27/11/15

Συνέντευξη με τους Siva Six



Οι Siva Six δημιουργήθηκαν στην Αθήνα παίζοντας Dark Electro/Industrial, κυκλοφορούν το πρώτο τους album Rise New Flesh τον Απρίλιο του 2005 από την ιταλική εταιρία Decadance Records, ακολουθούν συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εξαιρετικές κριτικές παγκοσμίως, air play και είσοδος στo top ten των alternative charts της Ιταλίας (IAC) για 4 συνεχόμενους μήνες επίσης μπαίνουν στα bullet των alternative charts της Ολλανδίας (DUC). 


Στην παρούσα περίοδο ετοιμάζουν το νέο τους  album το οποίο αναμένετε στα μέσα του 2015. 

Οι Siva Six είναι οι ( Z –Vocals, Christian Cambas-keyboards). 

1. Ποια είναι τα τελευταία νέα των Siva Six; 

Ζ- Περιμένουμε να ακούσουμε τελειωμένο το νέο μας άλμπουμ, αλλά έχει δρόμο ακόμη. Λογικά ο παραγωγός μας θα έχει τελειώσει μέχρι το τέλος του χρόνου. 


2. Περιγράψετε λίγο των τελευταίο σας δίσκο; Και λίγα λόγια για τους συντελεστές; 

Ζ- Πραγματεύεται την Αποκάλυψη. Είναι το πρώτο άλμπουμ των Siva Six που έχω γράψει όλη την μουσική και τους στίχους. Το υλικό δουλεύεται στα luna tech sound studios από τον παραγωγό μας Δημήτρη Ντούβρα. Θα υπάρχουν αρκετές συμμετοχές από φίλους μας και από μπάντες που υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Οι λεπτομέρειες για τις συνεργασίες αυτές θα ειπωθούν στο σωστό χρόνο 

3. Μιας που είστε αρκετά χρόνια στο χώρο, τι θεωρείτε ότι χρειάζεται μια μπάντα για να κερδίσει το σεβασμό του κοινού και να παραμείνει στη σκηνή; 

Ζ- Το κοινό είναι απρόβλεπτο, πάραυτα αν είσαι αληθινός με τον εαυτό σου και είσαι προορισμένος για αυτό που κάνεις όλα γίνονται χωρίς να χρειάζεται να το παιδεύεις εσύ. Καλό είναι να κυκλοφορείς κάτι κάθε 2 χρόνια, να έχεις μια καλή εταιρία από πίσω σου και ένα αξιόπιστο team με αμοιβαία εκτίμηση και ικανότητες. 

4. Έχοντας διανύσει σα συγκρότημα, χιλιόμετρα κλείσατε 10 χρόνια φέτος, τι άλλο να περιμένουμε από εσάς; 

Ζ- Εύχομαι να εξελιχθούμε, να γίνουμε καλύτεροι και να υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. 

5. Πώς βλέπετε την εγχώρια σκηνή; Υπάρχουν κάποιες μπάντες που ξεχωρίζετε; 

Ζ- Η Ελληνική σκηνή είναι από τις καλύτερες παγκοσμίως, υπάρχουν πάρα πολλές καλές μπάντες. Προτείνω, ο καθένας να ψάξει ανάλογα με τα γούστα του τις αντίστοιχες ελληνικές κυκλοφορίες. Δεν μου έρχεται τώρα κάποια στο μυαλό, είναι τόσες πολλές και ο κόσμος τις γνωρίζει λίγο ή πολύ. 

6. Τι προτιμάτε, live ή studio

Ζ- Live, αλλά και η διαδικασία της προπαραγωγής, της παραγωγής και της ηχογράφησης στο studio, η δημιουργία των στίχων, είναι ένα μοναδικό και μοναχικό ταξίδι μέχρι να φτάσεις στο πρώτο σκαλί που σε οδηγεί στο stage. 

7. Ποια είναι η κορυφαία σας live στιγμή; 

Ζ- το live που δώσαμε στην Ιαπωνία, στο WGT στην Γερμανία που είναι το μεγαλύτερο fest στον κόσμο της φάσης μας. Θυμάμαι πολύ έντονα ένα live στην Σκωτία που είχαμε δώσει σε ένα fest που είχε περίπου 400 άτομα και όλοι σχεδόν είχαν glow sticks, είχα πάθει σοκ, νόμιζα ότι έπαιζα live σε άλλον πλανήτη. Τα live μας στην Θεσσαλονίκη είναι πάντα ιδιαίτερα και γεμάτα ενέργεια, στην Νορβηγία ήταν γαμώ… είναι πολλές οι κορυφαίες live στιγμές, μάλλον έχουμε μια ιδιαίτερη χημεία με την σκηνή και το κοινό.. 

8. Πώς θα περιγράφατε τον ήχο σας; 

Ζ- Σκοτεινό, υπνωτιστικό, μεταποκαλυπτικό… 

9. Tα επόμενα σχέδια σας; 

Ζ- Να πάει έως το τέλος το πλάνο μου και να γίνει αυτό που έχω βάλει στόχο για τις αρχές του 2016, να βγει το άλμπουμ, να γυριστεί το βίντεο κλιπ. 

10. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Ο επίλογος δικός σας. 

Z- ME AND YOU, WILL BRAKE HELL IN TWO






Δεν υπάρχουν σχόλια: