24/5/12

BDSM AREA @ Erotic Dream 2012

25-26-27 ΜΑΪΟΥ 2012

ΕΚΕΠ EXPO CENTER
Εκθεσιακό Κέντρο Ε.Κ.Ε.Π.
ΑΘΗΝΑ / ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ


    



   

Πλήρως καθιερωμένη εδώ και τέσσερα συνεχόμενα χρόνια στην συνείδηση του Ελληνικού κοινού, με πρωτοφανή επιτυχία και ιδιαίτερα φανατικούς οπαδούς, η σκηνή του σαδομαζοχισμού επιστρέφει και πάλι στο χώρο του Athens Erotica IV, για πολλές «ιδιαίτερες» καταστάσεις και εκπλήξεις.



Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και πλήρως καλυμμένη περιμετρικά με μαύρες κουρτίνες, η BDSM AREA θα περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό από την υπόλοιπη έκθεση stage όπου ξένοι και έλληνες performers-Dj's-Bands (Ηλέκτρα Γαλανού, Alexis D., Domina Lola, Trixie, Eny, Goddess Artemis, Zirconia Starfighter, Dungeon Master Apollyon, Dj's Miss Tati, Franky, Antonis S. and many more acts by performers & XXX-stars) θα ταξιδεύουν το κοινό σε ένα ατελείωτο ερωτικό παιχνίδι πόνου, ηδονής και φετιχισμού, εκεί όπου η κάθε φαντασίωση γίνεται πραγματικότητα.



Παράλληλα με το stage, θα υπάρχει πλήρως διαμορφωμένος και «εξοπλισμένος» χώρος (Dungeon), όπου θα συμβαίνουν διάφορα happenings, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα από τη μεριά του κοινού να παίξει και να πειραματιστεί με τα διάφορα «παιχνίδια». Ένας μοναδικός λοιπόν κόσμος για τα ελληνικά δεδομένα : latex, rubber, vinyl, foot fetish μαζί με την απόλυτα alternative κουλτούρα του ερωτισμού: Mistresses, Dominatrixes, Masters, riggers, perverts, subs, slaves, sissy boys and cross dressers θα δώσουν το πιο δυναμικό παρόν στιγματίζοντας με την δική τους kinky πινελιά την 4η έκθεση Athens Erotica, στις 25-26-27 Μαϊου 2012, στο ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης.






Dungeon Rules:



1. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στην περιοχή του event και η συμμέτοχη σε παιχνίδια, σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.

2. Η οποιαδήποτε απόφαση τους των ατόμων που ελέγχουν την περιοχή του event (Dungeon Master ή Mistress)είναι ΤΕΛΙΚΗ. Το άτομο που δεν θα ακολουθεί τις οδηγίες των υπευθύνων ή του Dungeon Master θα απομακρυνθεί αμέσως από την περιοχή του event

3. Σεβαστείτε τους παρευρισκομένους, και την ιδιοκτησία τους. Μην διακόψετε ή μην παρεμβαίνετε σε μια σκηνή χωρίς την άδεια από τους συμμετέχοντες και την έγκριση των υπευθύνων του Dungeon. Μην αγγίζετε τους ανθρώπους χωρίς την σαφή άδεια του ιδιοκτήτη, του συνοδού ή του ίδιου του ατόμου.

5. Μην αγγίζετε τα "παιχνίδια" άλλων συμμετεχόντων ή τον εξοπλισμό του Dungeon χωρίς άδεια. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε ζητήστε την άδεια των υπευθύνων

6. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο Dungeon ή στου event γενικοτερα σε όσους είναι υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν θα τους επιτραπεί κατά συνέπεια να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα μέσα στον χώρο του Dungeon/ event κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

7. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση παράνομων ουσιών. Οποιοδήποτε πρόσωπο βρεθεί να είναι κάτω από την επιρροή αυτών ή να έχει χρησιμοποιήσει τέτοιες παράνομες ουσίες δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στο Dungeon/ event.

8.Οι υπεύθυνοι του event και του Dungeon έχουν δικαίωμα να επέμβουν σε μια σκηνή, όταν κρίνουν ότι ξεπερνάει τα όρια και η απόφασή τους αυτή είναι ΜΗ συζητήσιμη και πρέπει να ακολουθηθεί ΑΜΕΣΑ.

9. Απαγορεύονται τα παιχνίδια έλεγχου αναπνοής (breath play), τα bloodsports, τα watersports και τα παιχνίδια με ηλεκτρισμό (electroplay) επάνω από τη μέση, εκτός από συσκευές Violet Wand.

10. Οι φωτογραφικές μηχανές, οι κάμερες, κινητά κλπ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΡΗΤΑ στον χώρο εκτός από τους φωτογράφους του event. Αν κάποιος θέλει να συμμετέχει και να φωτογραφηθεί παρακαλείται να έρθει σε επικοινωνία με τους υπευθύνους

11. Το Dungeon δεν ειναι "φουαγιε" για να απολαμβάνετε το ποτό σας και να "αραζετε" σε πηγαδάκια. Ευχαριστω για την κατανοηση

Η είσοδός σας στον χώρο αυτόν δηλώνει ότι συμφωνείτε με τους παραπάνω κανόνες και οποιαδήποτε παράβαση θα οδηγεί στην απομάκρυνσή σας από τον χώρο.


ENTRY € 15

Ζευγάρι € 20
2 Day pass € 25
3 Day pass € 35

ENTRY BDSM AREA +5€


DOORS OPEN :
FRIDAY 18:00 -24:00
SATURDAY 15:00 -24:00
SUNDAY 15:00-24:00


http://www.eroticdream.gr