28/3/12

ΑΛΕΞΗΣ D: O πιο γνωστός 'Ελληνας Rigger




Ο Αλέξης D είναι Έλληνας καλλιτέχνης του Bondage και performer BDSM με έδρα την Αθήνα στην Ελλάδα. Έχει περάσει πολλά χρόνια ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και κατοικεί στην Αθήνα από το 2007. Από τότε, έχει εμφανιστεί σε διάφορες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Οι εμφανίσεις του ενσαρκώνουν διαφορετικές παραλλαγές των δεσιμάτων με σχοινιά (Bondage) που είναι επηρεασμένες κυρίως από το Shibari, τον παραδοσιακό ιαπωνικό τρόπο δεσίματος, σε συνδυασμό με το μοναδικό στιλ, τεχνικές βασανισμού και καθαρό BDSM ιδιαίτερης σοβαρότητας.

Σύντομο ιστορικό
Θεωρεί ότι εχει μεσα του το BDSM από πολύ μικρή ηλικία. Φαντασιωνόταν σχετικά, να δένει και να «βασανίζει» ερωτικά γυναίκες, από τότε που ήταν 12 ετών. Πολλές από τις πρώτες φαντασιώσεις του που εμπλέκονται δεμένες γυναίκες, που έχουν εγκαταλειφθεί σε διαφορα απομονωμένα μέρη. Στην ηλικία των 17 οι φαντασιώσεις του έγιναν πραγματικότητα. Ξεκίνησε να δένει και να «βασανίζει» φίλες του και πειραματίζονται με τον πόνο τους. Σταδιακά ανέπτυξε τα πιο δύσκολα δεσίματα και τις τεχνικές που προκαλούν πόνο. Τα περισσότερα από αυτά, πηγάζουν από τις φαντασιώσεις του. Πολλές από τις τεχνικές του έχουν παρουσιαστεί σε διάφορες εκδηλώσεις και παραστάσεις, ενώ οι διαφορετικές τεχνικές στο bondage, έχουν αποσπάσει την προσοχή του από καιρό σε καιρό. Πρόσφατα, πειραματίστηκε με τα παραδοσιακά Shibari, σε συνδυασμό με τα δυτικού τύπου δεσίματα και τον ιδιαίτερο αισθησιασμό. Πολλές γυναίκες διαφόρων ηλικιών, είναι τον έχουν σαν πρότυπο, ενώ ο ίδιος προτιμά κυρίως καθημερινες γυναικες, της διπλανής πόρτας.  

Εμφανίσεις
 Οι πρακτικές του BDSM απορρέουν άμεσα από την ανθρώπινη φύση. Εκείνος αντιλαμβάνεται τον πόνο σαν κάτι εντελώς φυσικό να την ανθρώπινη φύση, ως μια μοναδική απελευθερωτική αίσθηση και πιστεύει πως δεν χρειάζεται να είναι μια γυναίκα  υποτακτική για να το ζήσει. Σωματικός ή πνευματικός  περιορισμός, ο πόνος και η αγωνία είναι τα συναισθήματα που κάθε άνθρωπος έχει αισθανθεί τουλάχιστον μια φορά σε όλη του τη ζωή. Τα περισσότερα από αυτά τα συναισθήματα μετά από μια κορύφωση της έντασης, είναι σε θέση να προσφέρουν μια τεράστια ανακούφιση και νιρβάνα για το πρόσωπο που υποβάλλετε σε αυτά. Σήμερα ο σαδομαζοχισμός έχει μεγάλο αντίκτυπο στις δυτικές κοινωνίες. Πολλές από τις πρακτικές του, είναι αρκετά γνωστές στα άτομα, ενώ πολυάριθμες πρακτικές γίνονται ανάμεσα σε ζευγάρια S/M, εσκεμμένα ή όχι. Πολλές φορές οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια παιχνιδιών τους στο σεξ, έχουν συμπεριλάβει  S/M πρακτικές όπως δηλαδή είναι το slapping butt, spanking, χειροπέδες, αγνοώντας εντελώς, ότι αυτές οι ενέργειες είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου που ονομάζεται BDSM.
Πιστευει επισης στην πλήρη ισότητα των φύλων φύλων. Οι άνθρωποι δεν γεννιούνται σκλάβοι, Master και Mistress, αλλά που μπορούν να παίξουν ρόλο στο BDSM με τον ίδιο τρόπο που μπορούν να παίξουν τον ρόλο αυτό στην πραγματική ζωή. Το BDSM είναι μόνο ένα σεξουαλικό παιχνίδι και τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Οι άνθρωποι με μια υποτακτική συμπεριφορά δεν είναι κατώτεροι από τα άτομα με Κυριαρχική συμπεριφορά  ή με συμπεριφορά switch. Είναι περισσότερο από προφανές ότι οι άνθρωποι που μοιράζονται τις απόψεις του BDSM σαν Κυρίαρχοι πρέπει να είναι εξαιρετικά ανεκτικοί και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των υποτακτικών τους συντρόφων και η υποτακτικότητα είναι τόσο μοναδική,  σαν ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο που δίνεται μόνο σε εκείνους που αξίζουν τον κόπο.

 Μια σημαντική πτυχή του BDSM είναι ο φυσικός περιορισμός. Ο φυσικός περιορισμός έχει μια τεράστια ποικιλία από τρόπους που μπορεί να πραγματοποιηθεί. Πιθανώς το πιο γνωστό μέσο του φυσικού περιορισμού είναι  το bondage με σχοινί.
Το δέσιμο με σχοινί μπορεί να είναι μια πολύ λεπτή τέχνη που πρέπει να συνδυάζεται με την ασφάλεια και τους συναινετικούς κανόνες μεταξύ του rigger ( του προσώπου που δένει) και του μοντέλο.

Δυστυχώς, το bondage με το σχοινί και το Shibari, έχουν μικρό καθαρό κοινό, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού στον κόσμο. Σαν φυσικό αποτέλεσμα, πολλές από τις εμφανίσεις του  για  να δείχνει το bondage να τις κάνει σε εκθέσεις και εκδηλώσεις που έχουν θέμα το BDSM. Με τον τρόπο αυτό κάνει αυτό που του αρέσει να κάνει σαν τέχνη του σχοινιού (bondage art), ενώ παράλληλα μένει μακριά από την βιομηχανία του πορνό και τα ρεύματα της mainstream ψυχαγωγίας και συνεχώς αρνείται προσφορές από την αγορά πορνό στο internet.
Performance

 • V Athens International Tattoo Convention, Athens Greece

• Erotic Dream, Athens Greece

 • Erotic Dream, Salonika Greece
 • Torture Garden V, Athens Greece
 • Torture Garden VI, Athens Greece

 • Fetishball II, Athens Greece
 • Fetishball III, Athens Greece
 • Fetishball IV, Athens Greece

 • Fetishball VI, Athens Greece

 • Athens Erotica III, Athens Greece
 • Athens Erotica II, Athens Greece

 • Athens Erotica I, Athens Greece
 • Sinners in Heaven parties, Athens Greece

 • The 2nd London Festival of the Art of the Japanese Bondage, London UK

• Clubs: Texas Necropolis, Anatoli, Underworld Genesis, Seven Sins, Club 22, Luv, etc.


www.alexisd.com