7/12/11

SaMe Place Greek BDSM Dungeon


Tο SaMe Place Greek BDSM Dungeon, είναι για την Ελλάδα ο μοναδικός "ναός" της Γυναικείας Κυριαρχίας. Αφορά τους υποτακτικούς που επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε κάποιες ή σε όλες τις πτυχές του BDSM και του φετιχισμού. Σε αυτόν τον χώρο, μπορούν να εξερευνήσουν πολλές από τις πιο σκοτεινές φαντασιώσεις και τις επιθυμίες τους.

Αυτός ο οργανωμένος χώρος που εξυπηρετεί τις εκφράσεις του BDSM, έχει στηθεί με αγάπη, πάθος και μεράκι, από ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά τον χώρο και την φιλοσοφία του. Η διακόσμηση του, έχει γούστο και style που εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς και κάνει τους επισκέπτες του να αισθάνονται ζεστασιά και ασφάλεια από την πρώτη στιγμή. Τον χώρο του τον αποτελούν θεματικά δωμάτια, που τροφοδοτούν την φαντασία ώστε να μπορέσουν να εξελιχθούν τα διάφορα φετίχ, τα παιχνίδια ρόλων, το S/M, καθώς και οι δραστηριότητες Κυριαρχίας. Η εξωτερική εμφάνιση που διακρίνει τις Κυρίες είναι καθαρά φετιχίστική και είναι πραγματικές lifestylers στην προσωπική τους ζωή. Κάποιες από αυτές έχουν και αρκετά χρόνια εμπειρίας στον χώρο και στα session τους δείχνουν την επιδεξιότητα τους.




Αν ψάχνεστε λοιπόν για κάποιο εξειδικευμένο χώρο στην Ελλάδα, που όσα εξελίσσονται μέσα σε αυτόν αφορούν αποκλειστικά το BDSM, τα φετίχ και τα Kinky παιχνίδια, θα πρέπει να γνωρίζεται ότι είναι το μοναδικό Dungeon που υπάρχει και δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αυτά του εξωτερικού. Στο Dungeon είναι καλοδεχούμενοι οι αιτούντες αρχάριοι, οι έμπειροι παίκτες και φυσικά οι πολύ έμπειροι. Σίγουρα έχετε βρει το καλύτερο. Με την επίσκεψη σας στο Dungeon, εξασφαλίζετε την ιδιωτικότητα, την εχεμύθεια και την πλήρη ικανοποίηση σας.







Δεν υπάρχουν σχόλια: