1/9/14

Πορνοστάρ δολοφόνησε και έφαγε τον φίλο του


Ο πρωταγωνιστής σε αυτό το βίντεο είναι o Καναδός  Λόυκα  Ρόκο Μαγκνότα  (Luka Rocco Magnotta) 32 ετών που σκότωσε και διαμέλισε τον Κινέζο φίλο του φοιτητή Λιν Τζουν (Lin Jun) με παγοκόφτη, αφού τελείωσε τη σχέση. Στη συνέχεια άρχισε να τρώει το σώμα του και να κάνει σεξ μαζί του

Ολόκληρη την διαδικασία  την κατέγραψε και την ανέβασε  σε ένα φόρουμ. Ο Λούκα απέστειλε μέρη του σώματος του Λιν σε ένα δημόσιο σχολείο στο Βανκούβερ και στο γραφείο μιας πολιτικού καναδικού κόμματος. Ετσι ξεκίνησε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό,  όπου λίγε μέρες αργότερα τον συνέλαβαν στο Βερολίνο. Το εγκλημά του το κατέγραψε και το ανέβασε σε ιστοσελίδα ονομάζοντας την  "1 Lunatic 1 Ice Pick "

Μετά από μια δίκη τριών μηνών ο Λούκα Μαγκνοτα κρίθηκε ένοχος στις 23 Δεκεμβρίου, 2014 για φόνο πρώτου βαθμού και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αναστολής για 25 χρόνια.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ VIDEO

http://www.bestshockers.com/1-lunatic-1-ice-pick/



O Λούκα Magnotta δυο χρόνια πριν κάνει από αυτό το έγκλημα, γύρισε ταινία τον εαυτό του σκοτώνοντας δύο γατάκια αφού τα τοποθέτησε μέσα σε ένα αεροστεγές πλαστικό σάκο και χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρική σκούπα για να ρουφήξει έξω τον αέρα.  Αυτή η τρομακτική πράξη βίας απέναντι στα αβοήθητα ζώα την μοιράστηκε στο διαδίκτυο με το όνομα «ένα αγόρι, δύο γατάκια".  Δεν υπάρχει καμία λέξη για να περιγράφει πόσο άρρωστος κάποιος πρέπει να είναι να πραγματοποιήσει μια τέτοια πράξη.




Δεν υπάρχουν σχόλια: