1/5/14

Ελληνική Ομάδα BDSM

Ελληνικός Σύλλογος Εναλλακτικών Μορφών Διαπροσωπικής Επικοινωνίας & Σχέσεων

Ε.Σ.Ε.Μ.ΔΙ.Ε.Σ


Ο Ελληνικός Σύλλογος Εναλλακτικών Μορφών Διαπροσωπικής Επικοινωνίας & Σχέσεων είναι μια ομάδα ατόμων με σκοπό την προβολή συγκεκριμένων αιτημάτων που αφορούν θέματα σχετικά με το BDSM.


Σκοπός του Συλλόγου είναι:
α) Η ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών και του κοινού σε θέματα που αφορούν τις εναλλακτικές μορφές διαπροσωπικών σχέσεων.
β) Η υποστήριξη της επιστήμης σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και επικοινωνίας.
γ) Η σύσφιγξη των σχέσεων, φιλικών και κοινωνικών, των μελών του Συλλόγου και η ανάπτυξη της αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ τους.
δ) Η καλλιέργεια σχέσεων του Συλλόγου και των μελών του με παρεμφερείς Συλλόγους και μέλη τους του εσωτερικού ή του εξωτερικού καθώς και η συνεργασία τους.
ε) Η διαπίστωση, προβολή και προσπάθεια επίλυσης του συνόλου των προβλημάτων των μελών.
ζ) Η δημιουργία ομάδων ψυχολογικής υποστήριξης των μελών.
η) Η οικονομική στήριξη των άπορων μελών, σύμφωνα με τους όρους του παρόντος καταστατικού.
θ) Η ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών σχετικά με τα δικαιώματα τους.
ι) Η διοργάνωση, υποστήριξη, προβολή και προώθηση καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.
κ) Η παρότρυνση, καθώς και η διευκόλυνση κάθε είδους για τη συμμετοχή των μελών σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες ελεύθερης προσωπικής έκφρασης.
λ) Η διοργάνωση εκδηλώσεων, σεμιναρίων, εργαστηρίων και εκθέσεων.


Η επιδίωξη της επίτευξης του σκοπού του συλλόγου γίνεται με κάθε: Πρόσφορο νόμιμο μέσο, ιδίως με διαλέξεις, μελέτες, δημοσιεύσεις, κυκλοφορία ενημερωτικών δελτίων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών, λειτουργία εντευκτηρίου, παραστάσεις σε Αρχές, παρακολούθηση σεμιναρίων, εορταστικές εκδηλώσεις, ενεργώντας συνεργασίες με ευρύτερες ενώσεις, τοπικές ή κρατικές αρχές για την προώθηση των συμφερόντων των μελών, κλπ.


https://www.facebook.com/ESEM.DI.ES


Δεν υπάρχουν σχόλια: