25/10/11

[at] Adult Theater



[at] Adult Theater


 'Ενας χώρος για.... "διαφορετικούς" ανθρώπους,
κάτω απο την ίδια στέγη. 


Σε μια κοινωνία υψηλών ταχυτήτων και υποχρεώσεων, πολλές φορές προσπερνάμε εκείνα τα απλά πράγματα που θα μας προσέφεραν εκτόνωση και ψυχαγωγία από την ανιαρή πολλές φορές καθημερινότητα μας. Μέσα σε αυτά είναι και οι ερωτικοί κινηματογράφοι, όπως κάποτε ήταν και τα drive-in.

Ήταν και είναι αυτοί οι χώροι που μας “ανέβαζαν” την λίμπιντο, μας εκτόνωναν ψυχικά, και μας έκαναν να ξεχνάμε εκείνα τα πράγματα που μας είχαν βασανίσει το μυαλό όλη την ημέρα κάνοντάς τα “delete” προς στιγμήν, και δημιουργούσαν την διάθεση για μιαν απαραίτητη και επιτακτική μας ανάγκη... (κακά τα ψέματα).

Στην δεκαετία του ’90 μέχρι και σήμερα τα ερωτικά σινεμά τα αντιμετώπισαν σαν χώρους περιθωριακούς, που έκρυβαν ένοχα μυστικά… και όμως είχαμε περάσει σχεδόν όλοι από εκεί.

Γεννήθηκε έτσι η ιδέα να δημιουργηθεί ένας πολυχώρος εντελώς πρωτότυπος για τα ελληνικά δεδομένα, με ερωτικό κινηματογράφο, αλλά ταυτόχρονα με ατμόσφαιρα ερωτικού night club όπως τα (“Kit-Kat” και “Insomnia”) στο Βερολίνο.

Ένας χώρος πάνω από όλα άνετος, καθαρός, φιλικός, φιλόξενος, ασφαλής, ποιοτικός , αλλά ταυτόχρονα και πονηρός!

Το [at] Adult Theater φιλοδοξεί να φιλοξενήσει “φαινομενικά” διαφορετικούς ανθρώπους (Gay, Straight, Lesbian, Couples, Bisexual) κάτω από την ίδια στέγη όπως ισχύει και στο εξωτερικό. Σε ένα περιβάλλον ζεστό, φιλικό, χωρίς συγκεκριμένες σεξουαλικές ταυτότητες και ταμπέλες, όπου είστε όλοι ευπρόσδεκτοι! Η μέρα και η νύχτα εξισώνονται, η ατμόσφαιρα του Adult Theaters [at] θερμαίνεται, κι όλα αρχίζουν να συμβαίνουν! Γεμίστε όμορφη ένταση και αφήστε τις αναστολές σας.

Το [at] Adult Theater περιμένει να σας ταξιδέψει στον κόσμο των ερωτικών φαντασιώσεων και του ερωτικού σινεμά, μακριά πια από ψευδοδιλλήματα, ταμπού και ανασφάλειες του παρελθόντος, βυθισμένοι στους αναπαυτικούς του καναπέδες και στα ανατομικά του καθίσματα.

Το [at] Adult Theater είναι ένας χώρος πέρα από τα συνηθισμένα... που αξίζει σε κάθε περίπτωση να επισκεφτείτε.

Οι προβολές του [at] έχουν αρχίσει!!!

Γενική είσοδος
7€ Άντρες
12€ Ζευγάρια

Καρόλου 8, Μεταξουργείο,
Πλ. Καραϊσκάκη,  Μεταξουργείο, Αθήνα
Τ. +30 (210) 52 25 038



info@adulttheaters.gr



http://www.adulttheaters.gr


1 σχόλιο:

Ioannis είπε...

Πραγματικά ένας χώρος ευρωπαϊκών προδιαγραφών με αξιόλογο "κοινό". Αυτό που σε κερδίζει από την πρώτη επίσκεψη είναι η καθαριότητα και η ατμόσφαιρα του. Προσεγμένο στην λεπτομέρεια με καινούργιες ταινίες πολύ καλή ποιότητα προβολής και ήχου. Στα σύν επίσης είναι ότι έχει τρομερούς καναπέδες καινοτομία για τα μαγαζιά του είδους που σε χαλαρώνουν απίστευτα.