30/8/16

DDF Awards: H Inna Sirina πάει για «όσκαρ» πορνό


και την στηρίζουμε έμπρακτα με την ψήφο μας

H πρώτη Ελληνική υποψηφιότητα για κατάκτηση διεθνούς βραβείου πορνό  στα DDF awards είναι γεγονός και η διαδικασία της τελικής ψηφοφορίας ξεκίνησε στις 29 Αυγούστου!


Η Ιnna Sirina, η πορνοστάρ με το μεγαλύτερο fun club στα sosial media στην Ελλάδα που κάνει αισθητή την παρουσία της σε κάθε της βήματα στα ΜΜΕ, διαγράφοντας πλέον διεθνή καριέρα τόσο σε Ευρώπη όσο και σε Αμερική μέσα από τις παραγωγές ερωτικών ταινιών χρειάζεται και έμπρακτα την υποστήριξη όλων μας για να σηκώνει το "όσκαρ" ερωτικών ταινιών ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός σε πορνό για το 2016, αφού έχει επιλεγεί και είναι ήδη στις 4 καλύτερες στον κόσμο!

Με την ψήφο μας την στηρίζουμε έμπρακτα έτσι ώστε να φέρει στην Ελλάδα το βραβείο και να πανηγυρίζουμε την κατάκτησή του από τo σέξι erotic model που ήδη έχει βάλει την Ελλάδα στο διεθνή χάρτη της πορνογραφίας. (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΣ ΕΔΩ)


Η διαδικασία είναι απλή θα μας πάρει μόλις λίγα λεπτά για να καταχωρήσουμε την ψήφο μας και την στήριξή μας στο πρόσωπό της. Ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:

1. Kάνουμε κλικ σε αυτό το link: http://www.ddfawards.com/inna-sirina, στην δεξιά πλευρά της οθόνης βάζουμε το email μας και πατάμε το πράσινο κουμπάκι που γράφει ¨SUBMIT VOTE".



2. Αφού ρίξουμε την ψήφο μας θα ανοίξει νέο εικονίδιο στην οθόνη μας, οπού μας λέει να μπούμε στo email μας να επικυρώσουμε την ψήφο μας. Το mail επιβεβαίωσης απο την πλατφόρμα των DDF awards θα μας έρθει στο email μας στα εισερχόμενά μας, ή στα spam.



3. Ανοίγουμε το email που μας έχει έρθει κάνουμε αντιγραφή το λινκ επιβεβαίωσης της ψήφου μας σε νέο παράθυρο...



 ...και κατοχυρώνουμε την ψήφο μας.



Το μήνυμα που μας στέλνει η Ιnna: «Θέλω να ευχαριστήσω όλη την Ελλάδα και όλους τους θαυμαστές μου που με ακολουθούν στα κοινωνικά δίκτυα για την υποστήριξη, την αγάπη τους και φυσικά για την ψήφο τους στα προκριματικά, που μου χάρισαν μία θέση στην τελική 4άδα σε παγκόσμιο επίπεδο. Νιώθω την ανάγκη να τους πω ότι τους αγαπάω όλους και θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα για να μην τους απογοητεύσω και να φέρω το βραβείο στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, την Ελλάδα. Ήδη ξεκίνησε η τελική φάση και σας θέλω στο πλευρό μου για να σηκώσουμε ψηλά την ελληνική σημαία για πρώτη φορά στην ιστορία διεθνών βραβείων πορνό από την κορυφαία διοργάνωση παγκοσμίως, των DDF awards στην κατηγορία “new comer” αναμένω την υποστήριξή σας μέσα από την ψήφο σας για ακόμη μία φορά».




Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο όπου θα γίνει και η απονομή του βραβείου. Κοινοποιήστε το και διαδώστε το στους φίλους σας για να την ψηφίζουν και πάνε να το «σηκώσουμε»! Eurovision πήραμε, Ευro πανηγυρίσαμε όσκαρ πορνό όμως… Ήρθε η στιγμή να το κατακτήσουμε βάζοντας για τα καλά Ελληνική παρουσία στο πορνό παγκοσμίως με την παρουσία της καυτής ηθοποιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: