29/7/10

Fetish Goddess Eva




Η Fetish Goddess Eva είναι μια Κυριαρχική γυναίκα και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην ζωή της την έχουν κάνει σκληρή και ακόμα πιο δυναμική. Απολαμβάνει τον τρόπο ζωής της Γυναικείας Aνωτερότητας και αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν σέβεται ή ότι μισεί τους άντρες. Αντίθετα, απολαμβάνει την παρέα τους, την φιλία τους και ότι αυτοί προσφέρουν. Πιστεύει στη δυναμική της Κυριαρχίας της, την υποταγή την δική τους και στον αμοιβαίο σεβασμό. Όπως λέει δεδομένου ότι το ένα δυναμικό δεν μπορεί να ζήσει και δεν υπάρχει χωρίς άλλο. Της αρέσει να ντύνεται στα μαύρα, αγαπά τα ρούχα από vinyl, τα uniforms, τα γάντια, τις ζώνες τα στρατιωτικά καπέλα και ποτέ δεν αποχωρίζεται τις ψηλοτάκουνες γόβες της ή της πανύψηλες μπότες της.

Υποστηρίζετε τις σχέσεις Κυριαρχίας και Υποταγής?

Είμαι υπέρμαχος γιατί αυτού του είδους οι σχέσεις με εκφράζουν. Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι που μπορούμε να επιλέξουμε ποιό είδος σχέσης μας ταιριάζει. Είμαι ένα από τα πολλά άτομα που αντιπροσωπεύουν το D/s (Domination – submission) που είναι μια μορφή σχέσης. Σαν χαρακτήρας είμαι Κυριαρχικό άτομο και αυτός είναι ο μόνος λόγος που επιδιώκω πάντα οι σχέσεις μου να είναι με άτομα υποτακτικής ψυχολογίας. Γνωρίζω ότι μόνον με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει μεταξύ μας ισορροπία και αρμονία.

Είσαστε η πιο γνωστή Αφέντρα στην Ελλάδα. Πως το καταφέρατε αυτό;

Είμαι γνωστή στον χώρο μου επειδή αρθρογραφώ και τα θέματα μου αφορούν το συγκεκριμένο κοινό ή όσους ενδιαφέρονται να μάθουν γι αυτόν τον τρόπο ζωής. Είμαι επίσης έκτος από lifestyler Αφέντρα (Mistress) και επαγγελματίας και διατηρώ ένα προσωπικό Dungeon. Το BDSM για μένα είναι μια στάση ζωής. Οι περισσότερες δραστηριότητες μου, αλλά και τα χόμπι μου όπως η ζωγραφική και η λογοτεχνία, αφορούν αυτόν τον συγκεκριμένο χώρο που η φιλοσοφία του με συναρπάζει.



Περιγράψτε μου την σχέση Κυριαρχίας και υποταγής και πείτε μου τι ζητούν οι υποτακτικοί από τους Κυρίαρχους.

Το δίπολο της σχέσης Κυρίαρχης και υποτακτικού, (ή Κυρίαρχου και υποτακτικής) βασίζεται στο μέτρο και στο βαθμό που ορίζει το Κυρίαρχο μέρος. Αυτή η σχέση είναι το κύτταρο του BDSM και είναι ιδιαζόντως ερωτική και ιδιαιτέρα ειλικρινής. Βασίζεται, στη συναίνεση εξουσιαστή και εξουσιαζόμενου και αποσκοπεί στην αμοιβαία ικανοποίηση και των δυο πλευρών. Οι σχέσεις αυτές επίσης βασίζονται στο σεβασμό, στην εμπιστοσύνη και φυσικά στην βαθιά αγάπη που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ των συντρόφων. Οι υποτακτικοί σε αυτού του είδους τις σχέσεις, αναζητούν την ασφάλεια που μπορεί να τους παρέχει το Κυριαρχικό άτομο, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις του εμπιστεύονται ακόμη και την ζωής τους. Οι υποτακτικοί παραδίδονται, υπακούν και ακολουθούν, ενώ οι Κυρίαρχοι τους ελέγχουν, τους οδηγούν, τους εξουσιάζουν και σε περίπτωση ανυπακοής ….τους τιμωρούν.

Ποια είναι η ψυχολογία των υποτακτικών και ποια μιας Αφέντρας;

Το να είναι κάποιος υποτακτικός, δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι άβουλος, αδύναμος και άτομο χωρίς προσωπικότητα. Αντίθετα πολλά από τα υποτακτικά άτομα, στην κοινωνική και στην επαγγελματική τους ζωή είναι επιτυχημένοι, αξιόλογοι και δυναμικές προσωπικότητες. Η υποταγή τους εκφράζεται μόνο σε προσωπικό επίπεδο και γενικότερα κεκλισμένων των θυρών. Επιλεγούν το Κυρίαρχο άτομο που θα τους έχει κερδίσει και που θα επιλέξουν να του παραδοθούν και του προσφέρουν την υποταγή τους σαν «δώρο» υποτέλειας. Το λέω αυτό επειδή από μόνη της η λέξη «δώρο» σημαίνει κάτι ελεύθερα δοσμένο από ένα πρόσωπο σε ένα άλλο, που έχει σαν σκοπό το όφελός του ή την ευχαρίστησή του. Η υποταγή είναι μια απόλυτα υπεύθυνη και συνειδητή πράξη ενός ενήλικου ατόμου προς ένα άλλο Κυρίαρχο. Από την άλλη η Κυρίαρχος είναι δυναμική προσωπικότητα, ξέρει να επιβάλει την γνώμη της, να «κυβερνά» και να καθοδηγεί με απόλυτη εξουσία και ολοκληρωτικό έλεγχο τον υποτακτικό της. Αυτή είναι που θα πάρει όλες τις αποφάσεις και δεν υπάρχει αμφισβήτηση για ότι του ζητηθεί ή πρέπει να εκτελεσθεί. Το μόνο που δικαιούται ο υποτακτικός της είναι να έχει κάποια όρια ασφαλείας που είναι από μέρους της πάντα σεβαστά.

Θεωρείτε «σκληρά» τα παιχνίδια πόνου που προκαλεί μια Αφέντρα στον υποτακτικό της;

Δεν θα χρησιμοποιούσα την λέξη «σκληρά» για τα παιχνίδια πόνου αν αυτά προσφέρουν χαρά και ευχαρίστηση και στους δυο. «Σκληρά» μπορεί να γίνουν όταν ο πόνος προκληθεί για τιμωρία. Αυτού του είδους τα παιχνίδια δεν είναι για όλους. Η Κυριαρχία μπορεί να επιβληθεί ακόμα χωρίς πόνο και χωρίς τιμωρία. Τα παιχνίδια αυτά κατά βάση τα χρησιμοποιούν οι λάτρεις του ερωτικού σαδομαζοχισμού (S/M) ή μπορεί να γίνουν συμπλήρωμα κάποιων Kinky παιχνιδιών!



Ένας άντρας που θα ήθελε να έχει σχέση D/s πιστεύετε ότι θα μπορούσε να το ζητήσει στην γυναίκα που έχει σχέση ή πρέπει να καταφύγει σε επαγγελματία;

Αν και σήμερα οι άνθρωποι δέχονται πολλά ερεθίσματα μέσα από το ίντερνετ και επίσης έχει και πλήρη ενημέρωση, ο κόσμος στην Ελλάδα εξακολουθεί να έχει αρκετά ερωτικά taboo. Έτσι οι σύντροφοι μεταξύ τους δεν είναι ακόμα ειλικρινείς και άνετοι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κρύβουν κάποια πλευρά του εαυτού τους, που δεν την ομολογούν ούτε ακόμα και στους κολλητούς τους φίλους, φοβούμενοι μήπως και παρεξηγηθούν ή κακοχαρακτηρισθούν. Είναι κρίμα τα νέα ζευγάρια να μην μπορούν να μοιράσουν τις μύχιες σκέψεις τους, να μην μπορούν να επικοινωνήσουν ερωτικά και να μην είναι μεταξύ τους ειλικρινά και άνετα. Επειδή όμως η ανάγκη της εκπλήρωσης των φαντασιώσεων στο μετρό του δυνατού, γίνετε κάποια στιγμή επιτακτική, όσο και να μην το θέλουν κάποιοι, καταλήγουν να καταφεύγουν στην βοήθεια κάποιας Professional Domme. Το κυριότερο σε αυτήν την υπόθεση είναι, ότι κατά βάση αυτά τα άτομα ενδιαφέρονται για την εγκεφαλική υποταγή και όχι για κάποιου είδους σεξουαλικής επαφής. Θα έπρεπε να περιμένει κάποιος ότι η σημερινή κοινωνία είναι λίγο πιο open minded αλλά δυστυχώς αυτό στην δική μας μικρή κοινωνία δεν συμβαίνει και γι αυτό ευθύνονται διάφοροι παράγοντες.

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα βασανιστήρια που υποβάλετε τον υποτακτικό σας;

Το πιο σκληρό και συνηθισμένο μου βασανιστήριο είναι να μην τον βασανίζω ούτε με μαστίγιο, ούτε με δεσμά ούτε με τίποτε άλλο. Όσο αγνοώ την ύπαρξη του, τόσο πιο βασανιστική γίνομαι γι αυτόν.

Η Ελληνική BDSM κοινότητα έχει ενδιαφέρουσα δράση και μεγάλο πληθυσμό;

Δυστυχώς δεν υπάρχει Ελληνική BDSM κοινότητα αν και αρκετός κόσμος που αρέσκετε και ενδιαφέρεται για το BDSM ή για κάποιες από τις εκφράσεις του. Υπάρχουν μόνο κάποιες online δραστηριότητες forum και site που τα συντηρούν κάποια άτομα. Μέσα σε αυτά γίνεται ανταλλαγή απόψεων, μια υποτυπώδης ενημέρωση ή προκύπτον και κάποιες γνωριμίες. Μακάρι να υπήρχε και στην Ελλάδα όπως υπάρχουν και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες έστω και μια πραγματική κοινότητα και κάποιοι χώροι ιδιαίτεροι χώροι (Dungeon) που είναι ειδικά διαμορφωμένοι για παιχνίδι και για γνωριμίες μεταξύ των fan του είδους. Τότε τα πράγματα θα ήταν πιο συγκροτημένα και τα μέλη θα ήταν ενημερωμένα και προστατευμένα από κινδύνους που μπορούν να προκύψουν από διάφορους παράγοντες. Αυτός είναι και ένας λόγος που δεν υπάρχει ουσιαστική δράση, παρά μόνο κάποιες μικρές ιδιωτικές πρωτοβουλίες.



Είστε σε μια ομάδα Fetish performer. Πείτε μας λίγα γι αυτήν και που παρουσιάζετε τα show σας;

Αυτή η ομάδα λέγετε Absolute Fetish και την αποτελούν άτομα που τους αρέσει να παρουσιάζουν διάφορες σκηνές και κάνουν κάποιους ρόλους που αφορούν το BDSM και τα φετίχ. Τα τελευταία δυο χρόνια της ύπαρξης της αυτή η ομάδα, έφερε τα πάνω κάτω στην βιομηχανία του ερωτικού θεάματος και έκανε μόδα την alternative σκηνή. Έγινε διάσημη από την στιγμή που εισέβαλε ακόμα και στα mainstream club και καθιερώθηκε σαν μια από τις πιο καυτές και πικάντικες παρουσίες στην νυχτερινή ψυχαγωγία και τα θεάματα. Τα show τα παρουσιάζουμε σε διάφορα γνωστά νυχτερινά club. Επίσης συνδιοργανώνουμε το Absolute Fetish BDSM Festival στην Erotica Expo σε συνεργασία με την Megadance και λαμβάνουμε μέρος σε πολλά πάρτυ των γνωστών Sinners in Heaven. Όλα αυτά ξεκινάνε μέσα στην χειμερινή σεζόν.

Το είδος αυτό της σεξουαλικής έκφρασης που αντιπροσωπεύετε το θεωρείτε σεξουαλική διαστροφή ή έκφραση μιας διαφορετικής ξεχωριστής σεξουαλικότητας;

Δεν υπάρχει σεξουαλική διαστροφή όταν πρόκειται για ένκαυλες "διεργασίες" μεταξύ ενηλίκων. Όταν μέσα σε αυτή την ιδιαίτερη σεξουαλική έκφραση, δεν υπάρχει βία παρά μόνο συμφωνία και επίσης υπάρχει η παραδοχή ότι όλα αυτά γίνονται προς τέρψη στις ποικιλίες διαφόρων εμπειριών, γεύσεων, αρωμάτων, μεγεθών, κραυγών και υγρών… και με δεδομένα την ασφάλεια, την λογική και συναίνεση των συμμετεχόντων, δεν μπορούμε να συζητάμε για διαστροφή. Πολύ απλά θα έλεγα ότι είναι εναλλακτικός ερωτισμός, Κinky και ιδιαίτερα παιχνίδια, που απελευθερώνουν τις αισθήσεις, οξύνουν την φαντασία και πολλές φορές ανανεώνουν τις σχέσεις.

Γιατί σε μερικούς άντρες αρέσει η υποταγή η τιμωρία και ο πόνος;

Γιατί ξέρουν ότι αυτά τους αξίζουν. Γνωρίζουν επίσης πως όταν λειτουργούν κάτω από αυτές τις συνθήκες, αποδίδουν σωστά στα πάντα… Πέρα από το χιούμορ που κάνω, όλα αυτά που μου περιέγραψες κάποιους τους εξιτάρει την φαντασία και διεγείρει τις αισθήσεις τους. Η χρήση όλων αυτών μαζί στην πράξη, ίσως και μαζί με τον εξευτελισμό και την ταπείνωση, τους απογειώνει. Γεμίζει το κορμί τους ενδορφίνες και είναι φυσικό να νοιώθουν φοβερή δύναμη και ευεξία.

Γιατί σε μερικές γυναίκες αρέσει να ηγούνται, να τιμωρούν και να πονάνε τους άλλους;

Μερικές για να μην πω ελάχιστες γυναίκες γεννηθήκαν για να ηγούνται και να εξουσιάζουν τους άντρες. Είναι αυτόνομες, αυτόφωτες, δυναμικές παρουσίες και μερικές είναι και σαδίστριες. Δεν υπάρχει «γιατί»! Η απάντηση είναι ότι όλα αυτά ανήκουν στην ιδιοσυγκρασία τους. Ο άντρας που «ανέχεται» σε προσωπικό επίπεδο την συγκεκριμένη συμπεριφορά κάποιας γυναίκας, είναι αυτός που την θαυμάζει και γίνεται από μόνος του χαλάκι στα πόδια της για να τον πατήσει και το γουστάρει με τρέλα που του συμβαίνει. Πολλές όμως από τις γυναίκες ενώ δείχνουν Κυριαρχικές στην πραγματικότητα δεν είναι. Αποτέλεσμα αυτού είναι πως όταν βρεθεί κάποιος που μπορούν να ακουμπήσουν ή να βασιστούν, να αφήνονται και να βγάζουν τις ανασφάλειες, τις αδυναμίες τους και την υποτακτικότητα τους. Τίποτε δεν είναι τυχαίο αλλά ούτε και κακό.

Eυχαριστώ θερμά την Fetish Goddess Eva ή SM Art Lady για την άψογη συνεργασία.

Πηγή: http://www.gazzetta.gr/bloggers/gazzela/item/95179-fetish-godess-eva