17/4/16

Μπήκαμε στις... απαγορευμένες ζώνες της Erotic Art

Live sex στη σκηνή και σαδομαζοχιστικά παιχνίδια στα σκοτεινά δωμάτια της έκθεσης


Μουσική, χορός, γυμνό και σεξ... Η Erotic Art άνοιξε τις πόρτες το βράδυ της Παρασκευής με το αθηναϊκό κοινό να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για ακόμη μια χρονιά. Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο είδαν τα... πάντα. Από έργα τέχνης μέχρι και live σεξ στις απαγορευμένες ζώνες.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για τις ανάγκες της έκθεσης, είχαν στηθεί από νωρίς περίπτερα όπου μπορούσαν οι επισκέπτες να αγοράσουν διάφορα sex toys, kinky εσώρουχα, αφροδισιακά φαγητά μέχρι και σοκολάτες σε σχήμα πέους.
Η αλήθεια είναι πως μπαίνοντας σε μία έκθεση ερωτικού περιεχομένου γνωρίζεις και περιμένεις ότι θα δεις τα πάντα. Έτσι για τους πιο προχωρημένους στα ερωτικά παιχνίδια η BDSM area ήταν το κατάλληλο μέρος.

Το protothema.gr μπήκε στην απαγορευμένη ζώνη του BDSM, (τα αρχικά στη γλώσσα μας μεταφράζονται ως: δεσμά, πειθαρχία, κυριαρχία, υποταγή, σαδισμός, μαζοχισμός) και κατέγραψε ένα ερωτικό παιχνίδι πόνου και εξουσίας.

Χαμηλός φωτισμός, φετιχιστικά ρούχα από λάτεξ αλλά και σεξ on stage είδαν όσοι πέρασαν στο χώρο του performance, με κάποιους να παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσήλωση τα όσα διαδραματίζονταν στη σκηνή την ώρα που κάποιοι άλλοι φωτογράφιζαν την "αφέντρα" με τους δύο υποτακτικούς.

Παράλληλα στο κεντρικό stage υπήρχε  σόου με πρωταγωνίστριες πορνοστάρ του εξωτερικού αλλά και της εγχώριας σκηνής.

Στο σόου έδωσαν το παρών άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών αλλά και νεαρά ζευγάρια που πήγαν στην έκθεση κυρίως για να δουν από περιέργεια το event για τo οποίo έχει γίνει τόσος λόγος τελευταία.
Ανάμεσα τους βέβαια κυκλοφορούσαν και  ασυνόδευτοι άντρες που απαθανάτιζαν κάθε στιγμή της βραδιάς με τη φωτογραφική μηχανή τους.

Η Εrotic Art θα λειτουργήσει για τις επόμενες τρεις ημέρες γεμάτες... απόλαυση μέσα από Σεμινάρια – Διαλέξεις, Sex Art, Performing Arts, Show Rooms, Night Εvents, Forbidden Areas, αλλά και μια μεγάλη σειρά από εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται σε αυτόν το χώρο.










Μαρία Κατσή, Βαγγέλης Φαντόπουλος

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: