23/2/16

H Αριάδνη Κυρίαρχη στο Kinky Life (interview)

 H Θεσσαλονίκη έχει την δική της Θεά, πιστεύω πως όλα τα υποτακτικά αγοράκια της πόλης σίγουρα έχουν προσκυνήσει την θεά τους ,και έχουν νιώσει την δυναμικότητα και την κυριαρχία της.

Όσοι λοιπόν θέλουν να γίνουν χαλάκι στα πανέμορφα πόδια της δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν μαζί της, και που ξέρετε ίσως να είσται τυχεροί…

  Αριάδνη, καταρχάς θα ήθελα να μας πείς ποιό ηταν το ερέθισμα που σε έκανε να μπείς και να ασχοληθείς με το BDSM?

Μπορει να ακουστει καπως περιεργο,αλλα τα πρωτα μου ασυνειδητα ερεθισματα τα ειχα λιγο πριν την εφηβεια μου,όταν πολύ συχνα εβλεπα στον υπνο μου ονειρα που σχετιζονταν με πονο και βασανισμο, τα οποια μου προκαλουσαν μια περιεργη ηδονη. Καθε φορα που ξυπνουσα μετα από ένα τετοιο ονειρο, ενιωθα περιεργα γιατι δεν ηξερα τι μπορει να σημαινει ολο αυτό. Θυμαμαι επισης χαρακτηριστικα μια συχνη φαντασιωση που ειχα κατά τη διαρκεια των σχολικων μου χρονων,ότι ποδοπαταω τα αγορακια,τους συμμαθητες μου κανοντας ‘’τραμπολινο’’ πανω τους!! Αργοτερα αρχισα να το ψαχνω περισοτερο, και διαπιστωσα ότι δεν ημουν η μονη που διεγειρεται ερωτικα με τετοιους τροπους..



 Τι είναι αυτό που σε εκφράζει μέσα από τον Κυρίαρχο ρόλο?

Καταρχην η Κυριαρχια δεν είναι ρολος,που πρεπει καποιος να υποδηθει. Είναι τροπος ζωης και εκφρασης,μεσα από τον οποιο εγω νιωθω 100% ο εαυτος μου.Μεσα από την Κυριαρχια,νιωθω ελευθερη και δυνατη.

Στις ερωτικές σου σχέσης είχες εσύ πάντα το πάνω χέρι?

Δεν ειμαι ανθρωπος που κανω ευκολα και συχνα σχεση.Οταν όμως βρισκομαι σε μια σχεση,ο ανθρωπος που είναι μαζι μου οφειλει να αποδεχτει την κυριαρχικη πλευρα μου και να ζει με αυτην.

 Ποιά συναισθήματα δημιουργούνται την ώρα που ο υποτακτικός είναι γονατιστός μπροστά σου,έτοιμος να εκπληρώση κάθε σου επιθυμία?

Χμ, βασικα ενεργοποιουνται καποια ενστικτα εκεινη τη στιγμη, παρα συναισθημαα..


Κατά την γνώμη σου ο πόνος πρέπει να συμβαδίζει με την υποταγή, πιστεύης πως ένας υποτακτικός αναζητά κατά κύριο λόγο τον πόνο?

Τιποτα δεν ‘’πρεπει’’,ουτε ‘’προαπαιτειται’’.Δεν απαιτω ενας υποτακτικος να είναι απαραιτητα και μαζοχιστης,ουτε πιστευω ότι συνδεονται παντα αυτά μεταξυ τους. Αυτο όμως που επιζητω και με εξιταρει,είναι να κανω εγω τον υποτακτικο να αντεχει σιγα σιγα τον πονο ακομα κ αν τον ‘απερριπτε’ μεχρι τωρα,(ειτε ψυχολογικο πονο ειτε σωματικο),και μαλιστα να τον κανω να το ζηταει από μονος του μετα.

Τι απολαμβάνεις να κάνεις στον υποτακτικό σου?

Να παιζω με το μυαλο του πρωτα απολα. Να διαλυω τον εγωισμο του και να τον κανω βημα-βημα αβουλο ερμαιο μου.Δινω μεγαλη βαρυτητα στο εγκεφαλικο-λεκτικο-ψυχολογικο παιχνιδι. Σνομπαρω τους εξοπλισμους και τα πολύ εξιδεικευμενα sex toys και εργαλεια. Δε λεω..εχουν το ενδιαφερον τους. Αλλα δεν είναι απαραιτητα. Η αρχη και το τελος βρισκεται στο μυαλο.

Ποιό σημείο του σώματος σου αρέσει να λατρέυει ο υποτακτικό σου?

Οσο πιο χαμηλα, τοσο καλυτερα…

Ποιά είναι τα αγαπημένα σου φετίχ?

Foot worship, High heels and boots worship, Trampling, Verbal Humiliation, Public Humiliation. Τα επικρατεστερα και αγαπημενα.

Τι είναι αυτό που σε φτίαχνει και τι σε χαλάει σε ένα υποτακτικό άντρα?

Με φτιαχνει όταν βλεπω στα ματια του αλλου απολυτη δοτικοτητα,ανευ ορων. Δοτικοτητα που να εχει επιπεδα,σταδια και εξελιξη. Μαρεσει όταν ξερω ότι αφηνεται ο άλλος πανω μου κ με αφηνει να τον εξελιξω κ να τον κανω όπως θελω εγω. Με ξενερωνει η ελλειψη σωστων τροπων συμπεριφορας. Ξενερωνω ευκολα με μικρες λεπτομερειες.


Με ποιούς τρόπους απολαμβάνεις να βασανίζεις  τον υποτακτικό σου?

Προτιμω να βασανιζω και να τιμωρω ψυχολογικα παρα με σωματικο πονο. Ισως και τα δυο σε συνδιασμο πολλες φορες. Αγαπημενες μου τακτικες είναι η στερηση οργασμου,η θυληκοποιηση και ταπεινωση του μπροστα σε φιλους μου η στον εραστη μου, ballbusting, trampling. Κατι άλλο που με φτιαχνει ιδιαιτερα είναι το dangling για αρκετη ωρα,απαγορευοντας του να πλησιασει,παρα μονο να κοιταζει και να ικετευει.




 Ποιό ήταν το πιο ακραίο που σου έχουν ζητήσει?

Βρεθηκε καποιος που μου ειχε ζητησει να τον πατησω με το αμαξι και να τον σκοτωσω.

 Κλείνοντας, πες μας μια φαντασίωση σου που δεν έχεις πραγματοποιήσει ακόμα?

Χμ, θα την κρατησω για μενα και για τους υποτακτικους μου...

kinkylifemag.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: