13/1/11

Kink! Play Party @ The Kinky Café



Kink! Play Party
The Kinky Café

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011
(9μμ μέχρι όσο πάει)

Μεγ. Αλεξάνδρου 24, Πλατεία Καραϊσκάκη




Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο The Kinky Café, το γνωστό και μη εξαιρετέο άντρο της ακολασίας, για μια βραδιά (τι άλλο!) ακολασίας. Παιχνιδιάρικης ακολασίας. Με special cocktails από τις Bar Mistresses μας, και special τιμές σε αρκετά απ'αυτά.

Τι παίζει; Τα Kink! events είναι κάτι μεταξύ των κοινωνικών, χαλαρών munches και των κανονικών play parties που γίνονται με αυστηρό dress code κεκλεισμένων των θυρών. Δεν παίρνουμε τους εαυτούς μας σοβαρά, και το Kink! είναι παιχνιδιάρικο σαν εσάς και εμάς. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχουμε μαζί μας σκοινί, spanking toys, και όλο μας τον ανωμαλιάρικο εξοπλισμό. Εξοπλισμό που εννοείται ότι θα χρησιμοποιήσουμε.

Dress code: προαιρετικό! Όσοι έχετε το μεράκι, ελάτε ντυμένοι (ή γδυμένοι, το προτιμάμε). Θα σας κεράσουμε σφηνάκι. Με λίγη τύχη θα σας μεθύσουμε και θα σας γδύσουμε αργότερα.

Κανόνες: όποιος δεν έχει παιχνιδιάρικη διάθεση θα μαστιγωθεί αλύπητα.

Κάπνισμα: επιτρέπεται στο μπροστινό τμήμα της αίθουσας.

Παιχνίδια: θα έχουμε αρκετά δικά μας, αλλά μπορείτε να φέρετε ό,τι θέλετε.

Πόρτα: έχουμε δύο. Ανοίγουν προς τα μέσα, και ανοίγουν προς τα έξω. Οι πόρτες μας είναι σαν εμάς, ανοιχτές σε όλα και όλους (γκουχ). Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι αρκεί να τηρείτε τον μοναδικό κανόνα παραπάνω.

www.kinkycafe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: