3/3/16

O "Κεραμιδόγατος" υποτακτικός:

 Trendy BDSM status ;)

 Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχει ο κεραμιδόγατος με το BDSM?
Θα υποθέσετε ίσως ότι με έπιασαν οι φιλοζωικές μου ανησυχίες. Δικαιολογημένη η απορία σας!Αλλά δεν συμβαίνει τίποτα απ όλα αυτά! Απλά παραλληλίζω κάποιους υποτακτικούς με "κεραμιδόγατους" και θα σας εξηγήσω τους λόγους....

Κάποιες Mistreesses, τους υποτακτικούς τους αποκαλούν με διάφορους χαρακτηρισμούς εμπνευσμένους από το ζωικό μας βασίλειο. Συνήθως τους φωνάζουν σκύλους, σκουλήκια, γουρούνια, ζωντανά, ακόμα και μούλους αλλά και τόσα άλλα χαριτωμένα και μη ζωάκια.
Κεραμιδόγατους όμως? Καμιά!!!!!

Λοιπόν Εγώ αποφάσισα να τους αποκαλώ έτσι... "Κεραμιδόγατους" !!!
Σ' αυτό το συμπέρασμα κατέληξα μετά από πολύ μελέτη ετών, αλλά και ώριμη σκέψη, μιας και έχουν όλα τα χαρακτηριστικά! Διαβάστε και σείς κάποια από τα απλά σημεία της μελέτης μου και θα καταλάβετε το τι εννοώ!!!

Τι είναι ο "κεραμιδόγατος" υποτακτικός :
Μην είναι ένας συμπαθέστατος υποτακτικός που τριγυρίζει στα forum ή στα chat room ή και ακόμη έρχεται και στις συναντήσεις μας και παρακολουθεί την κάθε κίνηση στον χώρο αγναντεύοντας, όπως ακριβώς τριγυρίζει και ένας κεραμιδόγατος ψηλά στις στέγες των σπιτιών?
Μην είναι τα ενοχλητικά του μηνύματα, που σου τα στέλνει μέσα στην νύχτα δηλώνοντας έτσι εγγράφως την υποταγή του, σαν τους γάτους που σου χαλάνε τον ύπνο ουρλιάζοντας ερεθισμένοι Φλεβάρη μήνα στις 4 το πρωί?
Μην είναι αυτός ο υποτακτικός, που έρχεται τις κρύες νύχτες του χειμώνα, να κουρνιάσει κοντά στα πόδια σου και μετά να χωθεί μέσα στην ζεστή σου αγκαλιά, όπως θα έκανε ένας γάτος που τον περιμάζεψες βρεγμένο από την βροχή κουλουριασμένος και νιαουρίζοντας ευχαριστημένος κοντά στο τζάκι σου μέχρι να φύγει η μπόρα?
Μην είναι αυτός ο υποτακτικός, που όταν αρχίσεις να έχεις βασικές "απαιτήσεις" την κάνει από κοντά σου με ελαφρά πηδηματάκια, πετώντας σου κατάμουτρα ότι είσαι υπερβολική και καταπιεστική, όπως θα έκανε ένας γάτος που θα σου έδειχνε τα κοφτερά του δόντια αν προσπαθούσες να τον περιορίσεις και δείχνοντας σου τα γαμψά του νυχάκια?

Ε, ναι λοιπόν είναι ολ΄ αυτά μαζί και άλλα πολλά!!

Γιατί ο υποτακτικός "κεραμιδόγατος" αγαπητή μου "Ψιψίνα" Mistress, σε παρακολουθεί την ώρα που εσύ νομίζεις ότι αυτός χαλαρώνει. Έχει το νου του να μη χάσει τίποτα από αυτά που συμβαίνουν γύρω σου... Τριγυρνάει, ψάχνει, βλέπει τι του αρέσει και τσουυυυυυπ....ορμάει να το πάρει.
Τρίβεται με νάζι στα πόδια σου, χαϊδεύεται, στα γλύφει, όλα τα κάνει!!! Δεν τον νοιάζει τι θα μπορούσε να έχει στο μέλλον, αλλά τι έχει εκείνη τη στιγμή. Είναι ευχαριστημένος με τα λίγα, αλλά ποτέ δε θα πει και όχι στην πολυτέλεια και την ασφάλεια που του προσφέρεις.

Ο "κεραμιδόγατος" υποτακτικός βάζει στο μάτι την "Ψιψίνα" Μιstress, που βλέπει κάθε βράδυ απ’ τα κεραμίδια που περιφέρεται, στο φωτισμένο παράθυρο. Θέλει να παει εκεί να τη δει από κοντά, να παίξει μαζί της, αλλά δε θέλει να ζήσει βέβαια, όπως ορίζει Αυτή.
Όλα και όλα!!! Δεν μπορεί να δεχθεί συμβιβασμούς, όρια, κανόνες, καλούπια και "πρέπει". Αλλά, ούτε και έχει την πρόθεση να χαλάσει την ζαχαρένια του Καλές οι περιποιήσεις που έχει, αλλά και η όμορφη leather κορδέλα- κολάρο στο λαιμό του, του παει πολύ, δεν το αρνείται! Αλλά θα πρέπει να ζει πλέον πάντα μέσα σε ένα "διαμέρισμα" και να σταματήσει να αλητεύει? Δεν θα μπορεί να παει λίγο πιο πέρα? Είναι αυτοί καλοί λόγοι να αλλάξει ζωή?

"Κεραμιδόγατος" υποτακτικός κατά κύριο λόγο σημαίνει "ελευθερία" μέσα στην υποταγή που την εισπράττει μόνο όπως την εννοεί αυτός, την δέχεται ότι ώρα την θέλει και από όποια "Ψιψίνα" Μistress του γυαλίσει. Πρέπει να το καταλάβεις και να το πάρεις απόφαση! Όταν πάρει είδηση ότι έτσι ζει, είναι ευτυχισμένος και τότε ο "κεραμιδόγατος" υποτακτικός, κάθεται σε μια ταράτσα και γουργουρίζει με ευχαρίστηση μέχρι να πάρει το έξυπνο και άγρυπνο μάτι του, μια άλλη "Ψιψίνα" Μistress να περνάει στον δρόμο...και θ’ αρχίσει το ίδιο βιολί....(γουργουρίσματα, νιαουρίσματα, χαϊδέματα, γλειψίματα)

Η συνέχεια επί της...σκεπής …
Sorry, επί της σκηνής ήθελα να πω!

Για σκέψου υποτακτικέ μου, μήπως ανήκεις και συ σε αυτή την δημοφιλή και πολύ trendy κατηγορία των "κεραμιδόγατων" υποτακτικών? Eσύ που με διαβάζεις για πες μου, θα τους αναγνώριζες μέσα στο πλήθος?
Εσύ "Ψιψίνα" Μistress, ρίξε μια ματιά στην ταράτσα του σπιτιού σου...Είμαι σίγουρη ότι κάπου εκεί θα σε παραμονεύει!

Γέμισε ο κόσμος από δαύτους τους πονηρούς μεν αλλά κατά τα άλλα χαριτωμένους γάτους – υπό - τακτικούς

- ΨιΨιΨιΨιΨι γατούλη Μουυυυυ
- Νιάουυυυυ

  24/9/2006
 greekbdsmcommunity.com

SM Art Lady

Δεν υπάρχουν σχόλια: