19/6/15

Cuckold couples : Ο φετιχιστής κερατάς και η αφέντρα


H Άρτεμις με το σύντροφό της, ανήκουν στα ζευγάρια που αγαπούν την εναλλακτική σεξουαλικότητα.  Έχοντας γευτεί πολλές πλευρές της, κατέληξαν ότι τους καλύπτει αμοιβαία το cuckold. Τι σημαίνει ο όρος αυτός;

Η Άρτεμις μιλά στην Έλενα Φάκου  

Tί είναι το cuckold lifestyle;

Το cuckold lifestyle είναι μια ερωτική μορφή σεξουαλικής έκφρασης, για λίγους και συνήθως παντρεμένους. Το λέω αυτό γιατί η αποκλειστικότητα και η ζήλια είναι σε πολύ περίοπτη θέση στις σχέσεις των ζευγαριών παγκοσμίως, άρα μιλάμε για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα.

Ο cuckold λοιπόν ουσιαστικά είναι ο συνειδητοποιημένος κερατάς, δηλαδή σε γενικές γραμμές αυτός που του αρέσει ή του επιβάλλεται να βλέπει το ταίρι του να κάνει σεξ με άλλον με τη παρουσία του αλλά χωρίς τη συμμετοχή του. Αυτό είναι προϋπόθεση.

Να το ξεκαθαρίσουμε. Δε μιλάμε για καταστάσεις παρτούζας.

Ουσιαστικά το cuckolding σηματοδοτεί σε μεγάλο βαθμό την σεξουαλική απελευθέρωση της γυναίκας καθώς πια και την ραγδαία αυξανόμενη κυριαρχία της στη σχέση με το άλλο φύλο. Και τούτο γιατί η γυναίκα είναι η Κυρίαρχος και στη σχέση της με το σύζυγό της αλλά επίσης είναι αυτή και μόνο αυτή η οποία επιλέγει τον αρσενικό-επιβήτορα που θα του επιτρέψει να κάνει σεξ μαζί της προσφέροντάς του ευχαρίστηση.

Απέναντι και στους δυο δηλαδή ουσιαστικά εκείνη έχει το πάνω χέρι. Το cuckolding είναι καθαρά και μόνο σεξ, ηδονή και ικανοποίηση για τη γυναίκα και τον αρσενικό επιβήτορα και μέχρι εκεί. Δεν αφορά “αγάπες και λουλούδια” και δεν γίνεται με σκοπό να δημιουργηθούν προβλήματα στη συναισθηματική ζωή του ζευγαριού, ζήλιες, χωρισμοί, καυγάδες κλπ.

Το cuckolding επίσης είναι γενικά κοντά και με το BDSM γιατί συνήθως εμπεριέχει μια τυπική ή υποτυπώδη σχέση Κυριαρχίας υποταγής (D/S), χωρίς όμως αυτή να είναι πάντα απαραίτητη ή προϋπόθεση για να συμβεί. Στη δική μου περίπτωση βέβαια επειδή είμαι η Κυρίαρχη Αφέντρα στη σχέση μας μου αρέσει γιατί μου δίνει την απόλυτη σεξουαλική ελευθερία και στο σκλάβο μου αρέσει επειδή έτσι τον έχω μάθει και επειδή η χαρά του σκλάβου είναι να βλέπει ευτυχισμένη την Αφέντρα του.

Η εναλλακτική σεξουαλικότητα τι μπορεί να προσφέρει σε ένα ζευγάρι ;

Μα τι άλλο θα μπορούσε να προσφέρει εκτός από παραπάνω απόλαυση σε μένα φυσικά αλλά και στους εραστές μου…

Ανοίγει νέους ορίζοντες, σε ζευγάρια βέβαια που έχουν όρεξη και θέλουν να ξεφύγουν από τα κλασσικά τετριμμένα σεξουαλικά παιχνίδια.

Πόσο απελευθερωμένα πρέπει να είναι και τα δυο μέρη ώστε να μπορέσουν να μπουν σε τέτοιου είδους παιχνίδια;

Αυτά είναι εντελώς εγκεφαλικά παιχνίδια γι αυτό και τα δύο μέλη του ζευγαριού θα πρέπει να είναι αρκετά απελευθερωμένα, διότι αν το ένα από τα δυο μέλη του ζευγαριού το κάνει για άλλους λόγους π.χ. για να μη χαλάσει χατήρι, τότε θα βγει σίγουρα αποτυχία.

Πώς ακριβώς ερεθίζεται ο ίδιος ο cuckold και πώς η σύντροφός του; Το τρίτο άτομο που συμμετέχει τί ρόλο ακριβώς παίζει;

Αυτή που το κάνει λαμβάνει την απόλαυση του σεξ και ο επιβήτορας επίσης, αυτός που δέχεται το cuckolding ερεθίζεται με την εικόνα της γυναίκας του που ξαφνικά αναλαμβάνει κυρίαρχο ρόλο και τον ταπεινώνει σεξουαλικά αναγκάζοντάς τον να τη βλέπει να κάνει σεξ μπροστά του με άλλον. Στην τελική όλοι λαμβάνουν απόλαυση ο καθένας με τον τρόπο του.

Περίγραψέ μας μια ερωτική σκηνή την οποία έζησες με αυτό το φετίχ και σου έχει μείνει αξέχαστη.

Ένα πολύ όμορφο σκηνικό ήταν σε μια παραλία της Αττικής με αρκετό κόσμο τριγύρω, καλοκαιρινή νύχτα με πανσέληνο και τονίζω την πανσέληνο για να καταλάβετε πως είχε αρκετό φως. Ο εραστής μου και εγώ χαλαρωμένοι αγκαλιά φιλιόμαστε και χαϊδευόμαστε ενώ ο άντρας μου ήταν ξαπλωμένος στα πόδια μου,σε τέτοια στάση έτσι ώστε να του πατάω το πρόσωπο και να μου γλύφει τις πατούσες. Και αυτό το σκηνικό το είδαν αρκετά άτομα περαστικοί που περνούσαν από κοντά μας. Κάτι όμορφες πιτσιρίκες μάλιστα το σχολίασαν. Καύλα!

Κάποια στιγμή βέβαια αφήσαμε την παραλία και συνεχίσαμε στο σπίτι. Ένα άλλο καλό σκηνικό ήταν με έναν εραστή που κατέχει τη τεχνική του να προκαλεί squirting στη γυναίκα και μου το έκανε χωρίς να το περιμένω. Ο άντρας μου εκείνη τη στιγμή είχε το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια μου με αποτέλεσμα να του έρθουν με ορμή τα υγρά μου στο πρόσωπό του.

Πέραν της κρεβατοκάμαρας σας , ο σύντροφός σου ερεθίζεται με αυτό το παιχνίδι και στο απλό φλερτ; Θέλει να σε βλέπει να φλερτάρεις μπροστά του με άλλους ή το εκδηλώνει μόνο στο κρεβάτι;

Ναι σίγουρα τον φτιάχνει γιατί θέλει να αρέσει η γυναίκα του και να απολαμβάνει ονειρεμένες σεξουαλικές καταστάσεις…

Όλοι οι cuckolds είναι υποτακτικοί – σκλάβοι στη σύζυγό τους ή μήπως και άλλοι άνδρες εκδηλώνονται έτσι;

Κοίτα σίγουρα υπάρχουν κατηγορίες cuckold συζύγων οι οποίοι δεν είναι καν υποτακτικοί ή σκλάβοι στη σύζυγό τους.

Μια μεγάλη κατηγορία cuckold λοιπόν είναι αυτή. Ο υποτακτικός σύζυγος σκλάβος ο οποίος “εκπαιδεύεται” από την Αφέντρα σύζυγό του να τη βλέπει να φλερτάρει και να κάνει σεξ με όποιον άλλον άνδρα εκείνη θέλει, όποτε θέλει μπροστά του, ενώ εκείνος εκτός από το να τους βλέπει είναι υποχρεωμένος και να τους υπηρετεί και τους δυο πριν κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ με οποιονδήποτε τρόπο του επιβληθεί.

Σε αυτή την περίπτωση η ταπείνωση και ο εξευτελισμός του συζύγου με κάθε τρόπο λειτουργεί ως ένα ισχυρό αφροδισιακό παιχνίδι για τους άλλους δυο κάνοντας το σεξ ακόμα πιο απολαυστικό. Σχεδόν πάντα σε αυτή την κατηγορία ο σύζυγος σκλάβος έχει και κλειδωμένα σε ζώνη αγνότητας (chastity device) τα γεννητικά του όργανα, είτε για σύντομο είτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είτε μόνιμα έτσι ώστε να είναι αδύνατη η φυσική επαφή με αυτά και έτσι ο έλεγχος στύσης και εκσπερμάτωσης να γίνεται αποκλειστικά και κατά βούληση από την Κυρίαρχη σύζυγό του η οποία έχει φυσικά στην κατοχή της το κλειδί της συσκευής.

Μια επίσης πολυπληθής κατηγορία η οποία πολλές φορές ίσως και να συνυπάρχει και με την προηγούμενη είναι οι “μικροτσούτσουνοι” ή εκείνοι με προβλήματα στύσης, πρόωρης εκσπερμάτωσης κλπ. Εδώ είναι φανερό ότι είναι θέμα “προσόντων” και ικανότητας. Το γεγονός ότι μια ωραία γυναίκα παντρεύτηκε ένα όμορφο, καλό και εργατικό παιδί που τον αγαπάει αλλά τον έχει “γαριδάκι” ή δεν κάνει “κούκου” δε σημαίνει ότι σώνει και καλά πρέπει να τον χωρίσει, ούτε για όλη της τη ζωή πρέπει να χάσει την απόλαυση του καλού σεξ. Και οι παντρεμένες έχουν ψυχή… Ούτε και χρειάζεται να κρύβεται και να το κάνει κρυφά πια με άλλους. Αναλαμβάνει τον έλεγχο και του επιβάλλει το ρόλο του κομπάρσου στη σεξουαλική της ζωή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σταματά να τον αγαπάει και να αναιρεί όλη τους τη σχέση. Εκεί πρέπει να γίνει κατανοητός και από τους δύο ο διαχωρισμός των καταστάσεων. Άλλο πράγμα δηλαδή το σεξ και άλλο η υπόλοιπη σχέση τους.Και αν ο σύζυγος την αγαπάει πραγματικά τότε θα θάψει το “εγώ” του και θα βάλει μπροστά την ευχαρίστηση της γυναίκας του.

Υπάρχει και η κατηγορία των ηδονιστών ματάκηδων. Αυτοί δηλαδή οι σύζυγοι που φτιάχνονται με την εικόνα της σεξουαλικής πράξης με πρωταγωνίστρια τη γυναίκα τους ενώ εκείνοι ερεθίζονται με το μάτι. Κι επειδή φοβούνται να εκδηλώσουν τη φαντασίωση τους στις γυναίκες τους τον παίζουν μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους. Πάλι εδώ η γυναίκα πρέπει να αναλάβει δράση και να το συζητήσουν διεξοδικά χωρίς υστερίες και τσακωμούς. Δεν είναι κακό άλλωστε κάποιος να γουστάρει να βλέπει σωστά; Και θα λυθούν και τα σεξουαλικά προβλήματα και η γυναίκα θα απολαύσει ότι της αξίζει.

Και τέλος υπάρχουν και οι αδιάφοροι που δεν πολύ γουστάρουν το σεξ. Αυτοί μπορεί να “σκοτώνονται” για τη γυναίκα τους να μη της λείπει τίποτα αλλά να δεν τους αρέσει το σεξ αυτό καθεαυτό και είτε δεν το κάνουν καθόλου είτε το κάνουν αγγαρεία με συνέπεια να δημιουργούνται τα μύρια όσα προβλήματα στη σχέση. Μήπως θα έπρεπε να το συζητήσετε λιγάκι; Μπορεί να υπάρχει λύση που να ικανοποιεί και τους δύο. Και να χαίρονται και τρίτοι…


Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το cuckolding lifestyle το οποίο βρίσκει σιγά σιγά το δρόμο του όπως παλιότερα το swinging και πιο πρόσφατα το BDSM. Ίσως να ακούγονται κάπως εξωπραγματικά αυτά που λέω ειδικά για τα δεδομένα της σφιχτής κοινωνίας μας αλλά πίστεψέ με όλο και περισσότερα ζευγάρια μπαίνουν σε αυτή τη λογική περνούν καλά με βραδιές σεξ, καύλας, ηδονής μένοντας όλοι ικανοποιημένοι ο καθένας με τον τρόπο του και πιο πολύ εμείς οι γυναίκες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: