2/4/12

Skin To The Max:

Τα μυστικά των ελληνικών sex club


Το Cinemax ή απλά σε συντομογραφία "Max", είναι ένα αμερικανικό συνδρομητικό κανάλι που μεταδίδει κυρίως χαρακτηριστικές ταινίες, μαζί με soft Erotica, πρωτότυπες σειρές δράσης, ντοκιμαντέρ και ρεπορτάζ πίσω από τις σκηνές. Η Cinemax λειτουργεί από την Home Box Office, Inc., θυγατρική της Time Warner. Το όνομα του καναλιού είναι μια σύνθεση των λέξεων "κινηματογράφος" και "μέγιστο". Από τον Αύγουστο του 2011, τον προγραμματισμό Cinemax είναι διαθέσιμα και 16,7 εκατομμύρια συνδρομητές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Την Τεταρτη 3/4 γυρίστηκε ένα επεισόδιο από το ντοκυμαντέρ Skin To The Max του καναλιού στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα στο club Second Skin, σε αυτό το project έλαβαν μέρος άτομα γνωστά στη φετιχιστική, BDSM και Gothic σκηνή. Alex D, Salilia, Miss Kitty, Domina Lola, Hlektra, Phoenixxx, Miss Vanity, spectrum, atimoulis και πολλοί άλλοι performers και προσωπικότητες του χώρου. Την μουσική επιμελήθηκε ο George Fakinos, ενώ στο bar κέρναγε ποτά και ανέβαζε τη διάθεση ο Z από τους Siva Six (George Tamvakologos).

Τα ντοκυμαντέρ Skin to the Max είναιμια σειρά που οδηγεί τους τηλεθεατές σε σε ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι στον καυτό και ερωτικό κόσμο των αληθινών sex club, εκθέτοντας τις πρακτικές και τα φετίχ πραγματικών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.