11/12/10

Korsets Show in Athens !


AMF Korsets Show in Athens !
Saturday 11/12
7 Sins Club

* Catwalk *
* Fashion show *
* Hook Suspension show *
* go-go dancers *
+ Local fetish Models

Starting : 00:00
Entry : 12 euro (BEER Inc.)

Guest list stops at 02:00

O σχεδιαστής και δημιουργός εκκεντρικής μόδας Louis Fleischauer ίδρυσε την προσωπική του εταιρεία παραγωγής πριν από 18 χρόνια με έδρα τη Γερμανία και το Los Angeles.

Μέσα από την πολύχρονη πορεία του Louis και την ενασχόλησή του με τη δημιουργία custom made δερμάτινων ειδών, αυτό που χαρακτηρίζει την AMF Korsets εκτός από την πρωτοτυπία και την ποιότητα είναι φυσικά ο εντυπωσιακός τρόπος που συνδυάζει τη μόδα με το show και τα ιδιαίτερα party.

Οι δημιουργιες της AMF Korsets περιλαμβάνουν μοναδικά σχέδια από κορσέδες, περούκες, μάσκες με σταθερό παρανομαστή τον αισθησιασμό και την προβολή της γυναικείας σεξουαλικότητας σε όλο της το μεγαλείο. Τα show που παρουσιάζει ο Louis και τα μοντέλα του αποτελούν από μόνα τους ένα ταξίδι στο χώρο της ερωτικής φαντασίας και του πάθους.

Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε συμμετοχές της AMF στα κορυφαία event του πλανήτη, στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες : Fetish Evolution, Skin Two Rubber Ball, SMack, Atlanta Skin Two Pre Party, SF Fetish Ball, Las Vegas Halloween Fetish, Fantasy Ball, Siggraph, και πολλά άλλα ...

Το show που έχει ετοιμάσει για το κοινό της Αθήνας ο Louis εκτός από τις δημιουργίες της AMF Korsets που δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ στη χώρα μας, θα περιλαμβάνει επαγγελματίες μοντέλα, performers και μουσικούς από το εξωτερικό, ενώ η επόμενη έκπληξη έρχεται από την Ελλάδα αφού έχουν επιστρατευθεί τα πιο καταξιωμένα alternative και μη local models όπως δεν τις έχετε δει ποτέ στο παρελθόν.

H βραδιά περιλαμβάνει εκτός από το Catwalk και Fashion show, ένα σοκαριστικό Hook Suspension show, ζωντανή μουσική στη σκηνή, go-go dancers και fetish models. Προσθέστε σε όλα αυτά και τις γνωστές extreme μουσικές του Σαββατιάτικου clubbing όπως το έχετε ζήσει στο 7Sins, και είστε αρκετά κοντά στην εικόνα όσων πρόκειται να συμβούν στις 11/12 στο πιο αγαπημένο εναλλακτικό club της πόλης.

Στα Deckς κάθε Σάββατο θα βρίσκονται οι Resident Djs του Seven Sins Club : Antonis S (aka KernelPanic) και George P. με τις καλύτερες επιλογές από Electro, Ebm, Tbm, Industrial, Dark Tran...ce, Gabber, Noise, Darkcore, Darkwave, Electrogoth.



AMF Korsets
http://www.amfkorsets.com
http://www.myspace.com/amfkorsets

Seven Sins Club
Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5, Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα
Πρόσβαση : Μετρό - Στάση Ομόνοιας

http://www.sevensinsclub.gr