27/5/17

Οι κρυφές ερωτικές φαντασιώσεις σας, σε ψηφιακό καμβά


Θα θέλατε να μετατρέψετε τις ερωτικές φαντασιώσεις σας, σε έναν ψηφιακό καμβά πάνω από το προσκέφαλο του κρεβατιού σας; Ο H. Samarel, πάνω από 15 χρόνια, μετατρέπει τον έρωτα σε τέχνη. «Ντύνει» το σπίτι σας και φυσικά, την κρεβατοκάμαρα σας, με δημιουργίες εκπληκτικές, ερωτικές, στις οποίες μπορεί να απεικονίσει τις πιο κρυφές φαντασιώσεις σας.

Ο H. Samarel είναι ένας «ψηφιακός ερωτικός καλλιτέχνης». Είναι γνωστός, διεθνώς, για τις ερωτικές δημιουργίες με ζωγραφιές από άνδρες και γυναίκες. Έχει επιρροές από τον Σαλβαντόρ Νταλί και τον Χ. Ρ. Τζίγκερ.

Μέσα από την επεξεργασία υψηλής ποιότητας φωτογραφιών, ο Σάμαρελ ισορροπεί ανάμεσα στον «σοφτ» και στον πιο… hardcore ερωτισμό. Δικαιολογημένα θεωρείται ένας από τους πιο αναγνωρισμένους «artcore» καλλιτέχνες.



Είναι απόφοιτος γραφίστας της Ακαδημίας Τεχνών και Σχεδιασμού της Bezalel. Τα έργα του ήδη έχουν «ντύσει» δεκάδες εξώφυλλα βιβλίων, αφισών, ημερολογίων και φυλλαδίων.

Κρυφές ερωτικές φαντασιώσεις αποτυπωμένες σε ψηφιακό καμβά

Από τις αρχές του 2000, ο Σάμαρελ αποφάσισε να μοιραστεί την τέχνη του με το ευρύ κοινό. Έτσι, ξεκίνησε να δημιουργεί για όσους και όσες ενδιαφέρονται, ψηφιακά πορτραίτα σε καμβά με προσωπικές, κρυφές, ερωτικές φαντασιώσεις, σε φουτουριστικό ύφος. Και όλα δείχνουν ότι η δουλειά του, τα έργα, οι δημιουργίες του, δικαιολογημένα προκαλούν τα βλέμματα (πλέον μέσω και των social media) σε διεθνές επίπεδο. Απολαύστε τα.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: