17/12/11

Sinners in Heaven at 7SINS

;


Ποιος πιστεύει ότι ο παράδεισος δεν έχει θέση για αμαρτωλούς;


Τα Sinners in Heaven επιστρέφουν παραμονή Χριστουγέννων στο 7sins. H ομάδα των πετυχημένων sinners in heaven parties και η megadance σας προσκαλεί για ακόμη μια φορά στο πιο sexy μουσικό event της πόλης με μοναδικά shows που κόβουν την ανάσα αυτή τη φορά στο πολύ γνωστό club της πλατείας Κάνιγγος, ο λόγος για το 7sins φυσικά.

Προετοιμάστε λοιπόν τους εαυτούς σας για μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, που θα θυμάστε για καιρό. Ένα μοναδικό οπτικοακουστικό γεγονός στο οποίο θα πάρουν μέρος international και local, male & female strippers, dancers, 5hours nonstop XXX show with fantasy performers + BSDM live show!

Κι αν για την οπτική μας έκσταση έχουν αναλάβει τα παραπάνω show, για την ακουστική μας και την είσοδο στο μουσικό παράδεισο θα φροντίσουν οι, *No Rabbitz*, o oποίος με τις ιδιαίτερες μουσικές ανησυχίες του καταφέρνει να ξεσηκώνει και να δημιουργεί μια groovy ατμόσφαιρα σε κάθε του εμφάνιση, ο *Πάνος Αργυρόπουλος*, ο μουσικός επιμελητής της House σκηνής που μετράει πολυάριθμες συνεργασίες στο πέρασμα του, ο *Jojo Rose*, ο μεγάλος ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης της D-sher records από την Κολομβία παρακαλώ, όπου και θα μας παρουσιάσει τα τελευταία του release, και έρχεται να κλείσει την τετράδα ο *Frankie Lluc*, με τα μαγνητικά και αισθησιακά vibes του!

Όσοι έχετε ήδη την εμπειρία των party δεν έχετε παρά ν’ αρπάξετε την ευκαιρία για μια ακόμη αξέχαστη βραδιά. Όσοι όχι, αφήστε τις αναστολές σπίτι κι ετοιμαστείτε για μια μουσικο-αισθησιακή εμπειρία άνευ προηγουμένου!

Opportunities are too important to be missed

7SINS
Themistokleous & Gamveta 5, Kanigos Square Athens

ENTRANCE: 15E inc.DRINK
ArrivalL Time: 00:00
Hotline & Rsv: 6944592093

 Cu in Heaven... Sinners!!!

Cheers!!

http://www.sevensinsclub.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: