητα και αυτός είναι ο λόγος που δεν το συνιστώ σε κάποιες που δυσκολεύονται, σαν έναν καλό και εύκολο τρόπο για να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα. Οι υποτακτικοί δεν ξεγελιούνται εύκολα. Δεν είναι κορόιδα. Αντιλαμβάνονται πολύ καλά, αν κάποια κυρία το κάνει μόνο για να εξασφαλίσει τα προς το ζην ή επειδή «το έχει» . Έτσι μπορεί να φάνε μια φορά την καυτή πατάτα, δεύτερη όμως δεν θα υπάρξει. Αυτή είναι αποτυχία και θα φέρει απογοήτευση και κακή φήμη σε όποια δεν ανταποκρίνεται στα υψηλά στάνταρ που έχουν.

 Ποία είναι η γνώμη σου για τους Έλληνες υποτακτικούς , πιστεύεις πως είναι συνειδητοποιημένοι ή απλά το επιλέγουν για να εκπληρώσουν κάποιες συγκεκριμένες φαντασιώσεις τους?

Οι Έλληνες υποτακτικοί είναι ελάχιστα συνειδητοποιημένοι ως προς την σχέση τους με μια Γυναίκα Αφέντρα. Αυτό συμβαίνει επειδή την υποτακτική τους πλευρά προσπαθούν να την κρατάνε κεκλεισμένη των θυρών. Πολλοί ντρέπονται να το ομολογήσουν ακόμα και στον εαυτό τους. Τους δικαιολογώ και τους κατανοώ. Στην Ελλάδα ζούμε και γι αυτό έχουμε το φαινόμενο των ανθρώπων που μόνο σε μια επαγγελματία θα εκφράσουν τις βαθιές τους επιθυμίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είναι διχασμένοι, ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» τους, έστω και αν βαθιά μέσα τους επιθυμούν να παραδοθούν, όσο τίποτε άλλο.. Το ιδανικό θα ήταν τα ένστικτα αυτά να μοιραζόντουσαν με τις συντρόφους τους .

Στα κοινωνικά δίκτυα συναντάμε περισσότερους άντρες παρά γυναίκες που εκφράζονται από το BDSM, πιστεύεις πως οι άντρες είναι ποιο ανοιχτόμυαλοι από της γυναίκες ? 

 Όχι δεν πιστεύω καθόλου πως οι άντρες είναι πιο ανοιχτόμυαλοι από τις γυναίκες, ούτε όμως και το αντίθετο. Προσωπικά γνωρίζω άτομα και από τα δυο φύλα που εκφράζονται στο διαδίκτυο και έξω από αυτό. Απλά ίσως οι άντρες είναι λίγο πιο θορυβώδεις και τραβάνε την προσοχή στα social… Ξέρεις… με σχόλια, με like και τέτοια. …Είναι όμως δικαίωμα μας να πετάξουμε από την καρέκλα όσους μας φέρνουν σε αυτή την θέση και να βρούμε τρόπους να εξασφαλίσουμε την επιβίωση μας και το μέλλον μας.

Μεγάλος πληθυσμός της Ελλάδας έχει μείνει χωρίς εργασία,κυρίως οι νέοι άνθρωποι.Δεν υπάρχουν χρήματα για περιττά έξοδα και έτσι σε μεγάλο βαθμό περιορίζουν τις εξόδους για διασκέδαση. Αυτό βοηθά στο να τονώσει την ερωτική μας ζωή και να ανακαλύψουμε καινούργια πράγματα ή μας ρίχνει ακόμα περισσότερο? 

Μην ξεχνάμε πως για τους περισσότερους Έλληνες πλέον η λιτότητα έχει γίνει ¨τρόπος ζωής¨, ζώντας για περισσότερα από 9 χρόνια στην οικονομική κρίση. Τα kinky παιχνίδια βάζουν αλατοπίπερο στην προσωπική και ερωτική μας ζωή. Ας μη ξεχνάμε πόσο κόσμο ξεσήκωσε το βιβλίο και η ταινία Fifty Shades of Grey και πόσο πολύ συζητήθηκαν. Για μένα βέβαια αυτό το έργο, δεν έχει καμία σχέση με το BDSM και ότι αυτό πρεσβεύει. Θα έλεγα όμως, πως ήταν η αιτία και συνέβαλε στο να μπει αρκετός κόσμος στο κλίμα του ιδιαίτερου, του απαγορευμένου και του κρυφού. Προσωπικά, πιστεύω πως όλοι αυτοί που ξεσηκώθηκαν και έτρεξαν στα sex shop για να αγοράσουν ένα μαστιγιάκι, ένα δονητή ή κάποιο αξεσουάρ για να εμπλουτίσουν την ερωτική τους ζωή επειδή το είδαν στο έργο ή το διάβασαν στο βιβλίο, άδραξαν απλά την ευκαιρία για να το κάνουν. Με λίγα λόγια, ξύπνησαν ένστικτα και αισθάνθηκαν πιο άνετα να τα ζήσουν με τους vanilla συντρόφους τους. Ήταν δηλαδή σε όλη αυτή την σεξουαλική μονοτονία, ένα ευχάριστο κλείσιμο του ματιού….

 Μιας και δεν μένεις απαθείς με την πολιτική (αλλά με τους πολιτικούς, νομίζω είσαι.), βλέπεις κάτι θετικό για το μέλλον της Ελλάδας? 

 Δυστυχώς έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, η Ελλάδα έχει καταντήσει μια μαύρη τρύπα που καταπίνει αχόρταγα ζωές, περιουσίες αξιοπρέπειες, χαρές, χρήματα. Είναι όμως δικαίωμα μας να
πετάξουμε από την καρέκλα όσους μας φέρνουν σε αυτή την θέση και να βρούμε τρόπους να εξασφαλίσουμε την επιβίωση μας και το μέλλον μας. Το μέλλον των παιδιών μας. Μακάρι να βρεθεί τρόπος και κάποιοι ικανοί άνθρωποι, να μας οδηγήσουν σε άλλη κατεύθυνση από την ολική καταστροφή… Τώρα βέβαια στον καιρό της κρίσης, τι είναι αυτά που κάθομαι και λέω!!! Ξέρω πως πολλές γυναίκες έγιναν «Αφέντρες» από την ανάγκη της επιβίωσης της δικής τους και της οικογένειας τους. Εδώ πεινάνε άνθρωποι! Ποια είμαι εγώ λοιπόν που θα κρίνω όλες αυτές τις γυναίκες?

Αφέντρες, ξεαφέντρες, μπράβο τους θα πω…. Άξιες! Μόνο που θα πρέπει να εκτιμούν «το χέρι» που τις ταΐζει. Ας φροντίσει το κράτος να γίνουν και πάλι αφέντρες μόνο του εαυτούς τους και των οικογενειών τους… Να γίνουν κυρίες, όπως αξίζει να είναι όλες οι γυναίκες.

 Είναι οι Έλληνες ομοφοβικοί, ή πιστεύεις πως έτσι θέλουν να τους περάσουν? 

 Πιστεύω πως οι Έλληνες παραμένουμε βαθιά συντηρητικοί, ξενοφοβικοί και ομοφοβικοί. Η νέα γενιά ελπίζω, πως ίσως αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο, πέρα από θέσφατα και προκατάληψης.

 Τι πιστεύεις πως κράτα πίσω την πολιτεία ώστε να δώσει δικαιώματα σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια, όπως σύμφωνο συμβίωσης και υιοθεσία? 

 Πάντα τον μεγάλο ρόλο σε αυτές τις αποφάσεις της πολιτείας τον έπαιζαν οι κεφαλές της εκκλησίας και οι φανατικοί θρησκευόμενοι, που αν δεν έβαζαν μπροστά την θρησκεία, είμαι σίγουρη πως θα ήταν οι μισοί για τον εισαγγελέα και οι άλλοι μισοί για τον ψυχίατρο. Είμαι της άποψης πως με τους ερωτικούς μας συντρόφους, θα πρέπει να συζητάμε τα πάντα που αφορούν τις επιλογές μας, τις τάσεις μας και τις κρυφές επιθυμίες μας.

 Ντράπηκες ποτέ να αποκαλύψεις της σεξουαλικές σου προτιμήσεις, ως Κυρίαρχη γυναίκα? 

 Δεν θεωρώ απαραίτητο να αποκαλύπτω τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις σε άτομα που δεν τους αφορούν. Αν υπήρχε λόγος να το κάνω, το έκανα πάντα χωρίς αναστολές. Δεν νοιώθω κάποια ντροπή για την σεξουαλικότητα μου. Δεν κάνω κανένα έγκλημα. Είμαι ένα πολυποίκιλο ερωτικά άτομο, κάτι που πάντα ήταν αξιοθαύμαστο από συντηρητικά άτομα που θεωρούν γαργαλιστικά και ενδιαφέροντα τα όσα μάθαινουν από έμενα. Ίσως να είναι και ο τρόπος που τα περνάω!

Πρέπει τελικά να παίρνουμε στα σοβαρά την γνώμη της κοινωνίας όσο αφορά την σεξουαλική μας ζωή? 

 Η κοινωνία είμαστε εμείς, η οικογένεια, οι φίλοι, οι γνωστοί μας. Η γνώμη τους φυσικά μετράει και είναι χρήσιμη σε πολλά ζητήματα. Πρέπει να φτάνει όμως μέχρι εκεί που δεν παρεμβαίνει σε εντελώς προσωπικά μας ζητήματα. Η σεξουαλικότητα μας και το τι κάνουμε στην κρεβατοκάμαρα μας, είναι κάτι αυστηρά προσωπικό και αυτό που λέμε κοινωνία, καλά θα κάνει να μένει απέξω και να μην παρεμβαίνει.

 Νομίζεις πως είναι καλύτερα να αποκαλύπτουμε στην/ον σύντροφο μας της σεξουαλικές μας προτιμήσεις και φετίχ? 

 Είμαι της άποψης πως με τους ερωτικούς μας συντρόφους, θα πρέπει να συζητάμε τα πάντα που αφορούν τις επιλογές μας, τις τάσεις μας και τις κρυφές επιθυμίες μας. Αν αυτό δεν συμβαίνει, σημαίνει πως δεν τους εμπιστευόμαστε και φοβόμαστε την αντίδραση και την κρίση τους. Για μένα δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται μια σχέση που δεν θα μπορεί κάποιος να εκφραστεί, ή που θα κρατά για τον εαυτό του φαντασιώσεις και μυστικά, κάτω από τον φόβο ενός ενδεχόμενου χωρισμού ή ακόμα και γελοιοποίησης. Το κακό είναι πως οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την δύναμη που κρύβουν οι γόβες τους. Αν συνέβαινε αυτό, σε συνδυασμό με το μυαλό μας, θα είχαμε κατακτήσει τον κόσμο

kinkylifemag.com


https://www.facebook.com/smartlady.eva