25/10/11

"Strap" στο Γκάζι


Πρεμιέρα χθες για το "Strap" στο θέατρο "Ράγες" στο Γκάζι. Οι ηθοποιοί Μαρίτα Ρίτζι, Κώστας Κούκιος, Φώτης Κυριαζόπουλος έρχονται να μας βάλουν μέσα από τη θεατρική τους παράσταση (στην οποία είναι χορηγός επικοινωνίας η Exothema.com) στο πετσί ενός ρόλου που σίγουρα θα έχει προβληματίσει πολλούς από μας, βασισμένη σε πραγματική ιστορία.

Και τα ερωτήματα που γεννούνται είναι: Πως μπορεί να συνυπάρχουν δύο άνθρωποι και να μην εκδηλώνουν με απόλυτο τρόπο την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον, πετώντας από πάνω τους τα "λουριά" του παρελθόντος και των προσωπικών τους βιωμάτων που τους κρατούν δεμένους και δεν μπορούν ν' απολαύσουν τον έρωτά τους; Πώς γίνεται η επικοινωνία να είναι διαστρεβλωμένη και δύσκολη ανάμεσα σε ανθρώπους που υποτίθεται ότι αγαπιούνται ;

Τις απαντήσεις λοιπόν θα τις βρούμε όλοι μας μέσα από τη θεατρική αυτή παράσταση, μαζί μια ψυχανάλυση του σήμερα στην αρχέτυπη ψυχή του χτες, χαραγμένη πάνω σε δέρμα.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Ναταλί και ο Θοδωρής είναι φαινομενικά το τέλειο ζευγάρι. Η έλλειψη επικοινωνίας και η ανύπαρκτη ερωτική συνεύρεση έχει μπλοκάρει τη σχέση τους. Απομακρύνονται μεταξύ τους όλο και πιο πολύ ζώντας την προσωπική τους ουτοπία κατ' επιλογή. Έρχονται αντιμέτωποι με τον έρωτα, τα πάθη τους και τους εφιάλτες των παιδικών τους βιωμάτων. Υποταγή ή Κυριαρχία ; Πώς ένα μαστίγιο θα επαναπροσδιορίσει τη σχέση τους ;Η αλήθεια σκοτώνει ή απελευθερώνει ; Θα βρουν την ισορροπία στην ψυχή τους; Μια ψυχανάλυση αντιθέσεων στο κυνήγι της λύτρωσης με φόντο τη σύγχρονη Αθήνα.

ΘΕΑΤΡΟ ΡΑΓΕΣ
Ελάτε να γνωρίσουμε τους συντελεστές του έργου και το χώρο παρουσίασής του:

Κωνσταντινουπόλεως 82 και Ιερά οδός γωνία (τηλ: 210-3452751 ).

Πρεμιέρα 21 Οκτωβρίου 2011 και κάθε ΠΑΡ.-ΣΑΒ. στις 9.30 και Κυριακή (διπλή).
Τιμή εισητηρίου 15€ και 20€.

Κείμενο:.......... Δώρα Μαδαρού - Αγγελική Σπηλιωτοπούλου.
Σκηνοθεσία:.....Κώστας Κιμούλης.
Ηθοποιοί:........ Μαρίτα Ρίτζι, Κώστας Κούκιος, Φώτης Κυριαζόπουλος.
Χορογραφίες:..Πάνος Μεταξόπουλος.
Σχεδιασμός Διαφημιστικού Υλικού: Souldigit -Σωκράτης Χαραλαμπίδης.

Ευχαριστούμε τον ψυχολόγο Γεράσιμο Μανιάτη για την πολύτιμη βοήθειά του."

Η Exothema.com είναι χορηγός επικοινωνίας στο Strap, στηρίζοντας την προσπάθεια της θεατρικής παράστασης


http://www.exothema.com/portal/polit...----qstrapq---
http://www.exothema.com/portal/oikol...5413--qstrapq-

Η είσοδος στο έργο επιτρέπεται σε άτομα άνω των 15 ετών.