23/6/12

3o Bondage and BDSM Play Party

Seven Sins Club
 Σάββατο 30 Ιουνίου 2012





Το Σάββατο στις 30 Ιουνίου ο Alexis D (www.alexisd.com) σας καλεί στο 3ο BONDAGE AND BDSM PLAY PARTY (το πρώτο του 2012) με καλεσμένους εκλεκτούς φίλους από την εγχώρια σκηνή του ιαπωνικού δεσίματος, του περίφημου shibari.

Μετά την επιτυχία των δύο προηγούμενων parties, το bondage party συνεχίζει στον ανανεωμένο και κλιματιζόμενο χώρο του Seven Sins, με συμμετοχή έως τώρα περισσότερων από δέκα performer από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.


Μεταξύ άλλων συμμετέχουν: Zero Guro, Pink Rabbit, Sandra D, Prema, Rope Shadow, Alice in Bondageland, Sadal Melik, Kyla K, Athena Noctua, Convus, Sorriso Solare, Salilia και Alexis D.

Παράλληλα θα διατίθεται χώρος και ξεχωριστό rope kit για όποια/ον θέλει να δοκιμάσει λίγη από την μαγεία του shibari, ενώ ο εντός του χώρου θα βρίσκονται s/m devices & implements για BDSM παιχνίδια...

Στα decks αναλαμβάνουν οι Thaumitan, Antonis S., Antonis B., και Zero Hero ένα πρόγραμμα με έντονα ritual και τελετουργικά στοιχεία...

Απαγορεύεται ρητά κάθε είδους φωτογράφηση ή βιντεοσκόπηση εντός του χώρου. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα της άμεσης απομάκρυνσης οποιουδήποτε ατόμου που παραβιάζει αυτούς τους κανόνες.

Είσοδος 5 ευρώ με ποτό

7 Sins Club
Ωρα προσέλευσης 11:30 μ.μ.
Θεμιστοκλεους και Γαμβετα 5
Πλατεία Κάνιγγος
Ομόνοια