12/12/15

Ιερέας έκλεβε το παγκάρι για να κάνει BDSM όργια


Ένας… αχόρταγος ιερέας από τις ΗΠΑ κατηγορείται πως έκλεψε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια από δωρεές πιστών και τα ξόδεψε σε σαδομαζοχιστικά όργια!

Συγκεκριμένα, ενορίτες από τις περιοχές Ρούζβελτ Άιλαντ και Μπρονξ της Νέας Υόρκης κατηγορούν τον αιδεσιμότατο Πίτερ Μικέλι πως από το 2003 μέχρι και σήμερα, έκλεβε συστηματικά τα ταμεία των εκκλησιών στα οποία ήταν επικεφαλής και τα χρησιμοποιούσε για τις πιο σκοτεινές του φαντασιώσεις.



Ο Μικέλι είχε προσλάβει μάλιστα έναν πανάκριβο ζιγκολό για να του παρέχει εξειδικευμένες BDSM υπηρεσίες. Σύμφωνα με τις μηνύσεις που κατέθεσαν πιστοί που χρηματοδοτούσαν επί χρόνια τα… βίτσια του ιερέα, κάθε σεξουαλική συνεδρία με τον συγκεκριμένο συνοδό που ονομάζεται Κιθ Κράιστ, κόστιζε στον Μικέλι περίπου 1.000 δολάρια. Μάλιστα, ο ιερέας υποβαλλόταν σε κάθε είδους ταπείνωση και εξευτελισμό.


Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι ο ιερέας, ως «δούλος» σε αυτή τη σαδομαζοχιστική σχέση, εξαναγκαζόταν από τον «αφέντη» Κράιστ να πιει τα ούρα του και συμμετείχε σε συχνά επώδυνα παιχνίδια που είχαν ως σκοπό να αυξήσουν την ηδονή του.



Πέραν από τις δωρεές, ο ιερέας κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε χρήματα που προορίζονταν για την αναστήλωση των ναών. Με τα ποσά που έκλεβε ανενόχλητος για περισσότερο από μια δεκαετία πλήρωνε το νοίκι του πανάκριβου εραστή του, τα προσωπικά του έξοδα και περιστασιακά αγόραζε ναρκωτικά τα οποία απολάμβανε μαζί του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: