15/10/10

The Kinky Café is Finally OPEN!





Εδώ και λίγες μέρες, έχει ανοίξει στο κέντρο της Αθήνας, ένας πολύ όμορφος, ζεστός και φιλόξενος χώρος. Εκτός από τους τέλειους καφέδες, τα υπέροχα γλυκά και τα....φετιχιστικά του κοκτέιλ, έχει να προσφέρει επιπλέον προς τέρψιν οφθαλμών και τα καλύτερα έργα ερωτικής τέχνης γνωστών και όχι μόνον, Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Ο συνδυασμός του καφέ, του cocktail bar και της γκαλερί ερωτικής τέχνης το κάνει να είναι αρκετά ιδιαίτερο και σίγουρα το μοναδικό στην Ελλάδα!




...Πραγματικά το όλο design και τα μωβ χρώματα που κυριαρχούν στον χώρο, (σε συνδυασμό με τους ιδιοκτήτες), το κάνουν πολύ, μα πολύ… Kinky!!!
Για να στηθεί όλο αυτό έβαλε όλο το κέφι και την "υπογραφή" του και ο "Ερμής" που πραγματικά, γι αυτό το αξιόλογο εικαστικό αποτέλεσμα, του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Μήπως θα θέλατε να μάθετε τώρα ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες?
Okey!!
Eίναι οι αγαπημένοι μας "ενοχλητικοί τύποι" Panacotta of Doom (Αλέξιος & Liese) και αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό για όλους όσους τους γνωρίζουμε!

Γι αυτούς τους λόγους αλλά και για άλλους που θα τους πούμε στην συνέχεια, λέμε ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για όλους να το κάνουμε στέκι μας, να πίνουμε το καφεδάκι μας ή το ποτάκι μας, να συναντιόμαστε και να λέμε και καμία κουβέντα πιο...χαλαρά και ιδιαίτερα!

Επισκευθείτε το!

Είμαστε σίγουροι, ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις σας και θα σας ενθουσιάσει!!

www.kinkycafe.gr

Τηλ: 210 5223778

Μεγάλου Αλεξάνδρου 24,
Μεταξουργείο
Αθήνα

Google Map
info@kinkycafe.gr


Kinky Cafe

Στους αγαπημένους μας φίλους ευχόμαστε από καρδιάς, το εγχείρημα τους να στεφθεί με επιτυχία, οι κόποι τους και οι αγωνίες τους να αποζημιωθούν και να είναι καλά να απολαύσουν τους καρπούς των ονείρων και των στόχων τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: