7/12/16

Pascha: Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στην Ευρώπη είναι στην Γερμανία


Δεν γνωρίζει οικονομική κρίση, αφού οι πελάτες συνεχίζουν να πηγαίνουν. Ο λόγος για τον μεγαλύτερο οίκο ανοχής της Ευρώπης, τον Pascha που βρίσκεται στην ισχυρότερη οικονομία της Ευρώπης, τη Γερμανία. Τυχαίο;



Έχει 12 ορόφους και είναι 9.000 τετραγωνικά μέτρα. Βρίσκεται στην Κολονία με 80 εργαζόμενους, 120 πόρνες και περισσότερους από 1000 πελάτες την ημέρα. Ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός οίκος ανοχής νοικιάζει 126 δωμάτια σε επτά από τους ορόφους έναντι 180 ευρώ ημερησίως. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα γεύματά τους, η ιατρική τους περίθαλψη αν χρειαστεί και τα 20 ευρώ φόρου που λαμβάνουν οι αρχές ανά πόρνη την ημέρα. Στα 20 ευρώ φόρου περιλαμβάνεται και ο «φόρος ικανοποίησης» των έξι ευρώ.

Όσοι θέλουν να επισκεφτούν τον οίκο ανοχής πληρώνουν 5 ευρώ είσοδο και στη συνέχεια μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους στους ορόφους και στις υπηρεσίες, επιλέγοντας τη γυναίκα που θα τους συντροφέψει. Όσες είναι ελεύθερες στέκονται έξω από τα δωμάτιά τους.

Ο Pascha είναι τόσο σίγουρος για τις υπηρεσίες που προσφέρει και ότι ο πελάτης δεν θα μετανιώσει που εγγυάται και επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν μείνει κάποιος ικανοποιημένος από το σέρβις. Υπάρχει κάποιος που νομίζει ότι δεν θα μπορεί να πληρώσει;



Όχι εδώ, αφού στο συγκεκριμένο οίκο ανοχής υπάρχουν και ειδικά εκπτωτικά πακέτα για τους γηραιότερους σε ηλικία, τους άνω των 66 ετών που πληρώνουν λιγότερα τα απογεύματα.
Ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής δεν είναι καινούργιος.Άνοιξε αρχικά τον Ιανουάριο του 1972 με την ονομασία «Ερωτικό Κέντρο» στην Χορνστράσε.

Η πόλη της Κολονίας ήθελε να εξαλείψει την περιοχή των κόκκινων φαναριών στο κέντρο της πόλης και εξέδωσε άδεια για την ανέγερση ενός νέου οίκου ανοχής στη χώρα που θα είναι ιδιοκτησίας της πόλης λίγο έξω από το κέντρο. Οι πόρνες έκαναν μήνυση για το κλείσιμο του αρχικού οίκου ανοχής, την οποία και έχασαν.



Το 1995 ο ιδιοκτήτης του «Ερωτικού Κέντρου» Άρμιν Λόμπσαϊντ άλλαξε και έτσι δημιουργήθηκε ο «Pascha». Με την ίδια ονομασία δημιουργήθηκαν και άλλοι οίκοι ανοχής και στο Σάλτσμπουργκ, στο Μόναχο και στο Λιντς. Οι πόρνες του Pascha δεν είναι μόνο Γερμανίδες. Μόνο το 30% από αυτές είναι από τη Γερμανία. Οι υπόλοιπες προέρχονται από κάθε περιοχή του κόσμου.


Μερικές από τις πόρνες μένουν όλο το 24ωρο στο δωμάτιο που νοικιάζουν, άλλες πάλι νοικιάζουν ένα άλλο δωμάτιο, ενώ άλλες έχουν το δικό τους διαμέρισμα στην Κολονία. Ο Pascha είναι ανοικτός όλο το 24ωρο. Οι πόρνες που διαπραγματεύονται κατ' ιδίαν με τους πελάτες για την αμοιβή τους, κρατάνε όλο το ποσό που κερδίζουν για τον εαυτό τους.



Υπάρχει ένας όροφος για πιο οικονομικές υπηρεσίες και ένας ακόμη για τις τρανσέξουαλ. Στον οίκο ανοχής υπάρχει ακόμη ξενοδοχείο, ένα βραδινό κέντρο διασκέδασης με στριπτίζ με διαφορετική είσοδο, αρκετά μπαρ, και ένα διαφορετικού τύπου μπουρδέλο στον τελευταίο όροφο, που θυμίζει ναιτκλαμπ. Το 2003, ο στοματικός έρωτας και η σεξουαλική επαφή κόστιζαν 50 ευρώ.

Ο οίκος ανοχής έλαβε και αρνητική δημοσιότητα, όταν τον Ιούνιο του 2003, μία ταϊλανδέζα πόρνη μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από πελάτη. Κατάφερε αιμόφυρτη να πατήσει το κομβίον κινδύνου και το προσωπικό ασφαλείας έπιασε τον ένοχο. Τον Ιανουάριο του 2006 μία άλλη πόρνη δέχτηκε επίθεση από έναν άλλο πελάτη με μαχαίρι. Η πόρνη που εργαζόταν στο διπλανό δωμάτιο άκουσε τις φωνές της και ειδοποίησε τις αρχές. Ο ένοχος πιάστηκε και το θύμα επέζησε. Μετά από επέμβαση των αστυνομικών αρχών τον Απρίλιο του 2005, κατασχέθηκε ένα όπλο και αρκετές ποσότητες κοκαΐνης και συνελήφθησαν 23 πόρνες, εξαιτίας παραβίασης του μεταναστευτικού νόμου. Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι τέσσερις στις πέντε συλληφθείσες ήταν μεταξύ 14-15 ετών.



Ο οίκος ανοχής όμως δεν κατέβαλε κάποιο πρόστιμο, αφού τα κορίτσια που ήταν από την Αφρική, έμοιαζαν μεγαλύτερα και είχαν πλαστά έγγραφα. Μία ακόμη περίεργη ιστορία έγινε γνωστή τον Αύγουστο του 2005. Δύο γυναίκες ηλικίας 19 και 29 ετών, είχαν νοικιάσει δύο δωμάτια στο Pascha και ανέφεραν μέσω του Ίντερνετ ότι θα πλήρωναν όποιον άντρα ήθελε 50 ευρώ για σεξ. Είχαν ξεκινήσει έναν ιδιότυπο διαγωνισμό μεταξύ τους για το ποια θα είχε τους περισσότερους παρτενέρ μέσα σε μία ημέρα. Στο τέλος έκαναν σεξ για 11 ώρες συνεχόμενα με 115 άντρες συνολικά και αναγκάστηκαν να διώξουν άλλους 1.700. Η γερμανική εφημερίδα Bild έκανε πρωτοσέλιδο αυτή την ιστορία την επόμενη ημέρα. Οι γυναίκες επέμειναν ότι είχαν πληρώσει τους άντρες από τα δικά τους χρήματα και ότι δεν είχαν λάβει αποζημίωση από τη γερμανική εφημερίδα ή από τον οίκο ανοχής.

Πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA του 2006 στη Γερμανία, μουσουλμάνοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ο οίκος ανοχής προσβάλει το Ισλάμ, όταν σε αφίσα του είχε και γυναίκες από μουσουλμανικές χώρες. Το σλόγκαν της αφίσας έλεγε «όλος ο κόσμος φιλοξενούμενός μας μαζί με τις κοπέλες του». Οι ιδιοκτήτες έβγαλαν στη συνέχεια τις σημαίες της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράν από το πόστερ, επειδή ξέσπασαν επεισόδια.



Το Σεπτέμβριο του 2007, ένας τούρκος πελάτης προσπάθησε να βάλει φωτιά στον οίκο ανοχής εξαιτίας διαμάχης του με μία πόρνη. Έλαβε ποινή φυλάκισης δύο χρόνων με δυνατότητα καταβολής εγγύησης. Το 2008 ο Pascha πρότεινε δωρεάν είσοδο και χρήση των υπηρεσιών του εφόρου ζωής στους άντρες εκείνους, που θα δέχονταν να κάνουν τατουάζ το σήμα του Pascha στο μπράτσο τους. Περίπου 40 άντρες δέχτηκαν την προσφορά.


Το Δεκέμβριο του 2009, ο Αμερικανός ράπερ 50 Cent έκανε μία συναυλία στο νάιτκλαμπ του Pascha's. Στη Γιορτή της Μητέρας το 2011, ο οίκος ανοχής είχε μία προσφορά για όσες γυναίκες ήθελαν. Μπορούσαν να περιηγηθούν στους ορόφους του. Και αυτό γιατί κανονικά οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να εισέρχονται στον Pascha.

Της Ντεμέλσας Βελίκα


Δεν υπάρχουν σχόλια: