31/7/11

Beach Party "Aπόψε Aυτοσχεδιάζουμε"


Ανοίξτε την photo για να δείτε το banner πιο καθαρά.

Ελάτε μαζί μας να απολαύσουμε τη δροσιά της παραλίας (κυριολεκτικά εκεί που σκάει το κύμα) σε ένα από τα πιο in μπαράκια της Αρτέμιδας Αττικής (κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος).

Μουσική, καφές ή ποτό, χορός (και οριεντάλ που θα χορέψει η γλυκιά μας συνδιοργανώτρια Sylphide-Νεραϊδούλα), ξαπλώστρες και καλή παρέα συνθέτουν ένα αχτύπητο σκηνικό (ενδέχεται να καταφέρουμε να έχουμε φορητή ψησταριά για να ψήσουμε κανένα παϊδάκι για τις ανάγκες του στομαχιού...μετά από κάποια ώρα).


Είστε όλες/οι ευπρόσδεκτοι!

Πού θα μας βρείτε:
Trolley Café, Παλαιά Αρτέμιδα
(Aριστερή πλευρά στην παραλία του μαγαζιού και όχι μέσα στο μαγαζί)
http://www.agorainfo.gr/trolley-cafe.html

Πότε:
Σάββατο 6 Αυγούστου 2011, από τις 21.30 μέχρι .... πρωίας
... Να δείτε και τον ήλιο να ανατέλλει μέσα από την θάλασσα...

Πώς να έρθετε:
Για όσους επιλέξουν την συγκοινωνία:
Mε το μετρό κατεβαίνετε στο σταθμό Νομισματοκοπείο (Χολαργός), όπου βρίσκεται η αφετηρία των λεωφορείων της Αρτέμιδας. Παίρνετε το 305 (όχι το 304 γιατί αυτό πάει στη δεξιά πλευρά της Αρτέμιδας). Κατεβαίνετε στη στάση Τrolley απέναντι από το λούνα παρκ. Κοιτάζοντας δεξιά θα δείτε σε έναν χώρο με αναμένους πυρσούς τα πιο σέξυ κυρίαρχα και υποτακτικά κορμιά... Αυτά τα κορμιά θα περιμένουν να ενωθούν με τα δικά σας... στην πιο σούπερ βραδιά του καλοκαιριού!

Για όσους έρθουν με το αυτοκίνητό τους:
Από Αττική Οδό βγαίνετε στην έξοδο για Ραφήνα. Στα φανάρια στρίβετε δεξιά προς Σπάτα (όχι αριστερά προς Ραφήνα), στα επόμενα αριστερά και ακολουθώντας τις πινακίδες σε δέκα λεπτά είστε στην Αρτέμιδα. Μπορείτε να πάρετε και την Μεσογείων προς Αρτέμιδα, δηλαδή προς Αγ. Παρασκευή, Σπάτα, Αρτέμιδα.

Τι να φέρετε:
Το κέφι σας, τις κιθάρες σας (όσοι/ες έχετε), το βίτσιο σας..., τα παιχνίδια σας..., μαγιό και πετσέτες, αν θέλετε να κάνετε το βραδινό ή πρωινό... μπάνιο σας!

Τι δεν θα φέρετε:
Τα προβλήματά σας, τις γκρίνιες σας και ό,τι θα χάλαγε το κέφι μας!

Πώς θα ντυθείτε:
'Οσο μπορείτε πιο ανάλαφρα (κυρίως τα θηλυκά...). Φορέστε το άρωμα της υποταγής ή της Κυριαρχικότητάς σας... και ελάτε. Α, και κάτι ακόμη, αν κάποιο θηλυκό ξεχάσει να φορέσει εσώρουχο, δεν θα φάει πόρτα... :)

Ας έρθουν τα νέα μέλη να γνωρίσουν τα παλιά και το αντίστροφο. Το πάρτυ αυτό δεν έχει εμπορικά στοιχεία, αλλά γίνεται καθαρά για το δικό μας κέφι και είναι απόλυτα ερασιτεχνικό.

Πρόγραμμα

Καλωσόρισμα

Το Σάββατο στις 6 Αυγούστου με το που θα αρχίσει να σκοτεινιάζει 21.30 περίπου, θα ανάψουν οι πυρσοί για να σας οδηγήσουν στον χώρο του πάρτυ (σκεφτήκαμε να βάζαμε σκλάβες/ους να βαστάνε τους πυρσούς...αλλά επειδή θα τις/ους χρειαστούμε για άλλα πράγματα... αργότερα, είπαμε να μην τις/ους κουράσουμε με το καλησπέρα...:)

Διασκέδαση

Αν κάποιοι/ες θέλουν να κάνουν το μπανιο τους πρέπει να το έχουν κάνει μέχρι της 23.00 γιατί μετά ο φίλος και μέλος του φόρουμ Thanassis (Σάκης) έχει αποφασίσει (εμ, Κυριαρχικός είναι, του αρέσει να αποφασίζει...:) να μας ανεβάσει την διάθεση στο φουλ, με live μουσική Rock & έντεχνο Ελληνικό πρόγραμμα.

Θα υπάρξουν διαγωνισμοί τραγουδιού και χορού που θα επιμεληθούν ο Σάκης (τραγούδι) και η γλυκιά μας συνδιοργανώτρια Sylphide (στον χορό οριεντάλ κ.λ.π.), θα υπάρχουν διάφορες τιμωρίες... για όσα υ έχουν την μικρότερη βαθμολογία στούς διαγωνισμούς και διάφορες άλλες εκπλήξεις με παιχνίδια κ.λ.π.

Καλλιστεία * Άυγουστος 2011

Μετά το live του αγαπητού μας Σάκη, θα γίνει διαγωνισμός (BDSM Kαλλιστεία 2011) του πιο sexy ντυσίματος των θηλυκών και κατόπιν όσες έχουν φέρει μαγιό θα διαγωνιστούν για το πιο sexy μαγιό, το δώρο σ΄αυτήν που θα βγεί πρώτη στο sexy ντύσιμο, θα κερδίσει μια εξάμηνη platinum συνδρομή προσφορά του Κωσταντίνου (greekbdsmcommunity).

Αυτή που θα βγει πρώτη στο διαγωνισμό του sexy μαγιό κερδίζει ένα σαφάρι στους αμμόλοφους (έχει πολλούς σε κάποιο σημείο της παραλίας) με την γουρούνα μου με οδηγό εμένα (δεν υπακούει η γουρούνα μου σε άλλο/η οδηγό...:). 'Oποια φοβάται θα της δέσω τα μάτια και αν τσιρίζει....μπορεί να της φημώσω και το στόμα ..  :)

Θα υπάρξουν και άλλα δώρα... για την δεύτερη και τρίτη των διαγωνισμών, (π.χ. public μαστίγωμα αν είναι υποτακτική από όποιον/α Κ θέλει..., έναν σκλάβο/α αν είναι Κυριαρχική να τον κάνει μισή ώρα ό,τι θέλει κ.λ.π. :), οπότε φορέστε το πιο sexy ντύσιμό σας, φέρτε και τα πιο sexy μαγιό σας και ελάτε στο πιο σούπερ sexy Beach Party!!!

Στομάχι!!!

Φροντίσαμε και γι΄ αυτό...
Με χορηγία των διοργανωτών θα προσφερθούν σουβλάκια που θα ψηθούν εκείνη την ώρα σε φορητό μπάρμπεγκιου (μόνο θέλουμε εθελοντές υ για ψήστες...) σαλάτες φρούτα και καρυδόπιτα φτιάγμενη απο τα χεράκια... της αγαπητής μας συνδοργανώριας thaleia.

Aυτά τα ολίγα..., αλλά είπαμε, αυτήν την βραδιά αυτοσχεδιάζουμε, οπότε θα περιμένουμε και από Ε/εσας πράγματα πονηρά ή του κατηχητικού...:p)

Σας περιμένουμε Ο/ολες και Ο/ολους!
Ελάτε να περάσουμε υπέροχα σε μια μαγευτική καλοκαιρινή βραδιά
και να ξεφαντώσουμε... διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας...
(για όσους/ες νυστάξουν, υπάρχουν ξαπλώστρες σε πιο σκοτεινά σημεία για ύπνο ή ό,τι άλλο.. :)

Διευκρίνηση:
Ενδέχεται να είναι και μερικά μέλη από άλλο ερωτικό site.
Διοργανωτές:
Amanteus, thaleia, Sylphide, MasterPerris.

 Ελάτε να κάνουμε τον παράδεισο... κόλαση,
με τον δικό μας μοναδικό τρόπο!