3/8/13

Χρήστος Ρούσσος: "Μονοκατοικία με κήπο".

Με ιδιαίτερη χαρά ο Πολύχρωμος Πλανήτης,
παρουσιάζει το νέο βιβλίο του Χρήστου Ρούσσου,
μυθιστόρημα με τίτλο: "Μονοκατοικία με κήπο".

Ο Μάνος, κεντρικός ήρωας του βιβλίου, αναζητά τον έρωτα που τον βρίσκει στο πρόσωπο του Στάθη.....
Οι περιηγήσεις, τα ταξίδια τους, σιγά σιγά όμως δίνουν τη θέση τους στην καθημερινή ρουτίνα, που με το πέρασμα του χρόνου οδηγούν τον Μάνο σε νέες αναζητήσεις.

Περιδιαβαίνει δρόμους που δεν είχε ξαναβαδίσει και ανακαλύπτει πτυχές του εαυτού του που δεν είχε εξερευνήσει.

Ο νεαρός που με ικανοποίηση έβαζε στον υπολογιστή του την εφαρμογή "I love BDSM", έμελλε να παίξει μοιραίο ρόλο στη ζωή του. Μετά τη γνωριμία τους, τίποτε δε θα έμενε ίδιο για τον Μάνο, αλλά και για τον υποτακτικό νεαρό που είχε στο μυαλό του μόνο το εφήμερο.

Η μοίρα είχε όμως τα δικά της σχέδια...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ.

Σελίδες: 256,
ελληνική πεζογραφία,
μυθιστόρημα.

ISBN: 978-960-9423-09-0

Τιμή: 14.50. ευρώ
 
Απόσπασμα από το βιβλίο: Με φωνή ψιθυριστή και αργή που να δημιουργεί μυστήριο και φόβο, κάνοντας βήματα αργά, κυκλωτικά γύρω του και έχοντας το πρόσωπό του κοντά στο δικό του άρχισε να του λέει "Φανταζόσουν ότι θα είναι αυτή η έκπληξη, ε;"

Ο χώρος είχε την δική του επιβλητικότητα στον Ορέστη και ο Μάνος με τον τρόπο που του μιλούσε τον προδιέθετε για το τί θα ακολουθήσει. Εκείνος όμως στεκόταν όρθιος και είχε πάρει μια στάση σα να φοβόταν, με μαζεμένους ώμους και τα χέρια του ενωμένα στις παλάμες μπρος στα γεννητικά όργανα. Με ελαφρά σκυμμένο το κεφάλι και χαμηλωμένα βλέφαρα, που τα σήκωσε για να τον κοιτάξει με ένα βλέμμα φιλήδονο και λάγνο, του απάντησε "Όχι δεν το φαντάστηκα".

Τον ξανακτύπησε και ο Ορέστης με μια παιδιάστικη αθωότητα στο πρόσωπο και με φοβισμένο βλέμμα που σπινθήριζε , κουνούσε καταφατικά το κεφάλι ψελλίζοντας "Ναι, ναι..."

Μαρίνα Γαλανού

Δεν υπάρχουν σχόλια: